Președintele CJC, Mihai Lupu despre sesizarea ce-l vizează pe Iulian Călin „Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba“

   
 
Mihai Lupu, președinte CJC O sesizare a fost trimisă către Consiliul Județean Constanța care îl vizează în prim plan pentru Iulian Călin, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanața.

Această seizare face referire la un accident făcut de director, dar și la moartea unor animale din complex.

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, Mihai Lupu, președintele CJC a transmis că a trimis Corpul de Control să vadă dacă sesizarea se confirmă sau nu.

Am trimis Corpul de Control ca să văd dacă sesizarea se confirmă sau nu. Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba. Noi nu putem să luăm de bun tot ce ni se spune. Din spusele președintelui CJC, aspecte grave și sesizări au fost și pe timpului celuilalt director, Adrian Bâlbă.

 
Citește și:


Acuzaţii de fraudare a unui examen la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale NaturiiDirectorul Adrian Bâlbă - „Reluăm proba scrisă, pentru a elimina orice suspiciune
 

Au existat sesizări și pe vremea vechiului director. Lucrurile trebuiesc analizate foarte atent, pentru ca actul managerial și administratea să nu fie influențate. Dispute au fost, sunt și vor mai fi între salariați, orgolii. Nu putem nici să confirmăm , nici să infirmăm acest aspect.

 
Iulian Călin a anunțat conducerea CJC despre faptul că a avut un accident. De aceea, Mihai Lupu a menționat că nu reprezintă un aspect de noutate.
 

Domnul Călin ne-a sesizat că a avut un accident. Știu că a fost vina lui.  Cunoaștem probleme asta. Domnul Călin ne-a spus. Nu sunt niște lucruri necunoscute. Dar...fiind o sesizare, trebuie să dăm curs. Instituția Corpului de Control va lua act de această sesizare.
 

Elementul de noutate al acestei sesizări, comparativ cu multele primite anterior, este că aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă.
 

Sunt multe sesizări, dar aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă. Am primit enorm de multe sesizări și pe timpul domnului Bâlbă. Dar..trebuie să facem așa cum scrie la Regulament.
 

 

 Contactat telefonic de cotidinul ZIUA de Constanța, Iulian Călin a precizat că a aflat despre sesizarea în cauză în această dimineață, prin intermediul presei. Aceasta a precizat că urmează să revină cu un punct de vedere.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse George Dănilă, director economic al DGASPC Constanța va prelua conducerea interimară a instituției

20 Sep 2023 2339

Știri Constanța Președintele CJC a anunțat că a fost semnat contractul de atribuire pentru spitalul Mama și Copilul

20 Sep 2023 698

LIVE VIDEO- TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință. Iată ce se discută (FOTO)

20 Sep 2023 756

Florentin Sîrbu rămâne director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

19 Sep 2023 530

Știri Constanța. Este oficial. Directorul executiv al DGASPC, Carmen Răducu a ieșit la pensie (DOCUMENT)

19 Sep 2023 1710

Știri Constanța Președintele CJC și-a eliberat din funcție un consilier personal. Despre cine este vorba? (DOCUMENT)

14 Sep 2023 1198

Președintele CJ Constanța a numit responsabilul pentru relația cu societatea civilă din cadrul instituției (DOCUMENTE)

05 Sep 2023 700

Știri Constanța Conferința de presă pentru a marca încheierea primelor trei luni de activitate ale "Drumuri Județene Constanța" SA (FOTO +VIDEO)

01 Sep 2023 817

Ședință CJC Declanșarea selecției administratorilor societății Drumuri Județene Constanța SA a fost respinsă de consilierii județeni (VIDEO)

31 Aug 2023 949

Știri Constanța Conducerea CJC renunță la revocarea mandatelor acordate Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța

30 Aug 2023 794

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7162

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța, suplimentată

29 Aug 2023 448

A demarat procedura pentru concursul de proiecte de management pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

28 Aug 2023 560

Ruptură între conducerea CJC și Ana-Maria Vătămanu Se cere revocarea mandatelor pentru proiectele derulate de Asociația de Dezvoltare a județului Constanța (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3693

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință pe 31 august! Un nou consilier județean va depune jurământul

27 Aug 2023 585