Administratie locala

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, aleşii locali şi judeţeni au început să-şi publice rapoartele de activitate. Astăzi, vă prezentăm raportul de activitate al consilierului local municipal PNL Adriana Câmpeanu.
„Cred că este foarte important ca oamenii care ne-au ales să ştie ce am făcut într-un an de mandat. Poate exemplul meu va fi urmat în al 12-lea ceas şi de primarul Constanţei şi de cei doi viceprimari care nu au catadicsit până acum să le spună oamenilor ce au făcut”, apreciază consilierul PNL.

Potrivit raportului de activitate, Câmpeanu spune că în relaţia cu cetăţenii a organizat săptămânal audienţe la sediul Partidului Naţional Liberal Constanţa, sediul din b-dul Ferdinand nr.49, în fiecare miercuri, între orele 17-19, iar în urma solicitărilor cetăţenilor a făcut interpelări.
 
„Problematica a fost: posibilitatea de a obţine bilete de tratament de la Casa Judeţeană de Pensii, referitor la obţinerea formularelor pentru cardul european de sănătate, privitor la scutirea de impozite pentru beneficiarii legilor speciale. Cu toate că mare parte din probleme nu erau de competenţa mea în calitate de ales local, am încercat să îndrum cetăţenii către serviciile competenţe conducerii. Alte probleme, mai ales ale cetăţenilor care locuiesc în zona centrală: canalizările subdimensionate, parcările insuficiente stadiul unor dosare de repartiţie în blocurile din cartierul Henri Coandă - am cerut lămuriri la RADPP”, notează Câmpeanu în raportul de activitate.
 
În altă ordine de idei, Adriana Câmpeanu a fost co-iniţiator al unor proiecte de hotărâri: proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Constanţa în consiliile de administraţie şi comisiile pentru evaluarea calităţii în unităţile de învăţământ postuniversitar din municipiul Constanţa; proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.55/2018 pentru aprobarea reţelei unităţilor de învăţământ din municipiul Constanţa pentru anul şcolar 2018-2019 sau proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.55/2018 privind aprobarea reţelei unităţilor de învăţământ din municipiul Constanţa pentru anul 2018-2019”.
 
Alesul municipal a depus şi interpelări, către Inspectoratul Şcolar Judeţean - privind numărul de locuri alocat învăţământului profesional dual şi profesional clasic în unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa în ciclul şcolar 2017-2019, către Direcţia de Asistenţă Socială - expertize sociale şi acordarea de ajutor de urgenţă pentru Mustafa Omer Ali, dar şi amendamente la proiectul de hotărâre privind regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului/examenului pentru ocuparea funcţiilor specific comitetului director al Spitalului Clinic de Boli infecţioase, şi anume adăugarea în comisia de concurs a doi reprezentanţi ai Consiliului Local şi a unui reprezentant al DSPJ Constanţa, atât pentru comisia de concurs a directorului medical, cât şi pentru directorul financiar contabil.
 
„Pentru înscrierea la concurs, la criteriile specifice am adăugat condiţia de a avea curs de management, manager sanitar, manager de proiect - orice formă de formare inclusiv master”, precizează Câmpeanu în raportul de activitate.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul constănţean Ștefan Mihu şi-a prezentat raportul de activitate în calitate de parlamentar

18 Jan 2020 559

Asociaţia Comitetul Judeţean al Părinţilor Constanţa, la raport (galerie foto)

08 Nov 2019 1826

Cum creşte bătaia de joc… Constanţa. Deşi sunt obligaţi să depună rapoarte anuale de activitate, aleşii locali şi judeţeni încalcă legea fără nicio remuşcare!

18 Oct 2019 1328

Raport de activitate Interpelări, amendamente, puncte de vedere şi luări de cuvânt ale alesului local PNL Ioan Solomon

14 Aug 2019 555

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

09 Aug 2019 887

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor inițiate de primar, în Constanța se va circula cel puțin la fel de greu ca în capitală!“

07 Aug 2019 963

Liberalul Bogdan Bola, singurul ales judeţean care şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada iulie 2018 - iunie 2019 (document)

02 Jul 2019 2019

„Primarul Constanţei, oricare ar fi el, ar trebui să respecte legea şi să-şi respecte cetăţenii“ Senatorul Chiţac îi solicită lui Decebal Făgădău un raport de activitate

15 May 2019 1224

Raport ACROPO Ce firme vor efectua operațiuni petroliere offshore la Marea Neagră în 2019

23 Mar 2019 2800

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, raport la doi ani de mandat ”Am încercat ca prin activitatea desfășurată să pun, să punem în centrul activității cetățeanul”

04 Mar 2019 624

UPDATE. Propunerea respinsă DNA a analizat azi suspendarea activităţii în semn de protest față de Ordonanța de urgență pe justiție.

26 Feb 2019 999

DNA Sinteză a raportului de activitate al anului 2018

22 Feb 2019 569

Câți asistenți sociali pentru persoanele cu handicap grav sunt în Constanța. Raport de activitate pentru 2018 (documente)

16 Jan 2019 1391

Senatorul constănţean Ştefan Mihu, raport de activitate. Primii doi ani de mandat

01 Jan 2019 1043

Schimbări în Guvernul Dăncilă. Care sunt noutăţile

19 Nov 2018 1016