Administratie locala

Săptămâna viitoare, Comitetul Tehnico-Economic va da avizul favorabil pentru DALI Cazino Constanţa

Viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu a participat ieri, la sediul Companiei Naţionale de Investiţii, la o şedinţă premergătoare şedinţei CTE (Comitetul Tehnico-Economic) ce vizează reabilitarea Cazinoului din Constanţa.
 
„A fost un dialog favorabil, constructiv şi detaliat despre indicatorii tehnico-economici (adică soluţia tehnică şi devizul general al întregului obiectiv de investiţii) în vederea avizării DALI (Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Investiţii). Săptămâna viitoare se va intra în CTE pentru a lua avizul favorabil. După avizul CTE-MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), se va merge pentru aviz la Ministerul de Finanţe. După Avizul celor de la MF, se va emite HG privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici”, a precizat pentru ZIUA de Constanţa viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu.
 
Vă reamintim că CNI pregăteşte a patra licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a Cazinoului, monument arhitectonic inclus pe lista celor mai periclitate monumente de patrimoniu european, după ce alte trei licitaţii au fost contestate şi apoi anulate.
Acesta a fost şi motivul pentru care a fost nevoie de actualizarea documentaţiei în vederea licitaţiei. Până la demararea propriu-zisă a lucrărilor, Primăria Constanţa va sistematiza terenul, va consolida taluzul şi se va ocupa de utilităţi.
 
În luna februarie, în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Municipal, aleşii locali au aprobat ca municipalitatea să finanţeze cheltuieli pentru serviciile şi lucrările de consolidare şi restaurare a Cazinoului în valoare de 14.574.959,24 de lei fără TVA.
 
Citeşte şi:
 
Şedinţă importantă la sediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pregătirea celei de-a patra licitaţii pentru reabilitarea Cazinoului!
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şeful Statului Major al Apărării, la întâlnirea Comitetului politic și de securitate

07 Jun 2019 450

CNI a publicat anunţul privind reabilitarea Cazinoului din Constanţa. Când se deschid ofertele

24 May 2019 519

S-a ocupat şi de avizele pentru extinderea Delfinariului. O firmă din Constanţa pregăteşte documentaţia pentru reamenajări la Palatul Parlamentului

09 May 2019 455

Modificări în Compania Naţională de Investiţii. Ce numiri au fost făcute în Consiliul de Administraţie

09 May 2019 432

Licitaţia pentru Cazinoul din Constanţa ar trebui să înceapă în luna mai

26 Apr 2019 819

Exerciţiul multinaţional Resolute Castle 2019, la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica" din Cincu

22 Apr 2019 436

Şedinţă importantă la sediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pregătirea celei de-a patra licitaţii pentru reabilitarea Cazinoului!

04 Mar 2019 821

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă de îndată în sala „Remus Opreanu”. Ce proiecte sunt incluse pe ordinea de zi

14 Feb 2019 689

Mihu (PSD) - „Prin bugetul de stat, CNI primește bani pentru reabilitarea Cazinoului“

13 Feb 2019 756

O firmă care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău a reuşit să pună mâna pe contract Detalii despre Sala Polivalentă pe care o va avea municipiul Constanţa!

28 Dec 2018 2100

Sondaj de opinie Credeţi că lucrurile vor merge bine şi Cazinoul din Constanţa va redeveni ceea ce a fost? (galerie foto)

01 Oct 2018 775

Oficial Expertizele şi avizele pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa, actualizate de o firmă din Iaşi. Asociaţi şi cifră de afaceri (document)

28 Sep 2018 1328

Saga Cazinoului din Constanța, capitolul „Raportul Europa Nostra“. Ce spun experții europeni despre reabilitarea reperului de la Marea Neagră (galerie foto)

15 Sep 2018 1058

Pe urmele Cazinoului Licitaţia pentru reabilitarea Templului Israelit din Constanţa, anulată de CNI

09 Jul 2018 1819

Dezinformare! Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Paul Stănescu aruncă pisica în curtea colegului său de partid, primarul Făgădău, în chestiunea Cazinoului (document)

06 Jul 2018 2132