Mai mulți consilieri locali USR din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

⦁ Liderul grupului USR din CLM Constanța, Dumitru Caragheorghe și aleșii locali Iulian Călin și Cerasela Badea și-au depus rapoartele de activitate, după primul an de mandat
⦁ Caragheoghe este președintele Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din CLM, Călin conduce Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement a Consiliului Local Municipal iar Cerasela Badea este membru în aceeași Comisie


În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Liderul grupului USR din CLM Constanța, Dumitru Caragheorghe și aleșii locali Iulian Călin și Cerasela Badea și-au depus rapoartele de activitate, după primul an de mandat.

Acestea pot fi consultate în detaliu în secțiunea „documente".

Caragheoghe este președintele Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din CLM, Călin conduce Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement a Consiliului Local Municipal iar Cerasela Badea este membru în aceeași Comisie.

În raportul de activitate, Dumitru Caragheorghe a prezentat o radiografie a celor mai importante momente din Consiliul Local Municipal Constanța în perioada noiembrie 2020 - octombrie 2021.

Iulian Călin a notat în raportul de activitate prezența la ședințele de Consiliu și unitățile de învățământ din a căror Consilii de Administrație face parte ca reprezentant al Consiliului local, dar și inițiativele de transparentizare a consultării populației și deciziilor administrative.

Cerasela Badea a notat în raportul de activitate  - amendamentele depuse la Regulamentele de funcționare ale CLM, la procedura de transparentizare a cheltuirii banilor publici dar și la regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Raportul de activitate al consilierului local PNL Teodor Popa la un an de mandat (documente)

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, în aer Proprietarii din blocurile situate în zonă și-au exprimat dezacordul cu privire la proiectul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 3127

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1716

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

08 Sep 2023 983

În urma reoganizării vor avea loc testări profesionale Primăria Constanța are o nouă organigramă! De când intră în vigoare? (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 3782

Președintele CJ Constanța și-a numit reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Sep 2023 2852

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constănțenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2024 (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1827

Pentru ce vor fi folosiți banii Cu cine a bătut palma Primăria Constanța pentru împrumutul de peste 51 de milioane de euro?

30 Aug 2023 2552

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7157

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

28 Aug 2023 667

Știri din Constanța Consilierul județean Gheorghe Donțu, mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3151

Știri din Constanța Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

20 Aug 2023 7912

Știri Constanța Câștigătorii finanțărilor de la Consiliul Județean pe Legea 350 și componența comisiilor de evaluare și selecție a proiectelor

17 Aug 2023 944

Este oficial! Primarul Chițac a semnat exproprierea a trei terenuri din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

11 Aug 2023 13072

Știri Constanța Președintele CA este membru PSD. Cine va conduce Confort Urban SRL pentru următorii patru ani? (DOCUMENTE)

07 Aug 2023 2110

Știri din Constanța Cu sprijinul organizațiilor minorităților dobrogene vor fi amplasate în municipiu mai multe monumente

04 Aug 2023 1054