Proiectul viitorului Spital Policlinic Municipal Constanța, depus la APM Constanța

Primăria Constanța, reprezentată prin Primar Vergil Chițac, anunţǎ publicul interesat asupra depunerii solicitǎrii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „POLICLINICĂ MUNICIPALĂ SPECIALIZAREA CARDIOLOGIE ȘI ONCOLOGIE CONSTANȚA – SPITAL NOU, INCLUSIV ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, Dacia Service. 
                                                      
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanţa str. Unirii nr.23 şi la sediul titularului UAT MUNICIPIUL CONSTANŢA, din  Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bdul Tomis, nr. 51, în zilele de luni - vineri, între orele 09.00-13.00. 
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța. 

Reamintim că la începutul lunii octombrie 2022, Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind achiziționarea serviciului Elaborare documentație tehnico - economică ( sf, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE, inclusiv asistență proiectului "Policlinica Municipală, specializarea cardiologie și oncologie, Constanța - spital nou".

Menționăm că licitația organizată de municipalitate a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor de SC Cubicon Invest SRL, din Baia Mare care a cerut CNSC să anuleze Raportului procedurii  precum și actele subsecvente emise în cadrul acesteia. Contestația a fost respinsă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, pe 21 septembrie a.c.

Bau Stark SRL are sediul social în județul Ilfov, localitatea Chitila și este deținută de Mihai Pepțan, care deține 35 % din acțiuni, Ionuț Manea, cu 50 % și Dragoș Tănăsescu, cu 15 % din acțiuni. Administrator este Mihai -Cătălin Homeag. Firma a declarat în anul fiscal 2021,o cifră de afaceri de 44.350.896 lei, 90 de angajați, profit pe minus -3.680.290 lei și datorii de peste 31 de milioane de lei. Mihai Pepțan este fost consilier General al Municipiului București și mai figurează și în Minimed Solutions SRL, Apolon & CO, societate cu răspundere limitată și M.B.S. INVEST SRL.

Potrivit Confidas.ro, compania a derulat contracte publice în valoare de 594.585.362,11 lei. Societatea a mai câștigat anii trecuți și proiectarea și execuția lucrărilor pentru creșterea eficienței energetice a Spitalului de la Medgidia, un contract de 12.220.095,68 de lei fără TVA. Bau Stark SRL este fosta Tahoma Bautrupp SRL care în Asociere cu Concrete & Design Solutions SRL a proiectat sediu central al ANAF din Capitală și care potrivit presei centrale, a primit mai multe contracte la Primăria  Sector 1 în mandatul primarului Andrei Chiliman.

Amintim că la începutul anului a fost eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 141 care vizează construirea unui spital pe Bulevardul Aurel Vlaicu: „Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou, organizare de șantier“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Policlinică Municipală de cardiologie și oncologie la Constanța prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Termenul de finalizare este 2026

11 Jan 2023 943

Autodenunț! DNA acuză - acte false pentru construirea Spitalului municipal policlinic din Constanța! (DOCUMENT)

13 Oct 2022 2625

UAT Constanta, parte vătămată Afacerist din București, acord de recunoaștere a vinovăției la DNA

28 Sep 2022 2307

Primăria Constanța organizează o nouă licitație pentru spitalul policlinic „electoral” promis de Vergil Chițac. Peste 11 milioane de lei costă doar documentația tehnico-economică

23 Mar 2022 1345

O firmă cu 0 angajați va face consultanță pentru Primăria Constanța! Este vorba despre spitalul policlinic promis de primarul Vergil Chițac (DOCUMENTE)

01 Mar 2022 3166

Primarul Chițac s-a răzgândit în privința amplasamentului viitorului Spital Policlinic?! A fost emis un certificat de urbanism pentru bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

14 Feb 2022 3979

Analiza cheltuielilor din Bugetul propus pentru 2022 Cum a împărțit Primăria Constanța banii pentru sănătate și învățământ

15 Jan 2022 1670

Spitalul Municipal Policlinic se va construi la Constanța. Unde va fi amplasat. Ce spune primarul Chițac despre componentele proiectului

13 Oct 2021 3526

Una dintre firme, în atenția DNA. O asociere de companii bucureștene se va ocupa de servicii de proiectare pentru spitalul Municipal Policlinic Constanța

13 Oct 2021 3308

#alegerilocale2020 Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța – “Pe 27 septembrie, trebuie să ieșim la vot! Dacă vrem să scăpăm de actuala administrație, trebuie să dăm un vot util” (video)

11 Sep 2020 3115