Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

  • Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și-a desemnat reprezentantul în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța
  • Acesta este Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța
  • Banciu îl înlocuiește pe Iulian Călin care a devenit pe 1 aprilie a.c. director general al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța
 
 

 
Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și-a desemnat reprezentantul în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța.

Acesta este Leila Mihaela Banciu, director general al Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Banciu îl înlocuiește pe Iulian Călin care a devenit pe 1 aprilie a.c. director general al Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța.
Din Consiliul de Administrație al instituției mai face parte și Cristina Caterinici.

Aceasta este reprezentantul Consiliului Județean Constanța. Caterinici este membru PNL, fost consilier al președintelui CJC și deține funcția de inspector superior la Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente în cadrul CJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director. Cine este Iulian Călin? (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum va arăta Centrul pentru „Sănătatea mamei și copilului“ din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (DOCUMENTE)

10 Aug 2022 682

Primăria a eliberat autorizația de construire și amenajare de șantier, dar lucrările nu vor începe prea curând. Ce presupune investiția „Perdea verde” din zona de sud a municipiului Constanţei (DOCUMENT)

09 Aug 2022 3628

Biletul unic de vizitare a instituţiilor culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa

07 Aug 2022 765

Un nou șantier în municipiul Constanța? Artera rutieră va face legătura între Soveja și B-dul Aurel Vlaicu

04 Aug 2022 9927

Credit guvernamental pentru spitalul regional Constanța

04 Aug 2022 1083

Cât va costa noul stadion din Constanța vs arenele construite de Compania Națională de Investiții? (DOCUMENTE)

04 Aug 2022 3439

Dispar alte locuri de parcare. Ce planuri are Primăria Constanța pentru bulevardul Mamaia?

02 Aug 2022 3415

Câți bani au fost colectați din plata taxelor de parcare în Constanța și Mamaia până la introducerea gratuității pe timpul nopții? (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 6341

Ștefan cel Mare, proiect la cheie, cu multe probleme în teren! Tronsonul cuprins între IG Duca și Ștefan Mihăileanu va fi betonat (GALERIE FOTO +VIDEO)

28 Jul 2022 3809

Rapoartele prezentate de instituții constănțene în cadrul Colegiului Prefectural

27 Jul 2022 489

Au fost aprobate rectificările de buget la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța

27 Jul 2022 594

Proiectul imobiliar din stațiunea Mamaia al firmei Simca Dor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

26 Jul 2022 732

Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

26 Jul 2022 1012

Ce se va întâmpla cu Palatul Copiilor din Constanța? Anunțul inspectorului școlar general, Sorin Mihai!

25 Jul 2022 1504

Parcul Rotterdam din Faleză Nord devine domeniu public al municipiului Constanța. Primăria vrea să-l amenajeze (DOCUMENTE)

25 Jul 2022 2768