O firmă care a vrut să reabiliteze Cazinoul, cu contracte la Ministerul Culturii, Metrorex şi Poliţia de Frontieră, întreţine ascensoarele parcării Albatros din Mamaia (document)

Municipalitatea a atribuit contractul de prestări servicii privind achiziţia serviciului de întreţinere ascensoare, aferente obiectivului de investiţii „Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino - Albatros“.
 
În luna aprilie, Primăria Constanţa anunţa achiziţia serviciului de întreţinere instalaţii interioare la parcarea supraetajată din staţiunea Mamaia, zona Albatros. Achiziţia se referă la serviciul de administrare imobil şi întreţinere a instalaţiilor interioare ale imobilului: instalaţii electrice şi instalaţii sanitare. Valoarea estimată a achiziţiei anunţate de municipalitate era de 59.389,82 de lei, fără TVA, cu precizarea că toate condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiei din România, cad în sarcina prestatorului de a le respecta şi aplica în totalitate. Contractul cu nr. 53470 a fost atribuit SC Schindler România SRL şi semnat în data de 24.04.2017. 

Ce obligaţii are, prin contract, SC Schindler România 

Obiectul contractului încheiat de Primăria Constanţa cu societatea bucureşteană îl constituie achiziţia „serviciului întreţinere Basic ascensoare aferente obiectivului de investiţii «Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Casino - Albatros»“.
 
Principalele operaţiuni privind întreţinerea şi revizia ascensoarelor sunt:
a) curăţarea ascensorului;
b) verificarea nivelului uleiului, acolo unde este cazul;
c) verificarea uzurii lagărelor şi a bunei funcţionări a sistemului de ungere;
d) ungerea pieselor supuse frecării, conform schemei de ungere;
e) verificarea uzurii cablurilor de tracţiune şi a fixării acestora;
f) verificarea funcţionării componentelor de securitate şi reglarea acestora;
g) verificarea funcţionării mecanismelor ascensorului;
h) verificarea elementelor de prindere a cabinei şi a contragreutăţii;
i) verificarea strângerii elementelor de îmbinare şi a articulaţiilor;
j) verificarea fixării tampoanelor şi a limitatoarelor de sfârşit de cursă;
k) verificarea funcţionării sistemului electric de forţă, de comandă, de iluminare şi semnalizare;

l) verificarea conexiunilor echipamentelor electrice.
 
Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului este de 13.800,00 de lei fără TVA/an, astfel: 575 de lei/lună/ascensor x 2 ascensoare x 12 luni, în conformitate cu oferta financiară. Preţul rămâne ferm pe toată perioada de derulare a contractului, respectiv 12 luni. Decontarea serviciului privind „întreţinere Basic ascensoare“ se va face lunar, în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data înregistrării la achizitor a facturilor emise de prestator, cu condiţia îndeplinirii obligaţiilor contractuale.

Despre SC Schindler România 

Firma a fost înfiinţată în 1999 şi are sediul social în Bucureşti. Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, capitalul social subscris este de 125.000 de lei. Asociat unic este Schinac Verwaltungs AG, din Austria, iar administratorul societăţii este Romulus Ionuţ Hatman, de loc din Constanţa.

 
Societatea, care are ca obiect de activitate „lucrări de instalaţii electrice“, a avut de-a lungul timpului contracte de mentenanţă cu Ministerul Culturii, cu Metrorex, cu Administraţia Străzilor din Bucureşti, pentru scările rulante de la Universitate sau cu Poliţia de Frontieră.
 
În cadrul unei asocieri, în calitate de subcontractant, în anul 2016, SC Schindler România SRL a râvnit şi la o parte din suma de şapte milioane de euro ce trebuia cheltuită pentru refacerea clădirii-simbol a Constanţei, Cazinoul. Cinci asocieri de firme au intrat în cursa pentru câştigarea licitaţiei de reabilitare a edificiului. În acel an, a depus ofertă şi asocierea dintre SC Aedificia Carpaţi SA Bucureşti şi SC Polarh Design SRL Bucureşti, cu subcontractanţi SC Tehnoinstal SRL Bucureşti şi SC Schindler Romania SRL Bucureşti.
 
Contractul la care facem referire poate fi consultat în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral a încheiat un contract subsecvent de servicii de mentenanță pentru lifturi (DOCUMENT)

17 May 2023 1263

Cui a atribuit contracte Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa în anul 2012 (IX)

15 Nov 2017 5342