Primarul Mangaliei le solicită agenţilor economici implementarea unor măsuri care să ridice gradul de atractivitate al sudului litoralului

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, ieri, cu cetăţenii care locuiesc în zona Herghelie, I.A.S - Fruviileg, Zootehnie, precum şi cu cei din staţiunea Neptun. La evenimentul în cadrul căruia edilul-şef a vrut să afle care sunt problemele cu care se confruntă oamenii, au participat şi comercianţii din bazarul „Prichindel". Aceştia din urmă au ridicat problema igienizării spaţiilor în care se desfăşoară comerţ pe durata sezonului estival, în baza unui grafic de lucru întocmit de Primărie şi de operatorii economici. „Această măsură se va aplica de la 1 martie, astfel încât, până la deschiderea sezonului estival, lucrările de ecologizare să fie finalizate", se menţionează într-un comunicat de presă. Primarul Mangaliei le-a propus agenţilor economici să întocmească un plan de măsuri comune care să contribuie la îmbunătăţirea aspectului staţiunii, pentru atragerea de turişti în sudul litoralului. Despre comerţul stradal din staţiuni, şeful administraţiei publice locale a afirmat că, începând cu sezonul estival 2013, nu vor mai exista tarabe amplasate pe domeniul public. „De cele mai multe ori, acest tip de comerţ prejudiciază statul. Nu vreau ca Primăria să fie părtaşă la evaziune fiscală", a declarat primarul Cristian Radu. El a mai spus că municipalitatea va susţine doar proiectele serioase pentru dezvoltarea şi modernizarea staţiunilor.

Tot ieri, primarul Cristian Radu a fost prezent în mijlocul oamenilor ce locuiesc la I.A.S. - zona Fruviileg şi Herghelie. Potrivit declaraţiilor sale, primarul se va întâlni periodic cu cetăţenii din aceste cartiere, pentru a le afla şi rezolva doleanţele. Pentru locuitorii de aici, se vor construi locuinţe şi se vor găsi locuri de muncă în Mangalia, astfel încât condiţiile lor de trai să se schimbe.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 523

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 679

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 768

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 668

Un primar din România a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale

16 Apr 2024 741

Justiție Constanța Comuna Mereni la judecată cu un fost primar pentru răspundere patrimonială. Stadiul dosarului

16 Apr 2024 836

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 554

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, află miercuri dacă va fi eliberat condiționat!

16 Apr 2024 3406

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 487

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 487

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 423

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 631

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5874

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 881

Amânare de pronunțare în procesul dintre Holiday Club Olimp SRL, din Constanța și Consiliul Local al Comunei Chilia Veche prin primar, comuna Chilia Veche prin primar și primarul comunei Chilia Veche

14 Apr 2024 227