Muzică, dans şi concursuri Tinerii din comuna Cumpăna, invitaţi de administraţia publică locală la Ziua Îndrăgostiţilor


Asociaţia „Cumpăna Tinerilor”, în Parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Cumpăna şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, invită tinerii din comună la Casa de Cultură pentru a sărbători, împreună, Valentine's Day.


Evenimentul va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 19.00. Organizatorii promit o seara de neuitat, cu muzică, dans şi concursuri inedite. DJ Irimia şi “Vlăstarii Cumpenei” vor anima atmosfera de sărbătoare. Invitaţii vor avea la dispoziţie o cabină foto, unde îşi vor putea imortaliza clipele de bucurie, alături de partenerii lor. Totodată, organizatorii vor oferi, pe lângă gustări şi răcoritoare, câte un cadou simbolic pentru fiecare invitat.


Distracţia şi voia bună vor culmina cu anunţarea câştigătorilor Concursului “Bursa de Idei SMART” (Specific, Măsurabil, Abordabil, Relevant, Încadrat în Timp), un concurs organizat de Primărie şi Consiliul Local şi dedicat tinerilor din Cumpăna, răsplătit cu premii cuprinse între 1.000 de lei şi 400 de lei.


Citeşte şi:

Bugetul Primăriei Cumpăna, în dezbatere publică (galerie foto)

Bucurie pentru cinci tineri care se mută în locuinţele ANL. Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, le-a înmânat cheile (galerie foto)

Primarul Mariana Gâju - „Cumpăna este, astăzi, una dintre cele mai înfloritoare comune ale judeţului“ (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mariana Gâju, prezentă și premiată la Gala Aniversară a 33 de ani de la înființarea Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative

14 Dec 2023 1132

Imagini de la eveniment Seminarul „Rolul familiei în dezvoltarea și educația tinerilor- experiențe de bună practică în apărarea drepturilor copiilor“, găzduit la Cumpăna (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 Sep 2022 1638

Proiecte sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului. Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, în aşteptarea noilor membri

06 Mar 2020 2453

Distracţie, muzică şi voie bună Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna la Valentine’s Day Party (galerie foto)

17 Feb 2020 2458

Peste o sută de tineri au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor la Cumpăna

13 Feb 2017 3540

Evenimente speciale de „Valentine’s Day”, la Cumpăna

09 Feb 2017 2240