Primăria Mangalia va amenaja un spațiu de parcare în centrul municipiului

  • Blocurile de locuințe PY1 – PY2 – PY4 se află amplasate chiar în centul municipiului Mangalia, pe strada Aleea Cetății


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul primăriei Municipiului Mangalia.


Mediul a decis că nu trebuie realizată evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amenajare parcaje zona sos. Constantei, blocurile PY1- PY2-PY3”, amplasat in judeţul Constanţa, mun. Mangalia, str. Aleea Cetății.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Blocurile de locuințe PY1 – PY2 – PY4 se află amplasate chiar în centul municipiului Mangalia, strada Aleea Cetății, fiind orientate cu fațada principală spre sensul giratoriu existent, vecinatățile acestora fiind urmatoarele:
- la nord: str.Matei Basarab;
- la sud: muzeul arheologic Callatis și stadionul municipiului;
- la est: stadionul municipiului;
- la vest: sensul giratoriu existent.


Terenul de amplasament se află în intravilanul localității, are nr. cadastral 111852, fiind domeniu public al Municipiului Mangalia, intabulat cu drept de proprietate dobândit prin Lege, cotă actuală 1/1, conform Act administrativ nr. 25 din 30.03.2017, emis de Consiliul Local Mangalia și Act administrativ nr. 87472 din 11.12.2019 emis de către Primăria Municipiului Mangalia.

Conform documentelor, proiectul ar urma să fie finalizat în a doua parte a anului 2023. Valoarea investiței este de 5.015.154,00 lei cu TVA.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și

Primăria Mangalia concesionează un teren de 1.000 mp cu parcare pe o stradă reabilitată printr-un proiect transfrontalier
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.