Manageri la raport Ce note au primit directorii instituţiilor de cultură din Constanţa? (DOCUMENTE)S-au încheiat evaluările anuale a activității directorilor de la Teatrul de Stat Constanța, Biblioteca Județeană ”I.N.Roman” Constanța și de la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța și Angelo Mitchievici, managerul de la Biblioteca Județeană ”I.N.Roman” Constanța au obținut notă maximă după susținerea celor două probe ale evaluării activității, vezi secțiunea „documente".

Aurel Mototolea, managerul de la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost notat la analiza raportului cu 9.60 iar la proba de susținere a interviului cu 9.90. Nota finală în cazul lui Mototolea a fost de 9.75 vezi secțiunea „documente".
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

04 Apr 2022 2270

Surprize, surprize... Cine sunt noii manageri ai instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța?

20 May 2021 4543

Ce note au primit la evaluarea anuală managerii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa

17 May 2018 2967

Începe evaluarea managerilor instituţiilor publice de cultură din subordinea CJC (documente)

08 Mar 2016 4127