Reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia în impas. O nouă licitație anulată! (DOCUMENT)

Achiziția de servicii de proiectare (documentații avize, DTAC, DTOE, Proiect tehnic), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție “Reabilitare și Modernizare Teatru de Vară Mamaia" a fost din nou anulată de Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie 2022 certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia.

Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.

Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.

Situat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.

Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.

Prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului, instituție aflată atunci în subordinea celebrei SC Domeniul Public și Privat Județean SRL, societate finanțată de Consiliul Județean Constanța.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare.

Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro (4,6 milioane lei).

Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată în 2021.

Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 796

Școala politică de vară a partidului AUR se desfășoară la Neptun. Ce mesaj a transmis George Simion?

15 Sep 2023 1202

Constanța A șasea săptămână din SEAS aduce pe litoral un spectacol în care joacă Marius Manole și Carmen Tănase

14 Aug 2023 982

Constanța Șase spectacole în a șasea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului

14 Aug 2023 694

Stagiunea estivală a artelor spectacolului își deschide porțile la Constanța. Iată care va fi programul! (FOTO)

14 Jul 2023 952

LIVE TEXT. Teatrul de Stat Constanța Conferință de presă prilejuită de începerea „Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, iulie – august 2023” (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Jul 2023 1059

Un politician de la Brăila, liber să ridice un bloc pe locul unde a funcționat Grădina de Vară a Teatrului din Mamaia (DOCUMENT)

25 Jun 2023 1388

Evenimente culturale Constanța Teatrul „Oleg Danovski” prezintă debutul Stagiunii Estivale 2023 – O vară sub semnul armoniei

14 Jun 2023 1054

Originar din Hârșova Nicolae Papatanasiu a rămas în istorie pentru volumele sale și emisiunea pentru copii de la Teatrul Radiofonic de Vară

08 Jun 2023 1381

Primăria Constanța, contract cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Ce servicii a achiziționat (DOCUMENT)

29 May 2023 986

Mihai Lupu anunța în ianuarie demersurile pentru renovarea Teatrului de Vară Mamaia Cum arată în martie Teatrul de Vară Mamaia (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2023 1833

Ce suprize a pregătit Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski pentru iubitorii de cultură

06 Mar 2023 1043

Primăvara începe cu un recital la Teatrul „Oleg Danovski” Constanța. Ce alte evenimente poate vedea publicul în luna martie

01 Mar 2023 1263

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu „Până în toamnă va fi gata Teatrul de Vară Mamaia. Vom organiza Festivalul de la Mamaia“ (VIDEO)

30 Jan 2023 1724

Mihai Lupu- "Am început demersurile pentru renovarea Teatrului de Vară Mamaia" (VIDEO)

17 Jan 2023 1425