Primăria Constanța a eliberat noi autorizații de construire pentru panourile publicitare ale companiei Euromedia Grup

  • Acestea vor fi amplasate pe strada Soveja, strada Dezrobirii, Șoseaua Mangaliei și pe Bulevardul Mamaia
  • Vă reamintim, în februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța
  • Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale


Zilele acestea, Primăria Constanța a emis mai multe autorizații de construire pentru amplasarea de panouri, ecrane și totemuri cu valabilitatea de 12 sau 24 de luni. Acestea vor fi amplasate pe strada Soveja, strada Dezrobirii, Șoseaua Mangaliei și pe Bulevardul Mamaia.

Beneficiar este Euromedia Grup SA cu sediul social în orașul Voluntari.

Societatea este controlată de Nicolaie George (25% din acțiuni) și firma Stalex PR & Media Events SRL.

Administratori sunt: Ionuț Coldea, Sorin Enache și Ștefan Alexandru Nanu, cel care deține și Stalex PR & Media Events SRL.

Împuternicit este Ilie Cătălin Marius iar auditori: Vasile Băjenaru și cabinet expert contabil Emil Constantin Rădulescu.

Potrivit www.confidas.ro, în ultimul an fiscal, compania a raportat o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de lei și un profit de peste 8,5 milioane de lei, având un număr mediu de 62 de angajați.

Societatea a încheiat 41 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.429.662,17 lei, majoritatea cu instituții din Capitală.

Vă reamintim, în februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.
 
Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale.
 
Panourile publicitare luminoase, ecranele publicitare (LED-uri, LCD sau altele asemenea) amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) - 28,25 euro/mp/zi, fără TVA; Totemuri indicatoare - amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) zona de publicitate restrânsă (ZR2) - 1,74 euro/totem/zi, fără TVA Un mijloc publicitar/stâlp - 25 euro/stâlp/lună, fără TVA, două mijloace publicitare/stâlp - 50 euro/stâlp/lună, fără TVA.
 
Două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța.
 
Este vorba despre Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari care și-a adjudecat trei din cele cinci pachete scoase la licitație, în timp ce alte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța au revenit firmei New Age Advertising Agency din Craiova.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

Ele sunt firmele care vor să gestioneze publicitatea stradală în municipiul Constanța pentru următorii cinci ani!
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mașinile a trei polițiști din Constanța, sparte! Primele condamnări

29 Sep 2022 593

Care sunt imobilele din municipiul Constanța unde vor începe lucrările de reabilitare termică pe banii din PNRR?

27 Jul 2022 2092

LIDL România a obținut două autorizații de construire de la Primăria Constanța. Ce investiții sunt vizate

19 Jul 2022 2599

INS Numărul autorizațiilor de construire a scăzut în acest an

30 Jun 2022 485

Autorizațiile la control! Acțiune de amploare pe litoral. Mamaia-Nord, raiul investitorilor imobiliari, verificată de Inspectoratul de Stat în Construcții

11 Jun 2022 2971

Ce se construiește Cine ridică două blocuri noi de patru și șase etaje în zona Boreal, din Constanța?

04 Jun 2022 787

Autorizație de construire Sammarina va modifica spațiul comercial deținut pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

27 May 2022 2034

Sediul primei firme care lega Constanţa de New York Au început lucrările la Casa Embiricos, din centrul istoric

19 May 2022 1497

ZIUA LIVE. Agenții economici din Satul de Vacanță - „Se dorește falimentarea noastră? Se dorește transformarea în zonă rezidențială? Probabil că da!”(VIDEO)

11 May 2022 1160

ZIUA LIVE Cum arată Satul de Vacanță în 2022

10 May 2022 1370

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

07 May 2022 1890

Remont SRL angajează

19 Apr 2022 1065

Remont SRL angajează

16 Apr 2022 1410

Remont SRL angajează

14 Apr 2022 907

Primăria Municipiului Constanța. Unde se depun documentele pentru obținerea autorizațiilor pentru desfășurarea activităților comerciale

11 Apr 2022 719