PUD-ul pentru un hotel în staţiunea Mamaia şi inventarul bunurilor municipalităţii, trântite la vot de consilierii locali

Cine să-i mai înţeleagă pe aleşii locali municipali? În timp ce unele Planuri Urbanistice Zonale au trecut ca prin brânză, în cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal, aleşii au trântit la vot două proiecte de hotărâre. Primul proiect viza completarea și actualizarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului privat al municipiului Constanța, iar cel de-al doilea făcea referire la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui imobil S+P+5-8E- hotel-apartament în stațiunea Mamaia, zona Pinguin, investitor fiind SC Real Estate Investment SRL. Au fost 8 voturi împotrivă, 3 abțineri şi 13 pentru. Blocul ar urma să fie edificat pe malul Lacului Siutghiol şi ar avea funcţiunea de hotel, conform Certificatului de Urbanism nr. 75 din 22 ianuarie 2018.
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a declarat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil D+P+5-8E cu destinaţia de Hotel Apartament cu 111 unităţi şi împrejmuire teren”, amplasat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Pinguin. Terenul are o suprafaţă de 2.292 mp. Zona unde va răsări noul hotel cuprinde hotelurile Pinguin şi Scandinavia şi vile turistice.

Despre Real Estate Investment SRL
 
Firma a luat fiinţă în anul 2001, fiind cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călăraşi. Capitalul social al firmei este de 1.010 lei, cu un număr de 101 părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Asociaţi sunt Diva Star SRL, cu o parte socială, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% şi Iancu Cuşu şi Mirela Cuşu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,5%. Administratorul firmei este Iancu Cuşu. Activitatea principală a societăţii constă în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Conform Registrului Comerţului, în anul 2017, firma a avut 1 salariat, cu un profit de 21.242 lei, iar cifra de afaceri a fost de 90.353 lei.
 

Citeşte şi: LIVE TEXT Ședință ordinară a Consiliului local al municipiului Constanța la Universitatea Maritimă Constanța. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.