RAEDPP preia administrarea serelor din zona Viile Noi pentru asigurarea puieţilor şi florilor necesare pentru municipiul Constanţa (document)

Comisia nr. 5 pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea  drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului din cadrul Consiliul Local Municipal se reuneşte astăzi, de la ora 12.00.
Aleşii locali vor analiza, printre altele, un proiect de hotărâre privind transmiterea imobilului situat în municipiul Constanţa, zona Viile Noi, sola 107, parcela A1016/12, din administrarea Consiliului local al municipiului Constanţa în administrarea RAEDPP Constanţa - vezi secţiunea Documente.
 
Potrivit extrasului de carte funciară eliberat de OCPI Constanţa, terenul în suprafaţă de 5.008,85 mp conform măsurătorilor, situat în municipiul Constanţa este identificat cu 5644. Predarea-primirea imobilului se va realiza prin proces-verbal de predare-primire încheiat între Serviciul Direcţiei patrimoniu şi cadastru şi RAEDPP Constanţa. Valoarea de inventar a acestui teren este, potrivit documentelor, de 2.819.093 lei.
 
Acesta este primul pas pentru realizarea de către Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat de sere proprii pentru asigurarea necesarului de puieţi şi flori pentru municipiul Constanţa, aşa cum declara Florin Gheorghe, directorul regiei la preluarea mandatului, în cadrul unui interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa.
 

Ce alte proiecte vor fi analizate de consilierii din Comisia nr. 5

 
Alte proiecte aflate în atenţia Comisiei nr.5 sunt: proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2019; proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Constanţa ca partener în cadrul proiectului „CLARINET - Communication of Local Authorities for Integration in European Towns” şi a cofinanţării aferente proiectului; proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului anual de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul local al municipiului Constanţa pentru anul 2020; proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează creşele din cadrul Direcţiei generale de asistenţă socială Constanţa pentru anul 2020; proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere pentru persoanele vârstnice din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa pe anul 2020; proiect de hotărâre privind completarea şi actualizarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al municipiului Constanţa; proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil situat în municipiul Constanţa, str. Traian, scuar Tribunal, lot 1, Monumentul Eroilor, din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului; 9. 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea nomenclatorului stradal al municipiului Constanţa şi proiect de hotărâre privind aprobarea valorificării vehiculelor fără stăpân sau abandonate trecute în proprietatea municipiului Constanţa în baza Legii nr. 421/2002.
 
Citeşte şi:
 
Interviu live Direcţiile de acţiune ale noului director. Florin Gheorghe - „Mulţi chiriaşi ai RAEDPP, inclusiv locatari din blocurile ANL, ocupă imoral aceste locuinţe. Vom modifica criteriile!“ (video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2315

Magistrații au dictat restituirea sumelor, dobânzi penalizatoare și cheltuieli de judecată Președintele Consiliului Județean Constanța, învins în instanță de o angajată a instituției! (DOCUMENTE)

08 Dec 2023 2236

MIPE Comisia Europeană a aprobat modificarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR)

21 Nov 2023 786

Parlamentul a reglementat circulația pe trotinetă electrică. Ce prevede proiectul

07 Nov 2023 1215

Concurs de angajare la Universitatea Maritimă Constanța. Cine face parte din comisia de examinare

21 Dec 2022 2363

Comisia de Urbanism va aproba demararea consultării publice pentru PUZ – amenajare piață urbană zona Gara CFR

05 Dec 2022 1183

Amenajarea unei piețe urbane în zona Gării CF Constanța, analizată în Comisia tehnică de estetică urbană și Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism

05 Dec 2022 1327

Vești bune pentru români! Comisia Europeană a agreat sprijinirea populației pentru plata facturilor și a prelungit perioada acordării voucherelor sociale de 250 de lei

19 Nov 2022 1078

Ylva Johansson, despre aderarea României în spațiul Schengen. „Bulgaria, România și Croația sunt gata să se alăture”

16 Nov 2022 1228

Noi străzi cu sens unic în municipiul Constanța (GALERIE FOTO)

07 Sep 2022 2110

Cum au obținut primarul Chițac și administratorul Ovanesian avizul consilierilor pentru adiționarea contractului cu societatea Polaris (VIDEO + DOCUMENT))

27 Jun 2022 1769

Câți bani a primit România de la UE pentru refugiaţii ucraineni

28 Apr 2022 1528

Comisia de Buget, condusă de Bogdan Huțucă a adoptat reducerea TVA-ului pentru lemnele de foc necesare încălzirii locuințelor în sezonul rece

23 Oct 2021 3136

Ministerul Sănătății a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir în spitalele cu pacienți infectați cu SARS-CoV-2

13 Oct 2021 1306

O comisie formată din experți a reevaluat-o pe Dana Dumitrescu, de la Teatrul de Stat Constanța. A obținut nota 6.30 și contestă din nou rezultatul!

29 Sep 2021 2808