Primăria Tuzla caută firmă pentru executarea lucrărilor pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale (document)

  • Primăria Tuzla va înființa rețeaua de distribuție gaze din localitate
  • Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la valoarea de 18.844.469,4 lei
 
Primăria comunei Tuzla, județul Constanța, organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului aferent înființării rețelei de distribuție gaze naturale.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 decembrie 2021, iar valoarea estimată a lucrărilor se ridică la valoarea de 18.844.469,4 lei.
 
Prezenta documentație de atribuire conține cerințele, criteriile, regulile și informațiile necesare pentru a asigura potențialilor ofertanți o informare completă, corectă și explicită cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică având ca obiect „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Tuzla, județul Constanța”. În acest sens, obiectivul general al contractului este reprezentat de proiectarea (întocmirea D.T.A.C., D.T.O.E., a documentației de avizare, a proiectului tehnic, a detaliilor de execuție, verificare tehnică de specialitate și asistență tehnică din partea proiectantului) și executarea lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Tuzla, județul Constanța”, conform specificațiilor din caietul de sarcini. Lucrarile ce urmează a fi proiectate și executate vizează Infiintarea retelei de distributie cu gaze naturale a străzilor din comuna Tuzla, care se va realiza din conductele de medie presiune.
 
Lucrările se vor executa pe străzi din cadrul comunei Tuzla, unde la momentul actual nu există rețea de distribuție. Durata contractului de proiectare și execuție este de 21 de luni, din care 5 luni proiectare. Obținerea avizelor și autorizațiilor necesare pentru execuția lucrărilor nu este cuprinsă în durata serviciilor de proiectare și nici în durata contractului, la elaborarea ofertelor urmând a se lua în considerare o perioadă de 30 de zile calendaristice pentru obținerea autorizației de construire, între data de finalizare a serviciilor de proiectare și emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
 
Serviciile de proiectare solicitate cuprind:
- Elaborarea documentațiilor necesare obținerii avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism a căror elaborare intră în sarcina contractantului, inclusiv obținerea acestora (contravaloarea avizelor se va suporta de către beneficiar, pe baza documentelor financiare justificative);
- Elaborarea studiilor de teren necesare în vederea realizării activității de proiectare;
- Documentatia pentru autorizarea execuției lucrărilor de construcții (D.T.A.C.), elaborată în condițiile Legi nr. 50/1991 și cu respectarea prevederilor documentațiilor de urbanism inclusiv obținerea acesteia (contravaloarea autorizației se va suporta de către beneficiar, pe baza documentelor financiare justificative);
- Proiectul tehnic și detaliile de execuție (P.Th.+D.E.), inclusiv caietele de sarcini aferente, ca parte integrantă a proiectului tehnic și care vor avea conținutul-cadru stabilit potrivit prevederilor H.G. nr. 907/2016.
P.Th.+D.E. va fi alcătuit din:
o Totalitatea documentațiilor care cuprind soluțiile de realizare a obiectivului, pe baza cărora se autorizează, se poate pregăti și desfășura execuția lucrărilor de construcții și instalații, inclusiv urmărirea și controlul calității acestora;
o Devizul general și devizele pe categorii de lucrări, actualizate.
- Servicii de Asistență Tehnică din partea proiectantului pe parcursul realizării lucrărilor, inclusiv documentația revizuită “as-built”, după realizarea lucrărilor de execuție. În acest scop, ulterior finalizării lucrărilor, proiectantul va proceda la actualizarea documentației de executie, în cadrul căreia vor fi cuprinse toate modificarile/schimbările de soluții care au apărut în timpul execuției lucrărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhiva ZIUA de Constanța

 
Citește și:

Primăria comunei Tuzla, anunț în atenția operatorilor economici și a locuitorilor (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Tuzla reabilitează și dotează Tabăra de Copii cu un bazin de înot nou și alte facilități

04 Sep 2022 696

Primăria Tuzla va avea stații de reîncărcare pentru mașinile electrice în localitate!

30 Aug 2022 545

Primăria Tuzla și Consiliul Local Tuzla au stabilit cuantumul burselor școlare pentru elevii din localitate

18 Jul 2022 820

Primăria Tuzla angajează polițist local! Ce studii trebuie să ai (DOCUMENT)

20 Jun 2022 1216

Primăria Comunei Tuzla, județul Constanța angajează referent. Cine poate participa la concurs

07 Jun 2022 802

Primăria Tuzla reabilitează străzile din comună. Mediul a dat undă verde (DOCUMENT)

27 May 2022 912

Primăria Tuzla a publicat în dezbatere proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023 (DOCUMENT)

21 May 2022 872

Primăria comunei Tuzla, despre proiectele aprobate pentru finanțare prin PNRR

27 Apr 2022 1096

Primăria Tuzla reabilitează străzile din localitate

08 Mar 2022 1074

Primăria Tuzla, contract atribuit pentru înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în comună (DOCUMENT)

22 Feb 2022 2659

A fost publicat proiectul pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Tuzla pentru anul 2022 (DOCUMENT)

19 Feb 2022 1142

Primăria Tuzla vinde mai multe terenuri. Iată lista acestora

06 Jan 2022 3725

Primăria și Consiliul Local Tuzla, mesaj de sărbători

29 Dec 2021 668

Comuna Tuzla Anunt public privind emiterea actului de reglementare revizuit

15 Dec 2021 1028

Primăria comunei Tuzla, anunț în atenția operatorilor economici și a locuitorilor (document)

28 Oct 2021 1612