PSD-iştii se întorc pe funcţiile din care s-au suspendat pentru posturi în administraţia centrală. Ivonne Saghiu s-a întors în Consiliul Judeţean Constanţa


În luna martie 2018, Ivonne Victoria Saghiu devenea, cu susţinerea PSD, vicepreşedinte al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive din cadrul Ministerului Economiei. La acel moment, Saghiu s-a suspendat din postul de şef al Protecţiei Mediului şi control din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi a plecat la Bucureşti. La sfârşitul acestui an, soţia primarului PSD din Murfatlar (n.r. Valentin Saghiu) a revenit la Consiliul Judeţean în calitate de consilier în cadrul serviciului pe care l-a condus până în 2018.


Ivonne Victoria Saghiu este consilier juridic şi membru al Asociaţiei consilierilor juridici din Constanţa. Misiunea Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive din cadrul Ministerului Economiei o reprezintă acordarea de asistenţă tehnică de specialitate Guvernului în procesul de elaborare şi adoptare a politicilor de promovare, dezvoltare şi monitorizare a aplicaţiilor exclusiv paşnice ale energiei nucleare, energetice şi neenergetice, depozitarea definitivă în siguranţă a deşeurilor radioactive şi coordonarea la nivel naţional a procesului de gospodărire a deşeurilor radioactive şi a procesului de dezafectare a instalaţiilor nucleare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.