Raport de activitate Consilierul local Romeo Rezeanu, luări de poziţie în ceea ce priveşte conformarea PUZ-urilor la exigenţele rezultate din modificările legislative (document)

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, aleşii locali şi judeţeni au început să-şi publice rapoartele de activitate pe perioada iulie 2017 - iunie 2018. Astăzi, despre raportul de activitate al consilierului local municipal PNL Romeo Rezeanu.
 
În şedinţa de Consiliu Local Municipal din noiembrie 2017, aleşii locali au aprobat două proiecte de hotărâre privind punerea în executare a sentinţei civile pronunţate de Tribunalul Constanta în dosarul nr. 4664/118/2017, respectiv dosarul nr. 4665/118/2017, privind revalidarea mandatelor de consilieri ale lui Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte. Cei doi fuseseră excluşi din PNL în iunie 2017 şi timp de cinci luni s-au bătut în instanţă pentru recâştigarea mandatelor de aleşi locali.
 
Astfel, în perioada cuprinsă acestui raport, consilierul a participat la toate cele şase şedinţe ordinare, precum şi la şedinţa extraordinară şi la cele două şedinţe de îndată. „În calitate de membru al Comisiei de specialitate nr. 2 a Consiliului Local Constanţa, am participat la şedinţele comisiei pentru dezbaterea proiectelor de hotărâri. Am avut multiple luări de poziţie în ceea ce priveşte conformarea PUZ-urilor la exigenţele rezultate din modificările legislative din anul 2016.
 
În calitate de reprezentant al Consiliului Local Municipal Constanţa, am participat la şedinţele Consiliilor de Administraţie ale următoarelor unităţi de învăţământ: Şcoala nr. 14 din Palazu Mare; Colegiul Pedagogic «C. Brătescu» din Constanţa; Liceul Tehnologic de Telecomunicaţii din Constanţa. Am recomandat managerilor acestor unităţi de învăţământ să întocmească corect dosarele de accesare a fondurilor europene prin intermediul Consiliului Local şi al administraţiei publice locale, în subordinea cărora se află. Menţionez că toate aceste trei instituţii au fost eligibile pentru modernizarea unor unităţi administrative prin fonduri europene.
 
În cadrul şedinţelor Consiliului Local, am luat cuvântul aproape la fiecare şedinţă, atât în calitate de lider al grupului consilierilor PNL, cât şi în calitate de membru al Comisiei de Urbanism. Am iniţiat şi am depus interpelări în ceea ce priveşte situaţia mult controversatului contract cu Polaris, despre care aveam bănuiala că va aduce în timp prejudicii exponenţiale Primăriei Constanţa“, a notat Romeo Rezeanu în raportul de activitate.
 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza raportul de activitate complet al consilierului local PNL Romeo Rezeanu. 

Citeşte şi:

 

Raport de activitate Observaţiile şi propunerile alesului Mihaela Andrei pentru buna funcţionare a Consiliului Local Municipal (document)

 
Raport de activitate Consilierul local municipal PNL Cristina Văsii - interpelări, amendamente, solicitări şi iniţiative avute în cel de-al doilea an de mandat (document)
 
Raport de activitate Ce iniţiative, interpelări, amendamente şi solicitări a avut în cel de-al doilea an de mandat consilierul local PNL Costin Avătavului (documente)

Între viaţa politică şi medicina dentară Raportul de activitate al consilierului municipal Adriana Câmpeanu (document)

Citeşte şi: Raport de activitate Liderul de grup liberal Adriana Arghirescu, observaţii şi propuneri pentru funcţionarea Consiliului Local Municipal Constanţa (document)

Consilierul local Marioara Cojoc, raport de activitate. Om de încredere al administraţiei Făgădău, alesul PSD face parte din comisii-cheie ale CLM (document) 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, la bilanț! Dosare peste media pe țară, calificativul „foarte eficient“ la durata medie de soluționare și „satisfăcător“ la termenul de redactare (DOCUMENT)

15 Mar 2024 646

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 694

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 992

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 897

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 840

Un vulcan a erupt pe o insulă! Nivelul de alertă de activitate vulcanică a fost ridicat

13 Jan 2024 795

LIVE TEXT Conferință de presă la Prefectura Constanța. Mai multe instituții au prezentat raportul activităților (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Sep 2023 1200

Consilierii locali municipali , chemați să aprobe activitatea de administrare a CT BUS SA pentru semestrul I din 2023 (DOCUMENT)

26 Sep 2023 781

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 2470

Știri Constanța Conferința de presă pentru a marca încheierea primelor trei luni de activitate ale "Drumuri Județene Constanța" SA (FOTO +VIDEO)

01 Sep 2023 1360

Echipajele MAI, activitate de vârf în penultima zi din minivacanta de Sf. Maria. Sute de permise, reținute în ultimele 24 de ore

15 Aug 2023 847

Poliția Română Sute de permise de conducere, ridicate în doar 24 de ore!

03 Aug 2023 735

Mii de nereguli depistate de polițiști în ultimele 24 de ore! Cât valoarează amenzi cumulate

01 Aug 2023 722

Poliția de Frontieră, 28 iulie Ce s-a întâmplat la granițele României în ultimele 24 de ore?

28 Jul 2023 709

Traficul de granițele României în prima jumătate a anului 2023! Care este cea mai „populară“ metodă folosită pentru trecerea ilegală

27 Jul 2023 941