Scrisoarea primarului a ajuns în cutiile poştale ale constănţenilor. În 2018, Decebal Făgădău ne cere să avem răbdare. La schimb, ne va oferi evenimente care vor marca Ziua Dobrogei şi Centenarul! (document)

Printr-o scrisoare trimisă de curând tuturor constănţenilor, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, ne mulţumeşte pentru răbdarea cu care aşteptăm să vedem o schimbare a oraşului nostru. Dacă în scrisorile din ultimii doi ani, în numele administraţiei locale, edilul-şef ne promitea că vom avea un oraş inteligent, spaţii verzi noi sau reamenajate, parcări subterane şi supraterane, un pasaj pe bulevardul I.C. Brătianu, piste pentru biciclişti sau locuri de joacă etc., în scrisoarea transmisă anul acesta, Decebal Făgădău ne cere să avem răbdare, deoarece schimbarea profundă se face pe termen mediu şi lung.
 
„Anul trecut am continuat proiectele pe care le ştiţi, am început unele noi şi am mers mai departe pe drumul către o administraţie publică în slujba dumneavoastră şi aplecată către o dezvoltare sănătoasă a oraşului. Constanţa a crescut şi creşte prin contribuţia fiecăruia dintre noi. O arată cifrele, o spun oamenii, o vedem zi de zi. Proiectele serioase se construiesc cu greu, în timp, şi de aceea vă mulţumesc pentru răbdare, pentru faptul că aţi înţeles că orice schimbare profundă se face pe termen mediu şi lung, chiar dacă noi toţi ne dorim ca lucrurile să se întâmple mai repede“, notează primarul în scrisoarea către constănţeni.
 
Din misiva edilului-şef nu putem miza că 2018 va fi un an al proiectelor finalizate, ci mai degrabă unul al reprezentării şi reafirmării apartenenţei noastre.
 
Decebal Făgădău a dedicat un capitol special în scrisoare Centenarului Marii Uniri şi celor 140 de ani de la revenirea Dobrogei la patria-mamă, două evenimente care, din informaţiile noastre, vor fi bugetate distinctiv faţă de celelalte evenimente de interes general potrivit Legii 350/2005. Am întrebat în dreapta şi în stânga şi am înţeles că în momentul de faţă nu există un calendar pentru aceste evenimente, dar urmează să fie conturat pe măsură ce vor fi anunţate sesiunile de finanţare. Să sperăm că măcar pentru organizarea acestor evenimente vor fi selectate ONG-uri şi asociaţii serioase care să reuşească să reafirme valorile dobrogenilor într-un an de asemenea importanţă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza scrisoarea primarului Decebal Făgădău.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ion

28 Feb, 2018 21:53

“Constanta a crescut ,o spun oamenii,o vedem zi de zi” :)) Asta in ce oras intreaba lumea?! Este clar, omul traieste in bula lui din primarie !! Iesi pe strada si intreaba lumea si mai vorbim dupa aceea daca mai poti ca este posibil sa te intorci in birou cu gura rupta!

Teodor

28 Feb, 2018 09:17

Noi stim unde bate Fagadau.El are nevoie de 4-5 ,poate 10 mandate de primar.Deh...proiectele serioase se construiesc cu greu,in timp.Mazare a avut nevoie doar de 4 mandate ca sa distruiga ce au construit altii intr-un secol.Cand Fagadau vrea sa repare in 40 ani ce a distrus Mazare in 16 ani, se spune ca ne-am facut de lucru.Istoria ne-a bagat si pe noi in seama.

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Nemulțumiri la final de mandat. Opoziția din CLM i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Decebal Făgădău

08 Jun 2020 2737

Liberalii constănțeni cer primarului convocarea Consiliului Local al Municipiului pentru susținerea eforturilor Spitalului de Boli Infecțioase în lupta cu epidemia de coronavirus

04 Apr 2020 4774

Școala nr.37 din Constanța. Petiție pentru înființarea unei Săli de Sport (documente)

03 Feb 2020 5328

Părinţii copiilor de la creşa “Licurici” au scris primarului Decebal Făgădău şi consilierilor locali PNL. Nu ştiu ce vor face cu copiii lor!

28 Nov 2019 3074

Primarul insistă cu proiectul şi pentru o reconciliere între locuitori şi investitor PUD-ul VDT Construct Impex SRL pentru blocul cu zece etaje din Palazu Mare, aviz negativ

12 Jun 2019 6692

Poarta Mare a Cetăţii Tomis Investitorul Black Waters SRL şi proprietarul terenului, Ana Rodica Stăiculescu, scrisoare deschisă către primarul Făgădău (document)

21 Nov 2018 5080

Constănţeanul supărat Aproape 30 de familii cer ajutorul primarului Făgădău. Oamenilor li s-a spus că urmează să fie evacuaţi pentru a face loc noului sediu al Poliţiei Locale! (galerie foto)

29 Aug 2018 6917

O mamă din Constanţa, scrisoare deschisă către Decebal Făgădău„Dumneavoastră, domnule primar, v-aţi lăsa copiii să intre în actualele locuri de joacă ale oraşului?“

15 May 2017 22804

Scrisorile lui Făgădău, în plicurile SPIT-ului. Între promisiuni şi realizări (documente)

06 Mar 2017 7293

Decebal Făgădău, scrisoare către constănțeni, după modelul Radu Mazăre. Lista promisiunilor pe anul 2017 (document)

04 Mar 2017 8405

Popescu, scrisoare deschisă către Făgădău „Majoritatea semnalelor de alarmă trase de noi, au fost soluționate“

27 Oct 2016 3851

Răspunsul avocatului Ion Stelian-Cristian la scrisoarea viceprimarului Decebal Făgădău

26 May 2016 8234

constantanoastra.ro Un răspuns la scrisoarea lui Decebal Făgădău

24 Feb 2016 3376

Prima scrisoare a lui Decebal Făgădău către locuitorii Constanței (document)

22 Feb 2016 5921

UPDATE! Vezi ce spune şi prefectul judeţului! Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a solicitat conducerii CET Palas să prezinte de urgență scuze constănțenilor! (document)

30 Dec 2015 2989