Primăriile primesc bani. Omul lui Tucan părăsește Consiliul Județean. PNL se întărește cu Emil Banias


Se convoacă în ședință extraodinară Consiliul Judeţean Constanța pentru data de 06.07.2020 , ora 13.00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ
Pe ordinea de zi se regăsește proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluței Lebidov şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a lui Emil Sorian Banias
Aleșii județeni vor aproba și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală
Consilierii mai au de votat și rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa


Prin dispoziţia nr. 231/01.07.2020 , se convoacă în ședință extraodinară Consiliul Judeţean Constanța pentru data de 06.07.2020 , ora 13.00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se regăsește proiectul de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a Steluței Lebidov şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a lui Emil Sorian Banias. Lebidov este angajata omului de afaceri Jean Paul Tucan, care la ultima ședință de Consiliu din luna iunie și-a pus consilierii, (Steluța Lebidov și Marcel Savlovschi ) să voteze alături de PNL.


Bani pentru localitățile din județ

Aleșii județeni vor aproba și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale precum și repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale. Cele două proiecte au fost retrase de Horia Țuțuianu de pe ordinea de zi a ședinței din 30 iunie a.c., după discuții aprinse cu opoziția formată din reprezentanții PNL, PMP și ALDE.

Consilierii mai au de votat și rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020, aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” și proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 376

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 453

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului CJ Constanța pentru SC Rețele Electrice Dobrogea SA, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 446

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 437

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 914

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 867

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 961

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

29 Mar 2024 706

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa, se întrunește în ședință extraordinară. Lista proiectelor pe ordinea de zi

01 Mar 2024 474

Consiliul local al municipiului Constanţa a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru mai multe proiecte. Sala Polivalentă, peste 10 milioane de euro (VIDEO)

27 Feb 2024 723

Ședință CLM Constanța Se va vota bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024 al societății Termocentrale Constanța SRL (DOCUMENT)

26 Feb 2024 508

CL Constanţa, în ședinţă extraordinară Pe ordinea de zi, un proiect ce vizează orașele verzi (DOCUMENT)

26 Feb 2024 556

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședinţă extraordinară. Cinci proiecte pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 905

Ședință extraordinară a Consiliului Municipal Constanța! Amendamentele USR nu trec de votul CLM

14 Feb 2024 583

Ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța. Municipiul Constanța are buget pentru 2024. Consilierii locali USR au votat împotrivă (DOCUMENTE+VIDEO)

14 Feb 2024 1325