S-a scos la concurs postul ocupat, în trecut, de Horia Constantinescu în Primăria Constanța

  • Postul de șef Serviciu Gestionare Spații Verzi Gradul II din cadrul Primăriei Constanța, scos la concurs
  • Anterior, a fost ocupat de către Horia Constantinescu, fost candidat la funcția de primari al municipiului Constanța, cooptat în echipa lui Vergil Chițac la scurt timp după alegeri
 
Primăria municipiului Constanța are mai multe posturi scoase la concurs, așa cum reiese din secțiunea „Cariere” a portalului. Printre altele, sunt scoase la concurs și funcțiile de director executiv, direcția Gestionare, Îndrumare și Sprijin Comunitar, din cadrul Direcției Generale Gestionare Servicii Publice, cât și șef serviciu salubritate și șef serviciu Spații Verzi, la Direcția Generală Gestionare Servicii Publice, unde a lucrat, în trecut și Horia Constantinescu, fost candidat la primărie și director adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.


 
Mai precis, Horia Constantinescu a fost delegat prin dispoziție de primar la data de 13 noiembrie 2020 DE la C.R.P.C. Regiunea Sud-Est (Galați) - C.J.P.C. Constanța la Direcția Gestionare Servicii Publice, pe funcția publică de conducere de șef Serviciu Gestionare Spații Verzi Gradul II, fix unul dintre posturile scoase la concurs de municipalitate, în prezent. Horia Constantinescu a solicitat încetarea detașării la Primăria Municipiului Constanța, începând cu 1 octombrie 2021.
 
Horia Constantinescu nu a promovat concursul pentru funcția de director al Direcției Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanța. Acesta a obținut nota 6.13, în condițiile în care nota minimă pentru promovare era 7 (șapte). El a depus contestație și a cerut reevaluarea lucrării, însă a fost respins cu un punctaj de 5,83.  
 
Concursul de la primărie
 
Concursul se desfășoară în perioada 16-20 decembrie a.c., iar depunerea dosarelor se face până pe 6 decembrie, la sediul Primăriei Constanța. Selecția dosarelor se face pe 13 decembrie, proba scrisă va fi pe 16 decembrie, iar interviul pe 20 decembrie.
 
Director executiv, Direcția gestionare, îndrumare și sprijin comunitar - Direcţia generală gestionare servicii publice (1 post)

Categoria - funcţie publică de conducere

Pregătirea de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea inginerie economică;
- absolvenţi cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin.(2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare;
- minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;

- postul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.
 
Șef Serviciu salubritate, gradul II, Direcţia administrare servicii publice - Direcţia generală gestionare servicii publice (1 post)

Categoria - funcţie publică de conducere Pregătirea de specialitate:
- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea - științe economice, juridice, administrative, inginerești;
- absolvenţi cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă, conform prevederilor art. 153 alin.(2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare;
- minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
- postul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.


Șef Serviciu spații verzi, gradul II, Direcția gestionare, îndrumare și sprijin comunitar - Direcţia generală gestionare servicii publice (1 post)

Categoria - funcţie publică de conducere
Pregătirea de specialitate: - studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea  științe juridice, științe inginerești;
- absolvenţi cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă, conform prevederilor art. 153 alin.(2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare;
- minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
- postul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultată fișa de post pentru funcția ocupată în trecut de Horia Constantinescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Horia Constantinescu a solicitat încetarea detașării la Primăria Municipiului Constanța, începând cu 1 octombrie 2021! (document)


ZIUA LIVE. Are municipalitatea o strategie privind întreținerea spațiilor verzi și menținere a curățeniei în Constanța?


ZIUA LIVE. Horia Constantinescu, director general în Primăria Constanța - „Multe vini sunt ale mele exclusiv și mi le asum franc. Chițac nu are de ce să fie înjurat“!

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 825

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 667

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 874

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 893

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2189

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 1053

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 3764

Anunțul ANPC Cerinţele necesare pentru ca un produs să poată fi numit românesc ar putea fi stabilite printr-un act normativ

13 Mar 2024 627

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1613

Horia Constantinescu, PSD „Știu să îmi asum atât victoria, cât și eșecul”

12 Feb 2024 809

Horia Constantinescu, posibil candidat al PSD la Primăria Constanța „Nu ne mai permitem să gafăm, pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri”

12 Feb 2024 991

ZIUA LIVE Horia Constantinescu despre intenția de a candida în tandem cu Decebal Făgădău din partea PSD la alegerile locale! (VIDEO)

12 Feb 2024 1031

ZIUA LIVE Ape învolburate la Constanța. Totul despre tandemul Horia Constantinescu - Decebal Făgădău!

11 Feb 2024 1805

Ce pregătesc Horia Constantinescu și Decebal Făgădău?

10 Feb 2024 1489

Președintele ANPC, Constantinescu, nu se consideră vinovat pentru tragicul incident de la Ferma Dacilor

26 Jan 2024 738