Primăria Constanța a solicitat acord de mediu pentru construirea bulevardului Madrid cu patru benzi de circulație

 
UAT municipiul Constanța a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul Bulevardul Madrid, zona cartier Tomis Plus precum și legătura cu arterele principale din zonă, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Madrid (DE 599).  
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 și la adresa titularului UAT municipiul Constanța, din b-dul Tomis, nr. 51, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 - 13,00.  
 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.  
 
Bulevardul Madrid va deservi partea de vest a cartierelor Tomis Plus și Boreal și va face legătura între str. Brest și giratoriul de la Vivo Nord.
În lungime de 2,7 km, noul bulevard va dispune de 4 benzi de circulație și de trotuare.
 
Valoarea totală a proiectului este de 62 de milioane de lei, dintre care 43 de milioane de lei provin de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Se caută elaborator pentru documentația tehnico-economică a viitorului Bulevard Madrid din Constanța. Proiectul ar putea fi realizat cu fonduri din PNI Anghel Saligny
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.