PUZ-ul pentru reglementarea unui teren situat în stațiunea Mamaia unde se dorește ridicarea unui imobil de 10 etaje pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism

  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 14.04.2022
  • Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte urbanistice care vizează construcții de locuințe individuale sau colective dar și PUZ-uri pentru reglementarea unor terenuri
  • Membrii Comisiei sunt chemați să reanalizeze și  cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ - reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, complex Perla, inițiator Inproiect SRL
  • Societatea vrea demolarea Hotelului Select și construirea unui imobil de 10 etaje în Mamaia
 
 
 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 14.04.2022, ora 13:00, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51, etaj 1.

Pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte urbanistice care vizează construcții de locuințe individuale sau colective dar și PUZ-uri pentru reglementarea unor terenuri.
 
Iată ordinea de zi:
 
PUD - construire locuință individuală P+1E, str. Dumbrăveni nr. 17, investitor Marcu Aristide - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ pentru teritoriul delimitat str. Steagului, str. Dionisie cel Mic, str. Baba Novac și str. Soveja, inițiator Enache Dincă - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ pentru reglementarea terenului situat în bd. 1 Mai vechi, lot 10, în baza sentinței civile nr. 174/CA/2016, inițiator Floriștean Andrei Roman - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUD - construire imobil D+P+4-5-7E - locuire colectivă, Palazu Mare, str. Corneliu Coposu nr. 30 - str. Eugen Lovinescu nr. 25, investitor GFT Intertrade Logistic SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUD - construire imobil P+2E - locuință individuală cu spațiu comercial la parter, str. Poporului nr. 89, investitor Bolat Munife - etapa emitere aviz Arhitect șef sau PUD - construire imobil S+P+2-3E - locuire colectivă și imobil P+1E - funcțiuni comerciale, servicii profesionale, birouri profesiuni liberale, amenajare parcare, spații verzi de recreere și loisir, str. Cuarțului nr. 16, investitor Europroiect SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef.
 
Tot pe ordinea de zi se află și o solicitare de reanalizare cerere emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ - reglementare teren situat în Stațiunea Mamaia, complex Perla, inițiator Inproiect SRL.

Primăria Constanța a eliberat în urmă cu doi ani, Certificatul de Urbanism cu numărul 2837 pentru Hotel Select, prin firma Inproiect SRL. 
Este vorba de un act de urbanism necesar firmei menționate mai sus, necesar proiectului „Desființare imobil existent P+4E-Hotel Select și construire imobil P+10E cu funcțiunea de apartamente de vacanță, împrejmuire teren și organiare de șantier. Hotelul se află în stațiunea Mamaia.
 

Membrii Comisiei analizează și PUZ-ul pentru teritoriul extravilan, parcela A 663/9, loturile 1-3, inițiator Chilișoiu Marius - etapa emitere aviz Arhitect șef; PUZ-ul pentru teritoriul delimitat de str. Pandurului, str. Micșunelelor, al. Pandurului și limite cadastrale,  inițiator Negreanu Cătălin - etapa emitere aviz Arhitect șef sau solicitare reanalizare cerere emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 648/5, lot 4, inițiator Stanciu Elena.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Comisia Tehnică de Urbanism va decide dacă un investitor poate ridica blocuri cu 11 şi chiar 12 etaje în cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 735

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 629

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1033

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 779

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1244

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 739

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1552

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1188

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 827

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 864

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 571

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2246