Administratie locala

Raport de activitate Consilierul local Adriana Arghirescu (PNL) - „Întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local“ (document)

627 de proiecte analizate şi dezbătute în cele 19 şedinţe ordinare, extraordinare şi de îndată ale Consiliului Local Constanţa, 497 de proiecte analizate şi avizate în Comisia pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi a libertăţilor cetăţeanului din care fac parte, participarea la şedinţele Consiliului de Administraţie al Liceului „Carol“ din Constanţa. Aşa a arătat, în mare parte, anul 2018 pentru consilierul local Adriana Arghirescu, după cum reiese şi din raportul de activitate depus la Consiliul Local Constanţa.
 
„La toate acestea se adaugă peste o sută de ore de audienţe cu cetăţenii. Am aflat de la constănţeni care sunt problemele lor, dar şi ale oraşului şi am încercat să îi ajut, iar acolo unde nu am putut, i-am îndreptat spre autoritatea care putea să le rezolve problemele. De altfel, întâlnirile cu oamenii au fost cel mai mare câştig pentru mine ca ales local pentru că am simţit de la săptămână la săptămână pulsul oraşului, care sunt nevoile şi doleanţele cetăţenilor. Am constatat cu tristeţe că mulţi dintre cei cu care m-am întâlnit au încercat să între în audienţă la primar sau la cei doi viceprimari, dar s-au lovit de refuzuri şi indiferenţă. De acelaşi tratament ne-am lovit şi noi când am cerut să vedem rapoartele de activitate ale celor trei capi ai oraşului. Sunt convinsă că o să vedem anul viitor în vară cât de mult le-a folosit primarului şi adjuncţilor săi această strategie de desconsiderare a cetăţeanului”, susţine alesul local liberal în raportul de activitate, pe care îl puteţi parcurge integral în secţiunea „Documente”.
 

Citeşte şi:

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor iniţiate de primar, în Constanţa se va circula cel puţin la fel de greu ca în capitală!“


Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şeful CJC, Horia Ţuţuianu, şi-a publicat raportul de activitate. Bani pentru SCJU, spitalul în care oamenii mor pe cod verde (document)

18 Feb 2020 642

#citeşteDobrogea Detalii economice din Dobrogea anilor ʼ30 (III). Preţuri, salarii şi domenii de activitate

13 Feb 2020 1295

UPDATE - Poziția conducerii Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca” Curtea de Conturi a constatat, în unităţile de învăţământ constănţene, cheltuieli nelegale sau abateri cu caracter financiar-contabil (documente)

01 Feb 2020 3036

Raportul de activitate pe 2019 ​al Curții de Conturi a României Câte instituții publice au fost audiate și câte abateri au fost constatate

29 Jan 2020 501

Senatorul constănţean Ștefan Mihu şi-a prezentat raportul de activitate în calitate de parlamentar

18 Jan 2020 743

Asociaţia Comitetul Judeţean al Părinţilor Constanţa, la raport (galerie foto)

08 Nov 2019 1853

Cum creşte bătaia de joc… Constanţa. Deşi sunt obligaţi să depună rapoarte anuale de activitate, aleşii locali şi judeţeni încalcă legea fără nicio remuşcare!

18 Oct 2019 1373

Raport de activitate Interpelări, amendamente, puncte de vedere şi luări de cuvânt ale alesului local PNL Ioan Solomon

14 Aug 2019 570

Raport de activitate Mihaela Andrei (consilier local PNL) - „După punerea în aplicare a PUZ-urilor inițiate de primar, în Constanța se va circula cel puțin la fel de greu ca în capitală!“

07 Aug 2019 992

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu

03 Aug 2019 709

Liberalul Bogdan Bola, singurul ales judeţean care şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada iulie 2018 - iunie 2019 (document)

02 Jul 2019 2079

„Primarul Constanţei, oricare ar fi el, ar trebui să respecte legea şi să-şi respecte cetăţenii“ Senatorul Chiţac îi solicită lui Decebal Făgădău un raport de activitate

15 May 2019 1240

Raport ACROPO Ce firme vor efectua operațiuni petroliere offshore la Marea Neagră în 2019

23 Mar 2019 2870

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, raport la doi ani de mandat ”Am încercat ca prin activitatea desfășurată să pun, să punem în centrul activității cetățeanul”

04 Mar 2019 639

UPDATE. Propunerea respinsă DNA a analizat azi suspendarea activităţii în semn de protest față de Ordonanța de urgență pe justiție.

26 Feb 2019 1007