Ședință CJC Iată componența Echipei Intersectoriale Locale în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă, a violenței asupra copilului și a violenței în familie (DOCUMENT)


Consilierii judeţeni s-au reunit astăzi, 20 decembrie 2022, în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi vota cele 26 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Ședința de astăzi s-a ținut în regim fizic și au fost prezenți un număr de 36 de consilieri județeni.

Printre proiecte s-a aflat și proiectul de hotărâre privind componența Echipei Intersectoriale Locale în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă, a violenței asupra copilului și a violenței în familie.
 

Proiect de hotărâre nr.361/13.12.2022 privind componența Echipei Intersectoriale Locale în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă, a violenței asupra copilului și a violenței în familie.

Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa


Iată componența Echipei Intersectoriale Locale în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă, a violenței asupra copilului și a violenței în familie: 

Coordonator este Fătu Atena, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 

Membrii sunt următorii:  Dumitrache Liliana -ITM Constanța: Moroiu Mădălin -IPJ Constanța; Neguțu Veronica- ISJ Constanța; Mocanu Elena -DSP Constanța; Cristea Adelina Daniela-IJJ Constanța; Șerban Nicușor Marian- fundația Project Romanian Rescue; Banciu Roxana -Agenția Națională împotriva traficului de persoane centrul Regional Constanța; Oprișan Marius Cristian- Agenția Națională Antidrog- Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere antidrog Constanța. 

Aprobarea calității de membrii supleanți în cadrul echipei intersectoriale locale în domeniul prevenirii și combaterii exploatării copiilor prin muncă a violenței asupra copilului și a violenței în familie este următoarea: 


Cocione Mariana ITM Constanța, Schabergher  Floricica Sofiea- IPJ Constanța, Ermolaev Irina- CJARE Constanța, Ionescu Eda- DSP Constanța, Ivanov Laurențiu- IJJ Constanța ,Grosu Venceslau- fundația Giovanni Bosco, Niculae Mihaela Agenția Națională împotriva traficului de persoane- Centrul Regional Constanța, Carmen Lipan-Agenția Națională Antidrog- Centrul de Prevenire, evaluare și Consiliere antidrog Constanța.


Citește și: Consiliul Județean Constanța, convocat în ultima ședință ordinară a anului. Ce proiecte au fost aprobate


Detalii despre proiect puteți citi în secțiunea Documente a materialului. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat din Constanța, reținut după ce și-ar fi agresat soția

01 Mar 2023 833

Acțiuni desfășurate de polițiști, pentru combaterea consumului de droguri și prevenirea violenței, în mai multe școli din județul Constanța

10 Feb 2023 655

Ziua Școlară a Non-Violenței și a Păcii, marcată la Constanța. Polițiștii au vorbit cu elevii

31 Jan 2023 905

Un tânăr și-a bătut iubita, apoi a jefuit-o. Ce i-a furat bărbatul și ce măsuri a luat Poliția

23 Jan 2023 915

Silviu Coșa, anunț important pentru elevi. „Am hotărât să urmărim săptămânal calendarul acțiunilor desfășurate“

10 Jan 2023 1017

UPDATE. Nu demisionează din Parlament. Deputatul, Dumitru Focşa - „Incidentul din familia mea le-a picat mănușă liderilor AUR, pentru a-și pune în aplicare planurile pe Constanța"!

08 Jan 2023 2324

Moarte subită Fost chestor de poliție, găsit mort în camera sa de hotel! Cine a făcut șocanta descoperire

07 Jan 2023 3883

Deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa și-ar fi agresat soția. Poliția a deschis dosar penal

05 Jan 2023 1216

Peste 11.000 de ordine de protecție provizorii emise în primele 11 luni ale anului 2022

24 Dec 2022 779

Ministerul Educației anunță Prima întâlnire de lucru în contextul derulării campaniei „Nu sunteți singuri. Împreună oprim violența din școli”

14 Nov 2022 1020

Bărbat de 40 de ani, găsit mort în camera unui hotel

12 Nov 2022 1562

Ordinul de protecție ar putea fi emis în afara violențelor de familie. Proiectul de lege, în consultare publică (DOCUMENT)

27 Oct 2022 884

București 140 de persoane, evacuate dintr-un bloc de locuințe după o explozie violentă. O victimă, transportată la spital (GALERIE FOTO)

16 Oct 2022 882

Crimă în Constanța! Cum a încercat autorul să-i păcălească pe procurori!

19 Sep 2022 3005

Proxenetismul, prostituția și faptele cu violență, în atenția polițiștilor din Constanța. Zeci de persoane legitimate

21 Aug 2022 1905