Administratie locala

O nouă şedinţă în lipsa preşedintelui Constantinescu Virgil Iosif nu va mai reprezenta CJC în cadrul CS Volei 2004 Tomis (convocator)

Mai-marii judeţului se reunesc în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, joi, când vor pune pe tapet 22 de proiecte de hotărâre. Întâlnirea se va desfăşura în ultima zi a lunii iulie, în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), cu începere de la ora 13.00, şi de această dată în absenţa preşedintelui Nicuşor Constantinescu. Aleşii judeţeni se vor pune de acord cu privire la un proiect de hotărâre ce vizează încetarea calităţii de reprezentant al Judeţului Constanţa - CJC în cadrul Clubului Sportiv „Volei 2004“ Constanţa a lui Virgil Iosif. Un alt proiect prevede încetarea calităţii de membru în cadrul consiliilor de administraţie ale unităţilor sanitare al căror management al asistenţei medicale a fost preluat la CJC de acelaşi Virgil Iosif. De asemenea, mai multe imobile vor fi transmise din proprietatea publică a judeţului Constanţa, din administrarea CJC, în cea a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ Constanţa şi a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“. Totodată, joi va fi supusă votului aleşilor judeţeni şi suma reprezentând cuantumul chiriei pentru imobilele ce vor fi închiriate de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“, în calitate de administrator al acestora. Este vorba despre locuinţele pentru medici pe care CJC le-a dat în administrarea Spitalului Judeţean Constanţa printr-o hotărâre de CJ în cadrul ultimei şedinţe extraordinare de luna trecută. Tot în favoarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa se vor pronunţa aleşii care vor vota un proiect privind aprobarea participării instituţiei la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi un altul care vizează acoperirea cheltuielilor pentru afecţiuni cardiace. Tot joi, aleşii judeţeni îşi vor spune părerea cu privire la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru mai multe instituţii subordonate CJC, precum: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa, Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa sau Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanţa. De asemenea, în şedinţa ordinară de luna acesta se vor face şi repartizările pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2014. Nu în ultimul rând, va fi votată rectificarea bugetului judeţean pe anul în curs. Convocatorul poate fi consultat pe pagina de Internet a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Delfinariul din Constanţa se va extinde, cu fonduri de la Ministerul Turismului

24 Dec 2018 389

Pentru cine a deschis Consiliul Judeţean Constanţa sacul cu bani pe final de an? (document)

24 Dec 2018 1970

Aleşii judeţeni liberali interpelează conducerea Consiliului Judeţean „Unde scurgeţi 3 milioane de lei, bani publici, din bugetul judeţului?“

21 Dec 2018 513

LIVE TEXT Adrian V. Rădulescu, cetățean de onoare al județului Constanța. Ce alte proiecte sunt pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța (galerie foto)

19 Dec 2018 637

Casa Ion Bănescu va fi preluată de Consiliul Judeţean Constanţa, în vederea consolidării imobilului

19 Dec 2018 466

Aleşii PMP nu vor participa la şedinţa de Consiliu Judeţean dacă nu se supune la vot încetarea mandatului lui Mocianu, de la PNL. Ce spune şeful liberalilor?

18 Dec 2018 897

Bani pentru localităţi. Nerv şi nervi în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa

27 Nov 2018 943

CJC a alocat bani pentru 47 de primării din judeţ. Cea mai mare sumă ajunge la Castelu!

20 Oct 2018 305

PSD Constanţa se va întruni în şedinţă de Birou Politic Judeţean. Se vor nominaliza potenţiali miniştri

19 Oct 2018 746

Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“ îşi completează domeniul de activitate. Iată modificările! (document)

18 Oct 2018 645

Peste 200 de oficiali din Constanţa şi Tulcea dau mână cu mână. Se va adopta un act de promisiune civică. Cât va costa şedinţa dedicată Centenarului Marii Uniri? (document)

18 Oct 2018 1239

Cine a fost numit în fruntea Biroului de Turism pentru Tineret. A fost şef de cabinet la CJ Constanţa

06 Oct 2018 1086

LIVE TEXT Consiliul Judeţean Constanţa convocat în şedinţă ordinară. Mai multe proiecte incluse pe ordinea de zi (galerie foto)

28 Sep 2018 1599

Monumentul din Topraisar ridicat în cinstea eroilor români căzuți în Primul Război Mondial, preluat de CJC (document)

26 Sep 2018 537

Scapă de haznale? Situaţie dramatică în zeci de şcoli şi grădiniţe din judeţul Constanţa. CJC va lua o decizie importantă! (document)

26 Sep 2018 435