Președintele CJC, Mihai Lupu despre sesizarea ce-l vizează pe Iulian Călin „Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba“

   
 
Mihai Lupu, președinte CJC O sesizare a fost trimisă către Consiliul Județean Constanța care îl vizează în prim plan pentru Iulian Călin, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanața.

Această seizare face referire la un accident făcut de director, dar și la moartea unor animale din complex.

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, Mihai Lupu, președintele CJC a transmis că a trimis Corpul de Control să vadă dacă sesizarea se confirmă sau nu.

Am trimis Corpul de Control ca să văd dacă sesizarea se confirmă sau nu. Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba. Noi nu putem să luăm de bun tot ce ni se spune. Din spusele președintelui CJC, aspecte grave și sesizări au fost și pe timpului celuilalt director, Adrian Bâlbă.

 
Citește și:


Acuzaţii de fraudare a unui examen la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale NaturiiDirectorul Adrian Bâlbă - „Reluăm proba scrisă, pentru a elimina orice suspiciune
 

Au existat sesizări și pe vremea vechiului director. Lucrurile trebuiesc analizate foarte atent, pentru ca actul managerial și administratea să nu fie influențate. Dispute au fost, sunt și vor mai fi între salariați, orgolii. Nu putem nici să confirmăm , nici să infirmăm acest aspect.

 
Iulian Călin a anunțat conducerea CJC despre faptul că a avut un accident. De aceea, Mihai Lupu a menționat că nu reprezintă un aspect de noutate.
 

Domnul Călin ne-a sesizat că a avut un accident. Știu că a fost vina lui.  Cunoaștem probleme asta. Domnul Călin ne-a spus. Nu sunt niște lucruri necunoscute. Dar...fiind o sesizare, trebuie să dăm curs. Instituția Corpului de Control va lua act de această sesizare.
 

Elementul de noutate al acestei sesizări, comparativ cu multele primite anterior, este că aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă.
 

Sunt multe sesizări, dar aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă. Am primit enorm de multe sesizări și pe timpul domnului Bâlbă. Dar..trebuie să facem așa cum scrie la Regulament.
 

 

 Contactat telefonic de cotidinul ZIUA de Constanța, Iulian Călin a precizat că a aflat despre sesizarea în cauză în această dimineață, prin intermediul presei. Aceasta a precizat că urmează să revină cu un punct de vedere.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 823

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 568

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1077

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 507

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 570

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 771

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 819

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 511

Tribunalul Constanța amână dosarul în care Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL! Legături cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean

12 Apr 2024 1999

„Rigoletto”, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

07 Apr 2024 539

Mihai Lupu va candida la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL

01 Apr 2024 961

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 888

Mihai Lupu, despre candidatura la Consiliul Județean Constanța- „Cu siguranță voi candida!“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1754

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 509

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

25 Mar 2024 577