Săptămâna viitoare, Comitetul Tehnico-Economic va da avizul favorabil pentru DALI Cazino Constanţa

Viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu a participat ieri, la sediul Companiei Naţionale de Investiţii, la o şedinţă premergătoare şedinţei CTE (Comitetul Tehnico-Economic) ce vizează reabilitarea Cazinoului din Constanţa.
 
„A fost un dialog favorabil, constructiv şi detaliat despre indicatorii tehnico-economici (adică soluţia tehnică şi devizul general al întregului obiectiv de investiţii) în vederea avizării DALI (Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Investiţii). Săptămâna viitoare se va intra în CTE pentru a lua avizul favorabil. După avizul CTE-MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), se va merge pentru aviz la Ministerul de Finanţe. După Avizul celor de la MF, se va emite HG privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici”, a precizat pentru ZIUA de Constanţa viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu.
 
Vă reamintim că CNI pregăteşte a patra licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a Cazinoului, monument arhitectonic inclus pe lista celor mai periclitate monumente de patrimoniu european, după ce alte trei licitaţii au fost contestate şi apoi anulate.
Acesta a fost şi motivul pentru care a fost nevoie de actualizarea documentaţiei în vederea licitaţiei. Până la demararea propriu-zisă a lucrărilor, Primăria Constanţa va sistematiza terenul, va consolida taluzul şi se va ocupa de utilităţi.
 
În luna februarie, în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Municipal, aleşii locali au aprobat ca municipalitatea să finanţeze cheltuieli pentru serviciile şi lucrările de consolidare şi restaurare a Cazinoului în valoare de 14.574.959,24 de lei fără TVA.
 
Citeşte şi:
 
Şedinţă importantă la sediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pregătirea celei de-a patra licitaţii pentru reabilitarea Cazinoului!
 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație organizată de CNI ce vizează reabilitarea clădirii Centrului Multifuncțional din Pantelimon, județul Constanța (DOCUMENT)

19 Mar 2024 472

Cumpărări directe Constanța CNI caută diriginți de șantier pentru supervizarea lucrărilor la creșa din Murfatlar. „Ofertele cu prețuri neobișnuit de scăzute vor fi respinse“ (DOCUMENT)

22 Feb 2024 494

O nouă licitație organizată de CNI care vizează noul stadion Gheorghe Hagi din Constanța, atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

21 Feb 2024 837

Oficial de la CNI Stadiul lucrărilor la noul cămin studențesc al Universității „Ovidius“ din Constanța au ajuns la 70%

18 Feb 2024 804

Erol Mîrzali și Daniela Silvia Mustea, realeși cenzori ai Companiei Naționale de Investiții SA

30 Jan 2024 653

Compania Națională de Investiții SA Documente cu date nereale, depuse de ofertanți pentru obținerea contractelor publice!

30 Jan 2024 577

Ședință CLM Constanța Convenția de cofinanțare pentru construirea noului stadion „Gheorghe Hagi” se află pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

30 Jan 2024 1005

CNI cumpără servicii de consultanță în domeniul securității pentru obiectivul de investiții „Construire creșă mică în orașul Murfatlar, județul Constanța”

08 Jan 2024 575

Primarul Constanței, Chițac „Voi pune accent pe reabilitarea Cazinoului, a Stadionului Farul și a Sălii Polivalente”

17 Dec 2023 1903

Acoperiș dotat cu panouri termice și fotovoltaice Noul proiect pentru bazine didactice realizate prin Compania Natională de Investiții (DOCUMENT)

10 Dec 2023 844

Lucrările exterioare, reabilitarea terasei, zidului de apărare și a balustradei Cazinoului, estimate la aproximativ 12 milioane de lei (DOCUMENT)

01 Dec 2023 1179

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea ”Trebuie să asigurăm continuitatea implementării investițiilor pe care le finanțăm”

16 Nov 2023 642

Licitații publice Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)

18 Oct 2023 904

Licitații Constanța CNI, proiect pilot pentru o sală de sport școlară în Ostrov! Ce cifră de afaceri și câți angajați se cer de la ofertanți (DOCUMENTE)

09 Oct 2023 811

CNI a atribuit contractul pentru construirea creșei din cartierul Palazu Mare din Constanța. Detalii despre proiect și despre firma câştigătoare (DOCUMENTE)

06 Oct 2023 1069