PUZ-ul pentru reglementarea unui teren situat în stațiunea Mamaia unde se dorește ridicarea unui imobil de 10 etaje pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism

  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 14.04.2022
  • Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte urbanistice care vizează construcții de locuințe individuale sau colective dar și PUZ-uri pentru reglementarea unor terenuri
  • Membrii Comisiei sunt chemați să reanalizeze și  cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ - reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, complex Perla, inițiator Inproiect SRL
  • Societatea vrea demolarea Hotelului Select și construirea unui imobil de 10 etaje în Mamaia
 
 
 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 14.04.2022, ora 13:00, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51, etaj 1.

Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte urbanistice care vizează construcții de locuințe individuale sau colective dar și PUZ-uri pentru reglementarea unor terenuri.
 
Iată ordinea de zi:
 
PUD - construire locuință individuală P+1E, str. Dumbrăveni nr. 17, investitor Marcu Aristide - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ pentru teritoriul delimitat str. Steagului, str. Dionisie cel Mic, str. Baba Novac și str. Soveja, inițiator Enache Dincă - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ pentru reglementarea terenului situat în bd. 1 Mai vechi, lot 10, în baza sentinței civile nr. 174/CA/2016, inițiator Floriștean Andrei Roman - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUD - construire imobil D+P+4-5-7E - locuire colectivă, Palazu Mare, str. Corneliu Coposu nr. 30 - str. Eugen Lovinescu nr. 25, investitor GFT Intertrade Logistic SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUD - construire imobil P+2E - locuință individuală cu spațiu comercial la parter, str. Poporului nr. 89, investitor Bolat Munife - etapa emitere aviz Arhitect șef sau PUD - construire imobil S+P+2-3E - locuire colectivă și imobil P+1E - funcțiuni comerciale, servicii profesionale, birouri profesiuni liberale, amenajare parcare, spații verzi de recreere și loisir, str. Cuarțului nr. 16, investitor Europroiect SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef.
 
Tot pe ordinea de zi se află și o solicitare de reanalizare cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ - reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, complex Perla, inițiator Inproiect SRL.

Primăria Constanța a eliberat în urmă cu doi ani, Certificatul de Urbanism cu numărul 2837 pentru Hotel Select, prin firma Inproiect SRL. 
Este vorba de un act de urbanism necesar firmei menționate mai sus, necesar proiectului „Desființare imobil existent P+4E-Hotel Select și construire imobil P+10E cu funcțiunea de apartamente de vacanță, împrejmuire teren și organiare de șantier. Hotelul se află în stațiunea Mamaia.
 

Membrii Comisiei analizează și PUZ-ul pentru teritoriul extravilan, parcela A 663/9, loturile 1-3, inițiator Chilișoiu Marius - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ-ul pentru teritoriul delimitat de str. Pandurului, str. Micșunelelor, al. Pandurului și limite cadastrale,  inițiator Negreanu Cătălin - etapa emitere aviz Arhitect șef sau solicitare reanalizare cerere emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 648/5, lot 4, inițiator Stanciu Elena.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Comisia Tehnică de Urbanism va decide dacă un investitor poate ridica blocuri cu 11 şi chiar 12 etaje în cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Cine sunt directorii, șefii de servicii și de birouri din echipa primarului Chițac? (DOCUMENT)

26 Sep 2023 1125

Ce vrăji mai face administrația Chițac? Fundația Gaudeamus funcționează într-un sediu cu contract expirat! Imobilul va fi preluat de Primăria Constanța și probabil scos la licitație (DOCUMENTE)

25 Sep 2023 1594

Noi repartiții de locuințe din patrimoniul Administrația Fondului Imobiliar SRL O angajată a instituției primește o casă în centrul Constanței! Chiriași cu cereri depuse chiar în urmă cu câteva luni (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

24 Sep 2023 2141

Parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, în aer Proprietarii din blocurile situate în zonă și-au exprimat dezacordul cu privire la proiectul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 3162

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1735

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

08 Sep 2023 1012

În urma reoganizării vor avea loc testări profesionale Primăria Constanța are o nouă organigramă! De când intră în vigoare? (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 3809

Președintele CJ Constanța și-a numit reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Sep 2023 2894

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constănțenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2024 (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1861

Pentru ce vor fi folosiți banii Cu cine a bătut palma Primăria Constanța pentru împrumutul de peste 51 de milioane de euro?

30 Aug 2023 2569

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7178

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

28 Aug 2023 698

Știri din Constanța Consilierul județean Gheorghe Donțu, mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3172

Știri din Constanța Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

20 Aug 2023 7941

Știri Constanța Câștigătorii finanțărilor de la Consiliul Județean pe Legea 350 și componența comisiilor de evaluare și selecție a proiectelor

17 Aug 2023 959