Prin organigrama Consiliului Judeţean Constanţa suflă vântul! (document)

Recent, Consiliul Judeţean şi-a upgradat organigrama, pentru a asigura fluidizarea activităţilor desfăşurate. Structura cuprinde 278 de posturi, din care: trei funcţii de demnitate publică alese; 234 de funcţii publice (32 de conducere şi 202 de execuţie); 41 de funcţii contractuale (două de conducere şi 39 de execuţie).   

Ce modificări au fost aduse organigramei 

S-a înfiinţat funcţia de conducere contractuală administrator public, prin desfiinţarea unei funcţii publice de consilier juridic asistent din cadrul Serviciului Administraţie Publică Locală, Juridic; Compartimentul Comunicare - Protocol din cadrul Direcţiei Cultură, Sport, Turism şi Sănătate s-a reorganizat în Compartiment Comunicare - Protocol şi Organizare Evenimente şi va funcţiona în subordinea preşedintelui cu patru funcţii publice; s-a înfiinţat Compartimentul Mediu de Afaceri, Atragere Investiţii, Creşterea Calităţii Vieţii Cetăţenilor, care va funcţiona cu trei funcţii publice şi una contractuală; Compartimentul Audit se redimensionează prin înfiinţarea unei funcţii publice de execuţie; s-a înfiinţat Serviciul Control, în subordinea preşedintelui, prin reorganizarea Serviciului Control şi Administrare Domeniului Public şi Privat al judeţului din cadrul Direcţiei Generale ADPP-AJT. Va funcţiona cu o funcţie publică de conducere şi şapte funcţii publice de execuţie; S-a înfiinţat Serviciul de Analiză Strategică şi Creşterea Competitivităţii (Intelligence Competitive), cu o funcţie publică de conducere - şef serviciu - nou înfiinţată şi şapte funcţii publice vacante; Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică se reorganizează şi va funcţiona cu următoarele servicii: Serviciul Juridic şi Contencios şi Serviciul Administraţie Publică, Relaţii Internaţionale, Arhivă şi ONG-uri.
 
De asemenea, se reorganizează Direcţia Generală Economico-Financiară, Direcţia Generală de Proiecte, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport. Totodată, Direcţia de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură se înfiinţează prin reorganizarea Direcţiei Cultură, Sport, Turism şi Sănătate. Şi Direcţia de Urbanism şi Lucrări Publice se reorganizează şi se va numi Direcţia Generală Tehnică, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului.    

Bate vântul prin organigramă 

Pe site-ul administraţiei judeţene sunt postate aproape zilnic anunţuri de angajare, însă cea mai recentă reactualizare a organigramei demonstrează că prin instituţie bate vântul. Cea mai importantă funcţie scoasă la concurs, cea de administrator public, a fost ocupată, în rest, Dumnezeu cu mila.
 
Chiar şi preşedintele este, în acest moment, potrivit organigramei, văduvit de postul de director de cabinet. Tot la cabinetul preşedintelui Ţuţuianu mai este vacantă şi o funcţie de consilier personal.
 
Din Compartimentul Comunicare, Protocol şi Organizare Evenimente lipsesc la acest moment trei angajaţi, iar de la Mediu de Afaceri, Atragere Investiţii, Creşterea Calităţii Vieţii Cetăţenilor, alţi doi, posturile fiind vacante.
 
Serviciul Control suferă cel mai tare. În cadrul acestuia sunt ocupate doar trei posturi din opt. Inclusiv postul de şef serviciu este vacant.
Serviciul de Analiză Strategică şi Creşterea Competitivităţii are opt posturi în organigramă, dar sunt ocupate doar două. Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Constanţa are, în schimb, 12 posturi, din care numai şapte sunt ocupate.
 
Mai nevoie de oameni şi la Serviciul Juridic şi de Contencios, dar şi la cel de Investiţii, cel de Administraţie Publică, Relaţii Internaţionale, Arhivă şi ONG-uri. Singurele compartimente cu posturile ocupate integral sunt cel de Secretariat şi Registratură Generală, cel Informatic şi cel de Patrimoniu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza organigrama CJC.
 
Citeşte şi:

 
LIVE TEXT Schimbări în cadrul organigramei CJC. Ce spune Țuțuianu. Precizări importante despre drumuri judeţene şi buget (galerie foto)
 
Consiliul Judeţean Constanţa îşi modifică organigrama. Ce servicii apar (document) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședințe CLM Constanța Proiect de hotărâre privind CSM Constanța, pe ordinea de zi a întrunirii din 29 februarie 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 699

Consiliul Județean Constanța a dat aprobarea Organigrama, Statul de Funcții și Regulamentul de Organizare a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța în 2024 (DOCUMENT)

25 Jan 2024 524

Și-a suspendat contractul de muncă Un fost director executiv din Primăria Constanța a renunțat la procesul intentat Consiliului Local. Era vizată una dintre organigramele municipalității!

21 Jan 2024 1564

Ședință CJ Constanța Organigrama Statului de Funcții şi a Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, proiect retras de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

31 Dec 2023 971

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Organigrama, Statul de Funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare pentru 2024 au fost aprobate în ședința CJC (DOCUMENT)

29 Dec 2023 682

Organigrama, Statul de Funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare pentru Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, aprobate în ședința CJC (DOCUMENT)

29 Dec 2023 923

Consiliul Județean Constanța a aprobat Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1082

A fost aprobată Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Teatrul de Stat Constanța pentru 2024. Câte voturi au fost pentru (DOCUMENT)

28 Dec 2023 876

Biblioteca Județeană Constanța A fost aprobată Organigrama, Statul de Funcții și a Regulamentului de Organizare pentru anul 2024 (DOCUMENT)

28 Dec 2023 885

Organigrama şi statul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local (DOCUMENT)

27 Dec 2023 925

Ședința Consiliului Local Constanța Organigrama și funcționarea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

25 Dec 2023 1013

Ședință CJC A fost aprobată Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Muzeul de Artă Constanța pentru 2024 (DOCUMENT)

22 Dec 2023 1218

În ședința precedentă, proiectul a fost respins Mihai Lupu propune o nouă arhitectură instituțională. PNL reclamă aspecte de nelegalitate, Pro România depune amendamente. PMP votează, USR și PSD, tac! (DOCUMENTE)

11 Dec 2023 1434

PNL Constanța - Grupul Consilierilor Județeni Noua Organigramă și Regulamentul de Organizare și Funcționare, votate dacă sunt îndeplinite procedurile și normele legale

11 Dec 2023 1205

Ședință CJC Consilierii județeni PNL au trântit la vot organigrama propusă de președintele Lupu. Ce alte proiecte au fost adoptate? (DOCUMENT)

29 Nov 2023 1769