Primăria Constanța avertizează că ne bat niște escroci la ușă spunând că-s angajații săi. Uite cam ce zic



„Mare atenție cui deschideți ușa, pentru că inventivitatea escrocilor nu cunoaște limite!” - Așa își începe Primăria Constanța avertizarea postată, aseară, pe pagina proprie de Facebook.
 
După care continuă:
 
„În ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul completării dosarului pentru acordarea tichetelor sociale, le-au solicitat documentele de identitate și au încercat să pătrundă în case.


Primăria Municipiului Constanța NU are nicio legatură cu aceste acțiuni, NU le încurajează și se disociază total de ele.

Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu.

Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă.

Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare”.

 
Iar la final Primăria are și un sfat pentru noi:
 

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#DobrogeaDigitală - „7 ani cât 70. Pagini de jurnal (1948-1954)”, de Pericle Martinescu În volumele epurate de comunişti ni se prezintă „un popor compus din escroci, semidocţi şi tot felul de lichele”

13 Jan 2020 3064

O nouă escrocherie menită să-i păcălească pe români. Cea cu telefoane!

12 Jun 2016 2504

14 primari au fost înşelaţi de nişte escroci care le-au luat banii, dându-se drept agenţi de integritate

22 Nov 2015 1994