O parte din fostele terenuri de tenis din Tomis Nord vor fi transformate în spații verzi. Proiectul mai include un loc de joacă și o parcare

  • Primăria Constanța prin societatea Confort Urban elaborează un studiu de fezabilitate pentru realizarea acestui proiect estimat la 4.500.000 de lei fără TVA
  • Publicul interesat poate consulta memoriul de prezentare la sediul APM de pe strada Unirii nr. 23, din municipiul Constanța dar și la sediul societății Confort Urban de pe strada Vârful cu Dor nr. 10, în zilele de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00
  • Este vorba despre amenajarea peisagistică a unei grădini publice cu loc de joacă pentru copii, pe o suprafață de aproximativ 1300 mp, și a unei parcări de 55 de locuri în proximitatea terenurilor de tenis, între aleea Capidava și aleea Argeș
  • În prezent terenul se află într-o avansată stare de degradare
 
 
 
Confort Urban SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația pentru obținerea acordului de mediu pentru elaborare studiul de fezabilitate în vederea amenajării peisagistice și de parcare în zona terenurilor de tenis din cartierul Tomis Nord, Aleea Capidava / Aleea Argeș în municipiul Constanța. 

Primăria Constanța prin societatea Confort Urban elaborează un studiu de fezabilitate pentru realizarea acestui proiect estimat la 4.500.000 de lei fără TVA.

Publicul interesat poate consulta memoriul de prezentare la sediul APM de pe strada Unirii nr. 23, din municipiul Constanța dar și la sediul societății Confort Urban de pe strada Vârful cu Dor nr. 10, în zilele de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.

Potrivit proiectul în zona fostelor terenuri de tenis din Tomis Nord, Confort Urban vrea să realizeze o grădină publică pe un teren în suprafață de 1.300 mp.


Spațiul va fi dotat cu mobilier urban, coșuri de gunoi, scrumiere și sistem de iluminat.

În cadrul proiectul se intenționează să se amenajeze și un loc de joacă pentru copii, plantarea unui număr de 29 de arbori și amenajarea unei parcări deoarece zonă sufocată de lipsa parcărilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă.
 
În prezent terenul, pe care se pregătește investiția, care are suprafață totală de aproximativ 7000 mp, se află într-o avansată stare de degradare, de la fisuri la nivelul asfaltului la lipsa de coșuri de gunoi. Peste toate vegetația crește necontrolat.

PRECIZĂRI:
           
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Citește și:

Constănţeanul supărat Tomis Nord. Au demolat garajele ca să facă loc unui bloc. Locuitorii se întreabă unde îşi vor muta maşinile (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi ani de la alegerile locale din 2020

27 Sep 2022 414

Fostul mare atlet Ilie Floroiu ar putea deveni președintele de Onoare al CSM Constanța. Numirea va fi făcută de Consiliul de Administrație, la propunerea directorului clubului (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 770

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 747

30 de cereri depuse în programul Infant derulat de Primăria Constanța. Doar o parte dintre acestea au fost aprobate! (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 527

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!

20 Sep 2022 610

UPDATE Conducerea DGAS explică eșecul! Proiect pe fonduri europene „ratat" de Primăria Constanța. Vârstnicii constănțeni nu mai pot beneficia de îngrijire la domiciliu

20 Sep 2022 1517

Prelungire de mandat la CT BUS SA până la sfârșitul anului pentru fostul coleg al primarului Vergil Chițac (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 869

Consilierul primarului Chițac, diplomatul Dorin Popescu se pregătește să părăsească Primăria Constanța

15 Sep 2022 1495

PUD-ul pentru construire imobil cu acces direct la strada Aristide Karatzali ajunge în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 825

Înainte ca aleșii locali să le aprobe externalizarea unor lucrări către firme private, Confort Urban SRL a cerut majorarea tarifelor practicate (DOCUMENTE)

05 Sep 2022 956

Hanul Balcan, Hotel Rex sau Hotel Palace. Clădiri emblematice, de patrimoniu, pentru care Primăria Constanța a refuzat să-și exercite dreptul de preempțiune!

03 Sep 2022 1400

Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

23 Aug 2022 2140

Județul Constanța va avea un adăpost dedicat animalelor aflate în pericol sau pentru care s-a emis ordin expres de plasare

23 Aug 2022 747

Este oficial! Municipiul Constanța are o nouă societate în portofoliu. Termocentrale SRL trebuie să obțină de la ANRE licența pentru producerea de energie termică

22 Aug 2022 8401

CJC a solicitat acord de mediu pentru corpul nou al Unității Primiri-Urgențe din cadrul Spitalul Județean Constanța

20 Aug 2022 872