Administratie locala

Primăriile primesc bani. Omul lui Tucan părăsește Consiliul Județean. PNL se întărește cu Emil Banias


Se convoacă în ședință extraodinară Consiliul Judeţean Constanța pentru data de 06.07.2020 , ora 13.00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ
Pe ordinea de zi se regăsește proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluței Lebidov şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a lui Emil Sorian Banias
Aleșii județeni vor aproba și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală
Consilierii mai au de votat și rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa


Prin dispoziţia nr. 231/01.07.2020 , se convoacă în ședință extraodinară Consiliul Judeţean Constanța pentru data de 06.07.2020 , ora 13.00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se regăsește proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluței Lebidov şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a lui Emil Sorian Banias. Lebidov este angajata omului de afaceri Jean Paul Tucan, care la ultima ședință de Consiliu din luna iunie și-a pus consilierii, (Steluța Lebidov și Marcel Savlovschi ) să voteze alături de PNL.


Bani pentru localitățile din județ

Aleșii județeni vor aproba și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale precum și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale. Cele două proiecte au fost retrase de Horia Țuțuianu de pe ordinea de zi a ședinței din 30 iunie a.c., după discuții aprinse cu opoziția formată din reprezentanții PNL, PMP și ALDE.

Consilierii mai au de votat și rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020, aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” și proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotărâre privind prelungirea stării de alertă în România. Măsuri privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19

16 Jul 2020 2653

Prelungirea stării de alertă cu 30 de zile a fost adoptată de Guvern

15 Jul 2020 608

Primarii primesc banii pentru proiecte. „Rațiunea a învins” iar luptele politice au fost abandonate în Consiliul Județean Constanța?! Oare pentru cât timp?

14 Jul 2020 1031

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 2316

Țuțuianu a cedat! Banii pentru dezvoltare locală și cofinanțarea proiectelor din localitățile din județul Constanța nu se mai împart pe criterii politice (documente)

11 Jul 2020 1683

CJC, butoi de pulbere. Ședințe extraordinare convocate în aceeași zi. Liberalii nu cred în bunăvoința lui Horia Țuțuianu, până nu văd sumele repartizate (documente)

10 Jul 2020 1283

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară (document)

09 Jul 2020 558

S-a urlat ca pe stadion în sala Remus Opreanu. Lupta politică din Consiliul Județean Constanța a lasat localitățile fără bani (galerie foto)

07 Jul 2020 1334

LIVE TEXT Țuțuianu a pierdut frâiele CJC. PNL și PMP i-au dat ședința peste cap. În joc, banii pentru localități (galerie foto + video)

06 Jul 2020 1753

Comunele Limanu și Ghindărești, cadorisite cu fonduri de Consiliul Județean. Banii vor fi investiți în reabilitarea unor drumuri (document)

06 Jul 2020 396

Municipiul Constanța, orașul Năvodari și comunele Valu lui Traian și Castelu, cei mai mulți bani pentru dezvoltare locală, infrastructură sau cofinanțări (documente)

04 Jul 2020 3619

Ședință extraordinară a asociaților de la Neptun-Olimp SA. Au fost oprite vânzările la mai multe terenuri

16 Jun 2020 603

Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal, convocat în două ședințe. Ce se află pe ordinea de zi

11 May 2020 770

Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Medgidia. Se cere demiterea viceprimarului. Sunt necesare 13 voturi din partea aleșilor locali

29 Apr 2020 2034

Liberalii constănțeni cer primarului convocarea Consiliului Local al Municipiului pentru susținerea eforturilor Spitalului de Boli Infecțioase în lupta cu epidemia de coronavirus

04 Apr 2020 3907