Primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție de suspendare a activității comerciale pentru o firmă care a atacat Regulamentul de acces în Zona Peninsulară Constanța
sursa foto: Facebook/GreenPub
 
  • Reprezentanții societății care manageriază Green Pub nu fuseseră încă informați cu privire la dispoziția primarului Chițac iar localul funcționa la ora redactării materialului
  • Reamintim că Viperoom Pub SRL care are și un sediu secundar în municipiul Constanța, piața Ovidiu nr.2 C, este una dintre firmele care alături de alte două companii au atacat în instanță Regulamentului de acces în Zona Peninsulară Constanța
  • Este vorba despre dosarul cu indicativul 2975/118/2022, în care regulamentul a fost contestat de societățile Gambino & Lyra, Viperoom Express și Viperoom Pub
  • De bună credință, reprezentanții Viperoom Pub susțin că nu au date care să-i determine să considere că dispoziția emisă în februarie a.c. de primarul Constanța ar avea vreo legătură cu acest dosar
 

 
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a emis pe 27.02.2023, dispoziția privind suspendarea activității comerciale a unității de alimentație publică tip terasă aparținând societății Viperoom Pub SRL, potrivit site-ului municipalității, secțiunea „registrul dispoziții primar”.

Conținutul dispoziției nu este cunoscut, municipalitatea prelevându-se în continuare de normele GDPR.
Reprezentanții societății care manageriază Green Pub nu fuseseră încă informați cu privire la dispoziția primarului Chițac iar localul funcționa la ora redactării materialului. Aceștia au admis că au mai avut reclamații pentru nivelul de zgomot și că au existat controale, așa cum se întâmplă însă, în cazul tuturor agenților economici cu activitate similară.

Reamintim că Viperoom Pub SRL care are și un sediu secundar în municipiul Constanța, piața Ovidiu nr.2 C, este una dintre firmele care alături de alte două companii au atacat în instanță Regulamentului de acces în Zona Peninsulară Constanța.

Este vorba despre dosarul cu indicativul 2975/118/2022, în care regulamentul a fost contestat de societățile Gambino & Lyra, Viperoom Express și Viperoom Pub.


De bună credință, reprezentanții Viperoom Pub susțin că nu au date care să-i determine să considere că dispoziția emisă în februarie a.c. de primarul Constanța ar avea vreo legătură cu acest dosar.
 

Vă reamintim, în acest moment, pe rolul instanțelor  se află trei dosare în care s-a solicitat anularea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a orașului.
 
Prima dintre acțiuni a fost deschisă de parohiile Sfântul Anton de Padova și Biserica Sfântul Nicolae Vechi, alături de mai mulți rezidenți din Peninsula Constanța.

Cea de-a doua acțiune pentru anulare a fost deschisă de cele trei societăți amintite anterior.

Iar ultimul dosar este cel descis de societatea pe care funcționează restaurantul Pizzico, din Piața Ovidiu.

Dosarele au fost conexate iar procesul nu s-a încheiat.
 
Vom reveni.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Trei date pentru posibila anulare a Regulamentului Peninsulei Constanța!

Curtea de Apel Constanța deschide azi, din nou, dosarul Regulamentului din Peninsula Constanța

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 653

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1203

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4959

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 709

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 959

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1192

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1045

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4165

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 967

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 868

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1609

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2633

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3395

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 993

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1734