Administratie locala

O nouă şedinţă în lipsa preşedintelui Constantinescu Virgil Iosif nu va mai reprezenta CJC în cadrul CS Volei 2004 Tomis (convocator)

Mai-marii judeţului se reunesc în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, joi, când vor pune pe tapet 22 de proiecte de hotărâre. Întâlnirea se va desfăşura în ultima zi a lunii iulie, în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), cu începere de la ora 13.00, şi de această dată în absenţa preşedintelui Nicuşor Constantinescu. Aleşii judeţeni se vor pune de acord cu privire la un proiect de hotărâre ce vizează încetarea calităţii de reprezentant al Judeţului Constanţa - CJC în cadrul Clubului Sportiv „Volei 2004“ Constanţa a lui Virgil Iosif. Un alt proiect prevede încetarea calităţii de membru în cadrul consiliilor de administraţie ale unităţilor sanitare al căror management al asistenţei medicale a fost preluat la CJC de acelaşi Virgil Iosif. De asemenea, mai multe imobile vor fi transmise din proprietatea publică a judeţului Constanţa, din administrarea CJC, în cea a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ Constanţa şi a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“. Totodată, joi va fi supusă votului aleşilor judeţeni şi suma reprezentând cuantumul chiriei pentru imobilele ce vor fi închiriate de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“, în calitate de administrator al acestora. Este vorba despre locuinţele pentru medici pe care CJC le-a dat în administrarea Spitalului Judeţean Constanţa printr-o hotărâre de CJ în cadrul ultimei şedinţe extraordinare de luna trecută. Tot în favoarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa se vor pronunţa aleşii care vor vota un proiect privind aprobarea participării instituţiei la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi un altul care vizează acoperirea cheltuielilor pentru afecţiuni cardiace. Tot joi, aleşii judeţeni îşi vor spune părerea cu privire la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru mai multe instituţii subordonate CJC, precum: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa, Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa sau Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanţa. De asemenea, în şedinţa ordinară de luna acesta se vor face şi repartizările pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2014. Nu în ultimul rând, va fi votată rectificarea bugetului judeţean pe anul în curs. Convocatorul poate fi consultat pe pagina de Internet a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

19 Apr 2019 240

Ce lucrări primesc cea mai mare finanţare? Lista celor mai importante obiective de investiţii ale Consiliului Judeţean Constanţa pe anul 2019 (document)

18 Apr 2019 816

LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa convocat în ședință ordinară. Mai multe proiecte sunt pe ordinea de zi (galerie foto)

29 Mar 2019 677

Ce bani primesc UAT-urile din judeţul Constanţa din cotele defalcate din impozit pe venit şi TVA (document)

22 Mar 2019 985

Consiliul Judeţean Constanţa convocat în şedinţă extraordinară. Ce proiect este pe ordinea de zi

19 Mar 2019 471

Doina Voivozeanu, Sorin Colesniuc şi Romică Stan, în faţa evaluării anuale a managementului (documente)

08 Mar 2019 247

LIVE TEXT. Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța Consilierii județeni votează, azi, mai multe proiecte importante

28 Feb 2019 949

De ce se grăbeşte Ţuţuianu să desfiinţeze comisia care aprobă repartizarea cotei de 20%? Primarii, la mâna conducerii CJ?

28 Feb 2019 1131

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

21 Feb 2019 667

AEC solicită consilierilor să dea dovadă de responsabilitate și să fie prezenți la ședința de Consiliu Județean!

07 Feb 2019 545

Proteste la şedinţa de Consiliu Judeţean Constanţa şi un cancan pe ordinea de zi, fără efecte juridice (document)

30 Jan 2019 733

AEC îi solicită lui Ţuţuianu un proiect de hotărâre privind acordarea reducerilor la transportul judeţean pentru elevi

26 Jan 2019 683

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Cine vor fi numiți cetăţeni de onoare al judeţului Constanţa

21 Jan 2019 706

Delfinariul din Constanţa se va extinde, cu fonduri de la Ministerul Turismului

24 Dec 2018 494

Pentru cine a deschis Consiliul Judeţean Constanţa sacul cu bani pe final de an? (document)

24 Dec 2018 2219