Administratie locala

O comunitate fără infracționalitate Ovi Protect SRL, deținută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranță pentru locuitorii orașului (galerie foto)

Siguranța cetățenilor, o comunitate fără infracționalitate, străzi și unități de învățământ sigure sunt printre preocupările principale ale Primăriei Ovidiu și ale societății Ovi Protect SRL, deținută de Consiliul Local Ovidiu.
 
Ieri, la sediul Primăriei Ovidiu, a avut loc evenimentul de inaugurare a societății de pază și protecție Ovi-Protect SRL a Primăriei Ovidiu și a dispeceratului de monitorizare video a orașului Ovidiu. La eveniment au participat George Scupra, primarul orașului Ovidiu, George Stăncioiu, directorul firmei Ovi-Protect SRL, Alexandru Istrate, responsabili tehnic Ovi-Protect SRL și mulți alții.
 
„Avem 16 polițiști locali pentru 16.000 de locuitori ai orașului Ovidiu și pentru cele două sate, Culmea și Poiana. Cei 16 polițiști locali (câte un polițist local la mia de locuitori, după cum prevede legea) sunt insuficienți, motiv pentru care s-a luat decizia de înființare a acestei societăți. Putem spune că am gândit o extensie a Poliției Locale, înființând această societate. Deja a fost semnat protocolul de colaborare între Poliția Locală Ovidiu și societatea Ovi Protect SRL“, a anunțat primarul orașului Ovidiu, George Scupra. Edilul a mai spus că a fost suplimentat și numărul camerelor de supraveghere video din orașul Ovidiu. Astfel, la ora actuală, în orașul Ovidiu, sunt montate și funcționale 40 de camere video.
 
La rândul său, George Stăncioiu, directorul firmei Ovi-Protect SRL, a ținut să precizeze că patrulele societății, care se vor afla în zonele aglomerate ale orașului, vor fi dotate cu bicluri. „În acest moment, dispeceratul este în curs de autorizare și nu este încă funcțional. Va deveni funcţional în maxim două-trei săptămâni, când vom obține toate avizele“, a precizat George Stăncioiu.
 
Având ca asociat unic Consiliul Local Ovidiu, societatea Ovi Protect SRL este un partener real al autorității locale, al poliției și structurilor de ordine publică, contribuind activ la un climat mai sigur, fără infracționalitate în orașul Ovidiu. Paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, supravegherea, monitorizarea video, sisteme antiefracție, protecție umană specializată, transportul valorilor, echipaje de intervenție rapidă sunt doar o parte din serviciile pe care Ovi Protect SRL le pune la dispoziția cetățenilor, cât și persoanelor juridice interesate.
 
„Siguranța cetățenilor, o comunitate fără infracționalitate, străzi mai sigure sunt lucrurile în care credem și pentru care, zi de zi, ne dăruim priceperea și profesionalisumul. Ne dorim să fim un permanent sprijin pentru autoritățile locale, pentru poliție și pentru celelalte instituții de ordine publică, dar și un factor de siguranță pentru locuitorii orașului Ovidiu și pentru agenții economici. Suntem susținuți de Consiliul Local și de Primăria Ovidiu, care fac toate eforturile necesare ca Ovi Protect SRL să se înscrie cu succes în elita firmelor de pază și protecție, având cu toții un scop comun: o comunitate locală mai încrezătoare, un oraș sigur și clienți mulțumiți“, au transmis reprezentanții Ovi Protect SRL.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă Zece cupluri din Ovidiu care au împlinit jumătate de secol de căsătorie, premiate

21 Jan 2019 573

Comunicat de presă Străzile din localitatea Poiana, reabilitate şi modernizate. Primăria Ovidiu a atribuit contractul (document)

18 Jan 2019 1840

Fost preşedinte al Comisiei Naţionale de Arheologie „Cineva să-şi asume un proiect pentru Constanţa, în care dezvoltarea centrului istoric să nu mai fie abordată în detrimentul monumentelor istorice!“ (galerie foto+documente)

10 Jan 2019 1915

Licitaţie organizată de Primăria Ovidiu pentru lucrările de conservare, reconstituire şi punere în valoare a Castrului Roman (document)

01 Jan 2019 460

Revelion 2019 Muzică live, dans, umor și un spectaculos show de artificii în Piaţa Ovidiu din Constanţa

31 Dec 2018 959

Revelion 2019 în Piața Ovidiu! Restricţii de circulaţie în zona peninsulară

27 Dec 2018 1770

Revelion 2019. Cine va urca pe scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa?

23 Dec 2018 1625

Copiii din oraşul Ovidiu şi cei din satele Poiana şi Culmea au primit daruri din partea administraţiei publice locale (galerie foto)

22 Dec 2018 628

Primii colindători au ajuns astăzi la Primăria Municipiului Constanța (galerie foto)

13 Dec 2018 348

Comunicat de presă Burse de merit pentru elevi şi profesori, acordate de Primăria Ovidiu

08 Dec 2018 535

Euro-Audit Service şi Luxten Lighting Company şi-au împărţit contractul iluminatului de sărbători - 1,3 milioane de euro (documente)

07 Dec 2018 539

Investiţie importantă Poiana, primul sat din judeţul Constanţa racordat la reţeaua de gaze naturale (galerie foto)

07 Dec 2018 1204

Suită de evenimente la Ovidiu Inaugurarea ansamblului statuar „Poet Ovidiu“, în aplauzele locuitorilor orașului (galerie foto)

29 Nov 2018 792

LIVE TEXT. Invitaţi de seamă la cea de-a doua ediţie a simpozionului „Ovidienii“, organizat de Primăria Ovidiu (galerie foto)

28 Nov 2018 588

Municipalitatea caută o firmă care să organizeze Revelionul 2019 la Constanța (document)

26 Nov 2018 772