Procedură de achiziţie anulată şi reluată în aceeaşi zi Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, lovit parcă de blestemul Meşterului Manole!

Consiliul Judeţean Constanţa anunţa, zilele trecute, achiziţia directă din bugetul propriu a lucrărilor de construcţii de clădiri. Mai exact, era vorba despre lucrări de execuţie - „Completări tehnice de punere în funcţiune a dotărilor ce fac obiectul Lotului 2 aferente investiţiei «Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret»“, cunoscut drept Centrul „Jean Constantin“. Achiziţia a fost anulată din cauza faptului că, până la termenul-limită de depunere a ofertelor, respectiv 16.06.2017, nu s-a depus nicio ofertă la Registratura CJC.

Acest lucru înseamnă o nouă amânare de inaugurare a centrului, după ce oficialii Consiliului Judeţean au anunţat deja în repetate rânduri că edificiul nu va fi dat în folosinţă prea curând, din cauza problemelor de natură tehnică existente şi depistate pe parcurs.
Prin această achiziţie anulată, printre altele, se caută o soluţie tehnică de răcire a echipamentelor cumpărate. Mai exact, se viza documentaţia tehnică necesară executării unor completări tehnice care urmau să contribuie la punerea în funcţiune a dotărilor aferente lotului 2 din cadrul proiectului „Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret“ în imobilul existent, fostul Cinematograf „Republica“.

În acest sens, urmau să fie executate următoarele tipuri de lucrări: realizarea unui gol în planşeul camerei de proiecţie, în vederea evacuării aerului cald generat de aparatul de proiecţie film; realizarea unei ventilaţii suplimentare a aerului în cabina de traduceri şi în cea de sunet şi lumini; suplimentarea unor circuite/prize în zona scenei şi a cabinei de proiecţie.

Vă reamintim că, în cazul lucrărilor derulate până în prezent la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret, administraţia judeţeană a făcut chiar şi o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca, în funcţie de traseul acesteia, cheltuielile suplimentare generate de proasta execuţie a clădirii să fie recuperate de CJC de la agenţii economici vinovaţi de lucrările efectuate până în acest moment.
 
Menţionăm că, la închiderea ediţiei, pe site-ul administraţiei judeţene s-a publicat un anunţ privind reluarea licitaţiei pentru acest obiectiv. Noul termen-limită pentru depunerea ofertelor este 23 iunie 2017.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Achiziția pentru modernizare a Galeriei de Artă din Constanța, anulată de municipalitate (DOCUMENT)

04 Dec 2023 840

Licitația de modernizare și extindere a Spitalului din Medgidia a fost anulată (DOCUMENT)

01 Dec 2023 767

O licitație organizată de Primăria Mangalia a fost anulată (DOCUMENT)

22 Nov 2023 766

Nu au existat ofertanți Consiliul Județean, nevoit să anuleze pentru a doua oară licitația pentru restul de lucrări de extindere a Delfinariului din Constanța (DOCUMENT)

21 Oct 2023 2810

Licitația pentru extinderea Delfinariului din Constanța, anulată

08 Jun 2023 1442

Protecția Copilului Constanța a pus la bătaie peste 400.000 de euro pentru deschiderea unui Centru de Zi în Lumina. De ce s-a anulat procedura (DOCUMENT)

06 Jun 2022 1926

Achiziție cu ghinion. Reamenajarea celor zece locuri de joacă din municipiul Constanța nu va avea loc prea curând

28 Dec 2021 2033

Licitația pentru reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța a fost anulată

08 Oct 2021 1737

Ambulatoriul SOTRM din Eforie Sud rămâne nereabilitat. Licitația a fost anulată de Consiliul Județean Constanța

23 Sep 2021 1317

Licitația pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Incubator de afaceri” a fost anulată de Primăria Constanța

08 Sep 2021 2148

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anulat licitația pentru dezvoltare terminal, turn de control și parcare

31 Jul 2021 3294

Licitație anulată. Reabilitarea clădirii Colegiului Naţional Mihai Eminescu, în aer

23 Jul 2021 2898

Nicio firmă nu a fost interesată să elaboreze caietul de sarcini pentru întreținerea spațiilor verzi din Constanța

21 May 2021 1493

Licitație anulată de Consiliul Județean Constanța. Nicio ofertă pentru videoproiectorul necesar Muzeului Național de Istorie și Arheologie

07 May 2021 1332

Licitație anulată pentru consultanța proiectului de reabilitare a DJ 223 din județul Constanța

19 Mar 2021 1362