Rezilierea contractului se află în atenția judecătorilor de la finele anului 2020 Se actualizează documentația pentru sediul Serviciului de Medicină Legală Constanța

  • Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de actualizare a documentației tehnico-economice faza PTh+CS+DDE, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul de investiții „Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din strada Ștefan cel Mare nr.133"
  • Valoarea estimată este de 225.000 lei
  • Data limită de depunerea a ofertelor este 30.05.2024, ora 12:00
  • Vă reamintim, pe rolul instanțelor din Constanța se află un dosar care vizează contractul pentru modernizarea sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, deschis de compania Actaeon Invest SA, în contradictoriu cu UAT Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța, care a fost amânat de mai multe ori de judecătorii de la Tribunal

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de actualizare a documentației tehnico-economice faza PTh+CS+DDE, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul de investiții „Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din strada Ștefan cel Mare nr. 133".
Valoarea estimată este de 225.000 de lei.

Data limită de depunerea a ofertelor este 30.05.2024, ora 12:00.

Servicii de actualizare a documentației tehnico-economice vizează amenajările interioare/ exterioare, consolidarea și modernizare imobilului Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală.
Termenul de prestare a serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului este de 12 luni, pe toată perioada de execuție a lucrărilor.Operatorii economici interesați vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau o vor depune în plic închis, la Registratura Consiliului Județean Constanța, b-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanta cu scrisoare de înaintare conform Formular 1, în care se va preciza obiectul achiziției și datele de contact ale ofertantului.
Vă reamintim, pe rolul instanțelor din Constanța se află un dosar care vizează contractul pentru modernizarea sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, deschis de compania Actaeon Invest SA, în contradictoriu cu UAT Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța, care a fost amânat de mai mai multe ori de judecătorii de la Tribunal.
Motivul amânării a fost reprezentat de timpul necesar întocmirii răspunsului la obiecțiunile aduse de către părți raportului de expertiză întocmit în cauză.
Dosarul are indicativul 8192/118/2020* și se află în atenția completului CFond 11 al Secției a II-a Civile a Tribunalului Constanța.

În cauză, compania Actaeon Invest, în calitate de reclamant, a dat în judecată Unitatea Teritorial Administrativă Județul Constanța și, respectiv, Consiliul Județean Constanța, fiind vorba despre „pretenții Achiziții publice / anulare act“.

Magistrații analizează acțiunea Actaeon Invest în legătură cu anularea deciziei de reziliere a contractului de lucrări privind obiectivul „Amenajări interioare / exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța“.

Potrivit Hotărârii 1898/2020 a Tribunalului Constanța, prin care s-a decis declinarea dosarului 8192/118/2020 către o altă secție a instanței, compania ceruse „repunerea părților în situația anterioară, în sensul obligării pârâtelor la prelungirea termenului Contractului nr. (...) în vederea finalizării obiectului acestuia“.
Cazul se află în atenția judecătorilor de la finele anului 2020, dar, până în prezent, nu a fost luată o primă decizie în proces.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Procesul legat de modernizarea sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, amânat


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța cumpără cu 270.000 de euro echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și CJRAE (DOCUMENT)

14 Jun 2024 289

Tribunalul Constanța, amânare de pronunțare în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

14 Jun 2024 456

Primăria Lumina a băgat în insolvență Alboram SRL! Firmă este controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele în funcție al CJ Constanța!

11 Jun 2024 917

#Alegerilocale2024 Rezultate parțiale CJC. Florin Mitroi, noul președinte al Consiliului Județean Constanța

10 Jun 2024 6907

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la CJC si Primăria Constanța, primele declarații după închiderea secțiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 10115

Se pregătește concursul pentru managementul Bibliotecii Județene „I.N. Roman” din Constanța (DOCUMENT)

07 Jun 2024 475

Tribunalul amână pentru toamnă procesul în care UAT Județul Constanța ar urma să primească peste 20.000 de euro de la Fundația Umanitară Clopot

06 Jun 2024 1002

CJC cumpără lucrări de reparații la instalația de stingere incendiu de la heliportul SMURD din Constanța

05 Jun 2024 390

A fost lansată licitația de reabilitare a clădirii monumentului istoric care adăpostește Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

05 Jun 2024 576

Contractul pentru reabilitarea Palatului Administrativ Constanța, semnat! Ce valoare are și cât vor dura lucrările

05 Jun 2024 474

Consiliul Județean Constanța a lansat a doua sesiune de depunere proiecte finanțate în baza Legii 350 pentru domeniul social-sănătate. Până când pot fi depuse proiectele? (DOCUMENTE)

03 Jun 2024 1070

Licitații Constanța. Se caută furnizor de dotări pentru proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

03 Jun 2024 513

Licitații Constanța CJC a încheiat un contract pentru servicii juridice. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

02 Jun 2024 650