Primăria Constanța a eliberat noi autorizații de construire pentru panourile publicitare ale companiei Euromedia Grup

  • Acestea vor fi amplasate pe strada Soveja, strada Dezrobirii, Șoseaua Mangaliei și pe Bulevardul Mamaia
  • Vă reamintim, în februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța
  • Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale


Zilele acestea, Primăria Constanța a emis mai multe autorizații de construire pentru amplasarea de panouri, ecrane și totemuri cu valabilitatea de 12 sau 24 de luni. Acestea vor fi amplasate pe strada Soveja, strada Dezrobirii, Șoseaua Mangaliei și pe Bulevardul Mamaia.

Beneficiar este Euromedia Grup SA cu sediul social în orașul Voluntari.

Societatea este controlată de Nicolaie George (25% din acțiuni) și firma Stalex PR & Media Events SRL.

Administratori sunt: Ionuț Coldea, Sorin Enache și Ștefan Alexandru Nanu, cel care deține și Stalex PR & Media Events SRL.

Împuternicit este Ilie Cătălin Marius iar auditori: Vasile Băjenaru și cabinet expert contabil Emil Constantin Rădulescu.

Potrivit www.confidas.ro, în ultimul an fiscal, compania a raportat o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de lei și un profit de peste 8,5 milioane de lei, având un număr mediu de 62 de angajați.

Societatea a încheiat 41 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.429.662,17 lei, majoritatea cu instituții din Capitală.

Vă reamintim, în februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.
 
Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale.

 
Panourile publicitare luminoase, ecranele publicitare (LED-uri, LCD sau altele asemenea) amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) - 28,25 euro/mp/zi, fără TVA; Totemuri indicatoare - amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) zona de publicitate restrânsă (ZR2) - 1,74 euro/totem/zi, fără TVA Un mijloc publicitar/stâlp - 25 euro/stâlp/lună, fără TVA, două mijloace publicitare/stâlp - 50 euro/stâlp/lună, fără TVA.
 
Două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța.
 
Este vorba despre Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari care și-a adjudecat trei din cele cinci pachete scoase la licitație, în timp ce alte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța au revenit firmei New Age Advertising Agency din Craiova.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

Ele sunt firmele care vor să gestioneze publicitatea stradală în municipiul Constanța pentru următorii cinci ani!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria a emis două autorizații de construire Încep lucrările de reabilitare energetică a Liceul Tehnologic „Tomis“ din Constanța

29 Feb 2024 705

Prefectura Constanța a atacat în instanță autorizația de construire emisă pentru imobilul ridicat de W Titanic Resort SRL

21 Sep 2023 9629

Felicia Ovanesian - „Ați fost, am fost mințiți la modul cel mai lipsit de scrupule posibil”

03 May 2023 10464

Nouă autorizații de construire, atacate în instanță de Prefectura Constanța. Sunt vizate investițiile controlate de ISC în Năvodari

05 Apr 2023 4217

La Contesa Resort SRL a obținut două autorizații de construire! Este vizată investiția din zona Parc Tăbăcărie

03 Apr 2023 1813

Au fost emise noi autorizații de construire pentru locuri de joacă din municipiul Constanța

27 Mar 2023 1298

Lavinia Monica Zeca, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

20 Mar 2023 1861

Audit Curtea de Conturi Sute de operatori economici au funcționat, pe litoral, fără avizele/autorizațiile obligatorii

16 Feb 2023 1518

Autorizație de construire pentru Hotel Regal, deținut de Mihăiță Vasea, în Mamaia

17 Jan 2023 3409

Peste 2.500 de firme s-au închis în 2022! Magistrații le dau dreptate agenților economici în procesele intentate primarului. Chițac, obligat de judecători să emită autorizații de funcționare

10 Jan 2023 1597

Retrospectiva investițiilor imobiliare, la Constanța. Blocuri turn și supermarketuri noi

05 Jan 2023 3447

Anunț al Electrocentrale Constanța SA privind depunerea solicitării de emitere a unei noi Autorizații de Mediu

14 Dec 2022 1042

Marinii Buildings Development SRL ridică două blocuri în Compozitorilor. Primăria a emis autorizațiile de construire

02 Nov 2022 1364

Este oficial! Autorizațiile de construire pot fi prelungite cu 24 de luni, în loc de 12

09 Oct 2022 2000

Mașinile a trei polițiști din Constanța, sparte! Primele condamnări

29 Sep 2022 2036