Mai mulți consilieri locali USR din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

⦁ Liderul grupului USR din CLM Constanța, Dumitru Caragheorghe și aleșii locali Iulian Călin și Cerasela Badea și-au depus rapoartele de activitate, după primul an de mandat
⦁ Caragheoghe este președintele Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din CLM, Călin conduce Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement a Consiliului Local Municipal iar Cerasela Badea este membru în aceeași Comisie


În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Liderul grupului USR din CLM Constanța, Dumitru Caragheorghe și aleșii locali Iulian Călin și Cerasela Badea și-au depus rapoartele de activitate, după primul an de mandat.

Acestea pot fi consultate în detaliu în secțiunea „documente".

Caragheoghe este președintele Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din CLM, Călin conduce Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement a Consiliului Local Municipal iar Cerasela Badea este membru în aceeași Comisie.

În raportul de activitate, Dumitru Caragheorghe a prezentat o radiografie a celor mai importante momente din Consiliul Local Municipal Constanța în perioada noiembrie 2020 - octombrie 2021.

Iulian Călin a notat în raportul de activitate prezența la ședințele de Consiliu și unitățile de învățământ din a căror Consilii de Administrație face parte ca reprezentant al Consiliului local, dar și inițiativele de transparentizare a consultării populației și deciziilor administrative.

Cerasela Badea a notat în raportul de activitate  - amendamentele depuse la Regulamentele de funcționare ale CLM, la procedura de transparentizare a cheltuirii banilor publici dar și la regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Raportul de activitate al consilierului local PNL Teodor Popa la un an de mandat (documente)

Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 704

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 619

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1006

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 769

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1229

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 728

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1539

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1167

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 820

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 858

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 568

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2238