Primarul Vergil Chițac a solicitat revocarea Consiliului de Administrație al RAEDPP

 
  • La propunerea primarului Vergil Chițac, aleșii locali vor vota rovcarea CA-ului RAEDPP
  • Potrivit surselor noastre, președintele Consiliului de Administrație , Sorin Lucian Ionescu va demisiona din funcție
  • În CA-ul RAEDPP vor fi cooptați, supleanții Ion Damian și Ionuț Fântână, urmând ca grupurile de consilieri PNL și USR PLUS să-și desemneze câte un administrator provizoriu până la organizarea concursului

Luni, 28 decembrie 2020 are loc ședința Consiliului Local Municipal Constanța.

Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre privind revocarea Consiliului de Administrație al RAEDPP.
 
Potrivit surselor noastre, președintele Consiliului de Administrație , Sorin Lucian Ionescu urmează să demisioneze din funcție, în timp ce, ceilalți membri ai CA-ului - Florin Gheorghe, Dan Dobrescu, Cristian Solom, dar  și reprezentantul Ministerului Finanțelor se vor supune măsurii de revocare, care urmează să fie aprobată în ședința de luni.
 
În CA-ul RAEDPP vor fi cooptați, Ion Damian și Ionuț Fântână în calitate de supleanți, urmând ca grupurile de consilieri PNL și USR PLUS să-și desemneze câte un administrator provizoriu până la organizarea concursului. Până în acest moment nici liberalii și nici cei de la USR nu au decis numele reprezentanților, propunerile urmând să se facă chiar în timpul ședinței de Consiliu Local de luni.
 
De asemenea, și Ministerul Finanțelor trebuie să-și desemneze un nou reprezentant, cel mai probabil, după votarea în parlament al cabinetului Câțu.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.