Administratie locala

Parcurile din municipiul Constanța nu au fost închise pe perioada stării de urgență. Țara Piticilor din Tăbăcărie, deschisă imediat ce lucrările vor fi gata


Parcurile din municipiul Constanța nu au fost închise pe perioada stării de urgență, în schimb, polițiștii locali au patrulat pentru asigurarea respectării reglementărilor din Ordonanțele Militare, a precizat pentru ZIUA de Constanța, primarul Decebal Făgădău. “Eu nu am impus la nivel local, restricții suplimentare față de măsurile impuse la nivel național, ne-am asigurat doar că se păstrează distanța regulamentară. Parcurile au fost tot timpul deschise în Constanța”, afirmă edilul. La fel de locurile de joacă.

Astfel și din 15 mai a.c., zonele de recreere sunt deschise publicului, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel național, la fel și locuri de joacă.

La nivelul municipiului Constanța, doar Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie a fost închis, perioadă în care Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța aproape a finalizat lucrările de renovare la cel mai îndrăgit spațiu dedicat copiilor din municipiu. Lucrătorii Regiei au vopsit echipamentele de joacă și au înlocuit elementele deteriorate, pentru a putea fi utilizate în siguranță de către cei mici. Totodată, au fost plantate mii de flori, care vor putea fi admirate în următoarea perioadă. Primarul spune că Țara Piticilor va fi deschisă imediat ce lucrările vor fi gata.
Totodată și în cimitirele din municipiu, constănțenii vor putea merge, respectând regulile de distanțare socială și nu în grupuri mai mari de trei persoane, așa cum prevede legea privind starea de alertă la nivel național. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Mincinosule

14 May, 2020 22:33

Anunţ important - GCS: precizări la întrebările cetăţenilor privind restricţiile la deplasări Copiii pot fi scoşi la plimbare de către adulţi în condiţiile art.1 lit. d) din Ordonanţa militară nr. 3, care prevede că se pot efectua deplasări scurte, în apropierea locuinţei, legate de activitatea fizică individuală, nefiind permisă deplasarea în parcuri sau locuri de joacă şi nici în grupuri mai mari de trei persoane, precizează Grupul de Comunicare Strategică citat de Agerpres. https://www.economica.net/anunt-important-gcs-precizari-la-intrebarile-cetatenilor-privind-restrictiile-la-deplasari_182718.html Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în lead. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Un consilier local avertizează în legătură cu focarul de infecție chiar din cartierul unde locuiește primarul, Decebal Făgădău ((galerie foto))

16 May 2020 3266

Trei noi parcuri în orașul Năvodari, finanțate cu fonduri europene (galerie foto)

08 May 2020 555

Primăria Constanța Continuă acțiunile de înfrumusețare a orașului

23 Apr 2020 719

Constanța. Acțiuni de dezinsecție în spațiile verzi dintre blocuri

21 Apr 2020 720

Odată cu încălzirea vremii încep să apară și insectele Constanța. Au fost demarate acțiunile de dezinsecție

16 Apr 2020 504

De astăzi, cununiile civile se pot organiza și în locuri publice. Unde preferă constănțenii să își unească destinele

09 Apr 2020 1148

Horia Constantinescu - „Asociația eTREZIREA se implică în acțiuni de dezinfectare a spațiilor comune de locuit, a mobilierului urban, a echipamentelor de joacă și oriunde suntem solicitați”

28 Mar 2020 4079

Poliția Locală Constanța Acțiuni de consiliere și informare în parcuri, mijloacele de transport în comun și în zonele mai aglomerate

20 Mar 2020 1701

Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs șase posturi vacante

19 Mar 2020 1081

Posturi vacante la Primăria Municipiului Mangalia

18 Mar 2020 890

Primăria Ovidiu, locul trei în județul Constanța în ceea ce privește gradul de absorbție a fondurilor europene și guvernamentale

03 Mar 2020 3558

Un deputat vrea să schimbe legea privind căsătoriile. Mulţi tineri îşi doresc acest lucru. Despre ce este vorba (document)

07 Dec 2019 459

Locuri de joacă din Constanța, reabilitate și modernizate de SC Confort Urban SRL (galerie foto)

22 Nov 2019 997

Labirint de vegetaţie şi loc de recreere Lucrările de amenajare a două parcuri noi în Ovidiu, aproape de finalizare

20 Nov 2019 1745

Polaris M Holding, despre frunzele uscate pe străzile Constanței și a depozitelor temporare de material vegetal

08 Nov 2019 1184