O nouă ședință extraordinară pe tema suspendării plății parcării în Mamaia și Constanța în intervalul 19.00 - 09.00 (DOCUMENTE)





Primarul Vergil Chițac convoacă Consiliului Local Constanța în ședință extraordinară, marți 26 iulie de la ora 14.00. Ședința se va desfășurata în sistem de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află proiectul de suspendare a unor prevederi din Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, vezi secțiunea „documente".


De această dată, inițiatorul, primarul municipiului Constanța propune suspendarea plății taxei de parcare în Mamaia și Constanța în intervalul 19.00 - 09.00 până la data de 31 decembrie 2022 inclusiv.

În textul proiectului de hotărâre se precizează că la expirarea perioadei de suspendare, plata tarifului de parcare revine la valorile stipulate în HCL 123/2021.

Vă reamintim, la ședința de săptămâna trecută, propunerea primarul de eliminare a taxei de parcare în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța în intervalul 22.00 - 08.00 nu a fost aprobată de Consiliul Local Constanța, după două ore de dezbateri aprinse și o serie de amendamente depuse la proiectul inițial.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.