Monitorizarea Greenpact Documente și acte administrative, aruncate de angajații Consiliului Județean Constanța la „ghena de gunoi“ improvizată în curtea instituției

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a spus, într-un cadru extins, că a rezolvat problema gunoaielor depozitate în vecinătatea Palatului Administrativ din centrul municipiului Constanța.
 
Monitorizarea Greenpact realizată la sediul Consiliului Județean Constanța sâmbătă, 30 iunie a.c., a arătat că problema nu a fost rezolvată. Greenpact vorbește într-o postare pe pagina lor de socializate despre deficiențe grave de depozitare a deșeurilor, a documentelor oficiale ale instituției, necolectarea selectivă pe grupe de deșeuri și dezinteres total față de managementul deșeurilor în curtea Consiliului Județean.
 
„Vă rugăm să tocați în aparate speciale documentele și alte tipuri de acte administrative, fie și ciorne sau copii după originalele documentelor; să nu mai vedem așa ceva vreodată în orașul Constanța; la birou în CJC nu aveți timp să probați haine cumpărate din mall sau de pe internet, da!?”, notează, Greenpact într-o postare.
 
În imaginile surprinse de aceștia, pe care le puteți vizualiza în secțiunea „galerie foto”, se pot observa documente cu antetul Consiliului Județean printre deșeurile depozitate de-a valma în curtea administrației județene.

Vă reamintim că executivul Consiliului Județean Constanța fusese notificat încă de săptămâna trecută să rezolve problema gunoaielor neridicate de mai bine de o lună din apropierea sediilor proprii.
 
Primarul Decebal Făgădău preciza joi, 28 iunie a.c., că a notificat prin intermediul Poliției Locale atât administrația județeană, cât și firma de salubritate în legătură cu situația respectivă.
Președintele CJC spunea că a rezolvat această problemă, dar realitatea surprinsă în teren, în week-end, demonstrează contrariul.
 
Citește și:
 
La noi, ca la nimeni CJC, invadat de gunoaie. Primăria Constanța somează administrația județului să urgenteze rezolvarea acestei situații

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Descinderi la comercianții fitosanitari – au fost deschise două dosare penale (FOTO)

23 Apr 2024 371

Știri Constanța Iată unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

17 Apr 2024 565

Sancțiuni drastice pentru încălcările legate de gestionarea deșeurilor în Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 459

Constanța! În ce zone sunt amplasate săptămâna aceasta containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase

09 Apr 2024 606

În municipiul Constanța Gunoiul aruncat la întâmplare se lasă cu sancțiuni

08 Apr 2024 447

Primăria Mangalia pune la bătaie 2.4 milioane de lei pentru gestiunea deșeurilor municipale

03 Apr 2024 468

Știri Constanța O firmă de colectare a deșeurilor din Lumina s-a ales cu amendă usturătoare de la Garda de Mediu! (FOTO)

02 Apr 2024 677

Știri Constanța Anunț important pentru constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord!

02 Apr 2024 559

O companie din Turcia deschide o fabrică uriașă în România. Tehnologia va folosi deșeurile

31 Mar 2024 887

Știri Constanța Iată unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

27 Mar 2024 569

Primăria Murfatlar pune la bătaie aproape 585.000 de euro pentru lucrările la noul centru de colectare deșeuri prin aport voluntar din oraș (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1204

Eco Gold Invest SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amplasarea Unei Instalații De Sortare Deșeuri

26 Mar 2024 407

Primăria Cogealac contestă amenda dată de Garda de Mediu Constanța. Dosarul, pe masa magistraților

22 Mar 2024 643

Platforme de colectare a deșeurilor, vandalizate la Constanța (FOTO)

21 Mar 2024 520

Știri Constanța Iată unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

13 Mar 2024 575