Până la o decizie definitivă a magistraţilor, Felina Vet capturează câinii fără stăpân din municipiul Constanţa

Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi Mediului a câştigat pe fond la Judecătoria Constanţa dosarul privind anularea contractului dintre Primăria municipiului Constanţa şi SC Felina Vet SRL, societatea care asigură serviciul de ecarisaj în oraş.
 
Decizia nu este definitivă şi nici executorie, motiv pentru care, până la o decizie definitivă a magistraţilor, Felina Vet va continua activităţile de capturare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanţa, potrivit Adrianei Deoancă, din cadrului Biroului de Presă al Primăriei Constanţa.
 
Vă reamintim că, la sfârşitul lunii februarie, Primăria Constanţa a semnat contractul privind serviciul de capturare, transport şi predare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa. Contractul nr. 42440 din 28.02.2019 a fost atribuit prin licitaţie societăţii Felina Vet SRL. Contractul are o valoare de 1.104.000 de lei fără TVA şi o durată de 12 luni.
 

Despre Felina Vet SRL  

 
Societatea a fost înfiinţată pe 15.04.2010 şi are sediul social în Bucureşti. Asociat unic şi administrator al firmei este Manuel Valentin Istrate. Domeniul de activitate principal vizează activităţile veterinare. Societatea are puncte de lucru în Bucureşti şi Ilfov.
 
Felina Vet SRL a mai derulat contracte prestări servicii medical-veterinare, respectiv asistenţă medical-veterinară şi cu Primăria Municipiului Mangalia. Pentru serviciul medical veterinar destinat câinilor fără stăpân din municipiul Mangalia, valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 495.600 de lei. Pentru asistenţă medical-veterinară la capturarea patrupedelor fără stăpân din Mangalia, valoarea achiziţiei este de 84.000 de lei. Potrivit licitatiapublica.ro, nu a fost organizată licitaţie electronică, contractele fiind atribuite direct câştigătorului la data de 28 iunie 2018.
 
Citeşte şi:
 
O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contractul de ecarisaj dintre Primăria Constanța și Felina Vet, anulat de Curtea de Apel! Federația pentru Protecţia Animalelor solicită Curții de Conturi recuperarea prejudiciului!

10 Feb 2021 3825

O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)

19 Mar 2019 4449

Servicii medical-veterinare, achiziţionate de Primăria Mangalia pentru câinii fără stăpân (document)

12 Jul 2018 5477