Matichescu mai primeşte un post! Partidele şi-au desemnat „clientela” în comisiile, asociaţiile şi regiile subordonate CJC

 

Aleşii judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean şi-au desemnat reprezentanţii în comisiile, asociaţiile şi instituţiile subordonate. Desemnarea s-a făcut pe baza recomandării politice şi a unui curriculum vitae anexat propunerii. Votul a fost secret, iar puterea politică din CJC a reuşit să monopolizeze prin reprezentanţi şi aceste structuri.
 
Astfel, Dumitru Learciu (ALDE) a fost votat preşedintele Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi de Urbanism, în timp ce reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa şi al Judeţului Constanţa în Comitetul Creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a fost nominalizat Claudiu Iorga Palaz (PMP). De asemenea, Nicoleta Bercaru (PSD) a fost numită ca reprezentant al CJC în cadrul Asociaţiei „Revista Tomis”, iar Cosmin Ciobanu (PSD) a fost desemnat reprezentantul CJC în Adunarea Generală a Acţionarilor SC RAJA SA Constanţa.
 
Emil Sorin Banias (ALDE) a fost desemnat reprezentantul CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, în timp ce Daniel Turcu (PMP) va reprezenta CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanţa”. Ca reprezentant al Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est” pentru Situaţii de Urgenţă a fost desemnată Carmen Stoica, în timp ce în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal” Constanţa a fost desemnată Adriana Veronica Gheorghe (PSD).
 
Consilierii CJC au decis ca în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ITI Delta Dunării” Constanţa reprezentant să fie Mirela Matichescu, consilier personal al preşedintelui CJC, Marius-Horia Țuţuianu. Florin Goidea (PMP) a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Centru, iar Marcel Șavlovschi (ALDE) a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Sud.
 
Liberalul Bogdan-Alexandru Bola a fost desemnat în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Local Dobrogea Nord. Cei doi consilieri judeţeni nominalizaţi în cadrul Comisiei Tehnico-Economice sunt Vasile Moldovanu (PSD) şi Aurel-Robert Boroianu (PNL).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1320

Membrii comisiilor de evaluare a managementului instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean, cazați la hotelul familiei lui Ion Dumitrache (DOCUMENTE)

17 Mar 2023 1885

Directorii de instituții culturale din subordonatea CJC intră în evaluarea anuală. Mihai Lupu a desemnat componența Comisiilor care vor nota managerii (DOCUMENTE)

19 Mar 2022 2134

Laura Vicol, prima femeie președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Pe cine a apărat la Constanța

26 Nov 2021 2057

Managerul Teatrului Naţional „Marin Sorescu" Craiova conduce comisia de concurs pentru desemnarea directorului Teatrului de Stat Constanţa

22 Jul 2019 2456

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)

18 Apr 2019 4521

Doi consilieri judeţeni PNL readuc în atenţia Consiliului Judeţean Constanţa necesitatea construirii unui teatru pentru copii şi cer introducerea proiectului în comisii şi pe ordinea de zi! (documente)

06 Jul 2018 2450

Programul şi componenţa comisiilor de specialitate din cadrul CJC. Când îi găsiţi la „lucru“ pe aleşii judeţeni?

02 Apr 2018 1889

Componenţa comisiilor Consiliului Judeţean Constanţa Ei au repartizat cele 8 milioane de lei din bugetul judeţului către asociaţiile culturale şi sportive

19 Aug 2017 3409

După primul an de mandat, consilierii judeţeni depun rapoartele de activitate Cum s-au implicat în CJC Bogdan Bola şi Marian Iordache (documente)

07 Jul 2017 3708

Comisia de Urbanism a CJC a rămas fără preşedinte. Cum lucrează aleşii judeţeni şi în ce zile se întrunesc comisiile de specialitate

05 Jul 2017 3055

Modificări în comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean, după ce unii aleşi au demisionat sau au devenit parlamentari

25 Jan 2017 2799

UPDATE 7 Consiliul Judeţean Constanţa se reuneşte, azi, în ultima şedinţă din 2016. Proiecte pe ordinea suplimentară (video)

20 Dec 2016 2868

Consiliul Judeţean înfiinţează o comisie de analiză administrativă în „dosarul Capidava”

19 Oct 2016 2362

Dialogul surzilor s-a încheiat! CJC are comisii de specialitate (galerie foto)

07 Jul 2016 2728