Primăria a comandat două PUZ-uri. Unul pentru zona Campus iar celălalt pentru taluzul municipiului Constanța

  • Municipalitatea cumpără servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal, în Constanța
  • Lot 1 vizează elaborare PUZ – zona Campus, municipiul Constanta iar Lot 2 - elaborare PUZ – consolidare și regenerare urbană taluzuri, reglementare plaje aferente zona Constanța Nord
  • Valoarea totală estimată fără TVA a celor două loturi este de 1.277.000 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru ambele loturi este 26.01.2023, ora 15.00 în SEAP
     

 
Primăria Constanța cumpără servicii de urbanism și de arhitectură peisagistică.

În fapt este vorba despre servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal, în municipiul Constanța pe două loturi.

Lot 1 vizează elaborare PUZ – zona Campus, municipiul Constanta iar Lot 2 - elaborare PUZ – consolidare și regenerare urbană taluzuri, reglementare plaje aferente zona Constanța Nord.

Valoarea totală estimată fără TVA a celor două loturi este de 1.277. 000 lei.
 
PUZ-ul pentru taluz va analiza utilizarea terenurilor, al infrastructurii rutiere și pietonale și valorilor de trafic auto

Obiectul contractului îl constituie reglementarea urbanistică a unei zone în suprafață de aproximativ 171 ha, delimitat pe limite cadastrale de Marea Neagră, limită PUZ Mamaia, al. Studenților, str. Toma Caragiu, str. Dumitru Lupu, str. Jean Constantin, str. Pescarilor, str. Zorelelor, cota superioară a taluzului, str. Grozești, str. Pescarilor, str. Rotterdam, Parcul Rotterdam, str. Yokohama, str. Salonic, alee carosabilă, str. Pescarilor, str. Unirii, cota superioară taluz, incintă Spital militar și  PUZ zona centrală și va analiza zona din punct de vedere al modului de utilizare a terenurilor, al infrastructurii rutiere și pietonale și valorilor de trafic auto, al conexiunilor la rețeaua stradală existent și infrastructura tehnico-edilitară.

Valoarea contractului fără TVA este estimat la 675 000 lei.


PUZ – Campus municipiul Constanța va reglementa 70 de ha

Obiectul contractului îl constituie reglementarea urbanistică a unei zone în suprafață de aproximativ 70 ha, delimitat de bd. Aurel Vlaicu, bd. Tomis, incinta RAJA, mal Lac Siutghiol și limite cadastrale și va studia posibilitatea configurării spațial-funcționale, specific mediului urban, a unui ansamblu de funcțiuni mixte compatibile sau de completare specifice unei zone care include functiuni rezidențiale, turistice (cazare, alimentație publică și de învățământ).

Valoarea estimată fără TVA este de 602 000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru ambele loturi este 26.01.2023, ora 15.00 în SEAP.

Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia Nadina, administrator public; Dinescu Fulvia Antonela, secretar general delegat-Consiliul local Constanța; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector; Vintilă Alin Cezar, director executiv Direcția logistică; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, sef serviciu Achiziții publice; Dan Petre Leu - Arhitect șef, Direcția generală urbanism și patrimoniu; Calotă Răzvan Adrian-director execuțiv, Direcția generală urbanism și patrimoniu și Ispas Carmen-director executiv adjunct, Direcția generală urbanism și patrimoniu.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Certificat de urbanism pentru reabilitarea taluzului de la Modern, municipiul Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța plătește peste 1 milion de lei pentru servicii veterinare la baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța

25 Mar 2023 673

Acord cadru pe 48 luni în valoare de peste 80 de milioane de lei Autocamioanele și utilajele Regiei de Drumuri și Poduri Constanța au grad de uzură de peste 75%

22 Mar 2023 833

Reprezentanții Asociației culturale Magrin vor ca o stradă din zona Peninsulară să poarte numele artistului fotograf, diplomat si filantrop. Stradelelor aflate în vizor le-au fost deja atribuite numele unor personalități locale (DOCUMENTE)

21 Mar 2023 1732

Cât costă actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Agigea?

09 Mar 2023 858

Cerințe restrictive Procedura de achiziție organizată de municipalitate pentru amenajarea unui garaj și achiziția de autobuze electrice pentru CT BUS, atacată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (DOCUMENT)

08 Mar 2023 880

Confort Urban recunoaște Stâlpișorii ficși care blochează străzile din Peninsulă sunt instalați în baza Regulamentului de acces suspendat de magistrați!

07 Mar 2023 830

Decizie importantă luată de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Oil Terminal SA. A fost aprobat un parteneriat pentru valorificarea unui teren de 38 ha

04 Mar 2023 4027

Un fost deputat constănțean în legislatura 2000-2004 a devenit asociat și administrator la Agro Arman Taș SRL

03 Mar 2023 1190

Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul. Legături cu compania care restaurează ansamblul Vasile Cotovu din Hârșova

03 Mar 2023 772

Continuă exodul firmelor din oraș Agenția de turism Happy Tour și-a închis punctul de lucru de la Constanța (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 1342

Firme din sfera de interes câștigă contracte la RAEDPP și Confort Urban Stere Hira, specialist în artilerie și rachete ajuns director în administrația Chițac, nu-și uită tovarășii de business!

20 Feb 2023 3798

Decizie importantă la Ameropa Grains SA! Cine l-a înlocuit pe Mihai Daniel Aniței în Consiliul de Administrație al societăţii?

18 Feb 2023 1243

S-a încheiat procesul de recrutare şi selecţie. Cine sunt noii administratori neexecutivi ai Termoficare Constanța SRL?

18 Feb 2023 1972

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu la Conferința de Securitate de la München

17 Feb 2023 643

Comuna Adamclisi vinde două loturi de teren. Când are loc licitația?

17 Feb 2023 1011