Mariana Gâju, mesaj în Parlamentul României - „Femeile sunt sufletul și echilibrul atât a familiei proprii, cât și a familiei în care muncește” (VIDEO)


„Femeile ne dau puterea!” a fost sloganul invitației pe care președintele PSD, Marcel Ciolacu a adresat-o Organizațiilor de Femei din întreaga țara, ieri, de 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.


La Palatul Parlamentului a avut loc o întrevedere în care femeia s-a aflat în centrul atenției, cu prietenie, recunoștință și apreciere, pentru care fiecare participantă s-a simțit onorată.



Președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, a răspuns cu drag invitației, iar în clipul de mai jos puteți urmări întreaga intervenție a acesteia din cadrul evenimentului.



„Consider că femeile sunt sufletul și echilibrul atât a familiei proprii cât și a familiei în care muncește, tocmai de aceea îmi exprim convingerea că echipa dă puterea în egală măsură atât femeii cât și barbatului. Sunt mândră să fac parte din familia social-democrată.”, a spus Mariana Gâju.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.