Proiect Undă verde de la Mediu pentru Varianta Ocolitoare Medgidia

Primăria Municipiului MedgidiaAutoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Primăria municipiului Medgidia, prin primar Valentin Vrabie.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru construirea Centurii Ocolitoare Medgidia. Proiectul este propus a fi amplasat in jud. Constanta, extravilanul mun. Medgidia, tronson III.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.10.2022.

Proiectul


Dezvoltarea infrastructurii rutiere locale prin lucrari de creare a drumurilor va avea un impact pozitiv la dezvoltarea economico si sociala a regiunii, prin:

• valorificarea superioara a potentialului economic a zonei prin asigurarea accesului atat la locuintele din zona, cat si la proprietatile agricole (terenuri arabile si livezi), sau la diferiti agenti economici.

Scenariul tehnico-economic selectat prevede continuarea dezvoltarii intr-un ritm mediu si are la baza urmatoarele ipoteze: un cadru macroeconomic si legislativ favorabil, atragarea unor investitori strategici, imbunatatirea mediului de afaceri, dezvoltarea antreprenoriatului, un climat investitional atractiv in localitate si cooperarea public-privata eficienta.

Zona studiata prezinta o deosebita importanta din punct de vedere economic, social si din punct de vedere al dimensiunii, diversitatii, resurselor naturale si umane pe care le detine. Prin crearea drumurilor de interes local se doreste ca in aceasta zona sa creasca numarul si importanta investitiilor atrase si dezvoltarea celor existente, asigurand totodata si furnizarea unor conditii de viata adecvate.

Oportunitatea investiei va determina ca circulatia rutiera sa se desfasoare in conditii normale de siguranta si confort. Totodata, realizarea investitiei va conduce la crearea infrastructurii necesare dezvoltarii diferitelor activitati economice (agricole,servicii), cresterea nivelului de trai al locuitorilor, cresterea interesului pentru terenurile din zona.


Necesitatea lucrarilor propuse in prezentul proiect sunt raportate la conditiile generale de circulatie actuale cat si de pespectiva.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local al Municipiului Medgidia, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

31 Jan 2023 1497

Locuințe „nZEB Plus”, la Medigida. Documentația, depusă la APM Constanța

17 Jan 2023 647

Iată ce conține Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Medgidia (DOCUMENT)

16 Dec 2022 1252

Contractele de modernizare infrastructură rutieră în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu au fost atribuite de primăria Medgidia (DOCUMENTE)

13 Dec 2022 1126

Decizii importante pentru Medgidia, luate în cadrul ședinței ordinare a lunii octombrie. 18 proiecte de hotărâre aprobate

28 Oct 2022 754

Consilierii locali din Medgidia se reunesc în ședință. Discută despre cuantumul burselor. Ce alte proiecte sunt pe ordinea de zi

27 Oct 2022 755

Contract impresionat pentru reparații la aleile și zidurile de sprijin din parcul de la Far. Cât plătește Primăria unei SRL din Constanța? (DOCUMENTE)

21 Oct 2022 1729

Proiectul de hotărâre privind aprobarea delegării gestiunii serviciului de salubrizare al municipiului Medgidia, în dezbatere publică

14 Oct 2022 709

Primăria Medgidia reabilitează și extinde piața publică

05 Oct 2022 779

Consiliul Local al Municipiului Medgidia, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

29 Sep 2022 1015

Varianta Ocolitoare Medgidia. Documentația a fost depusă la APM Constanța

02 Sep 2022 1645

Consiliul Local al Municipiului Medgidia, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

23 Aug 2022 794

Compania care a dat în judecată Primăria Medgidia pentru asfaltări, contract cu Primăria Cernavodă, pentru întreținerea străzilor

22 Aug 2022 1138

CS Medgidia Daria Solomon, campioană a României. Nota 10 la Naționalele de șosea de la Zărnești! (GALERIE FOTO)

02 Aug 2022 1307

Consiliul Local al Municipiului Medgidia, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

28 Jul 2022 969