Şi-au încrucişat săbiile pentru titlul de Campion Judeţean Tinerii scrimeri ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pe podium

Tinerii muschetari ai secţiei de scrimă a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, alături de adversarii de la cluburile din Constanţa, şi-au încrucişat săbiile în disputa pentru titlul de Campion Judeţean, care a avut loc în data de 9.11.2019
 
Competiţia s-a desfăşurat în sala de scrimă a Clubului Farul, într-o atmosferă extraordinară, unde ambiţiile de a câştiga au atins cote maxime, emoţiile fiind simţite cu intensitatea specifică luptei pe planşa de scrima şi de părinţii, şi de susţinătorii concurenţilor.
 
După asalturi disputate, tuse şi întoarceri de situaţii spectaculoase, muschetarii au obţinut următoarele rezultate: locul 1 şi titlul de Campion Judeţean la categoria Copii I prin Sara Orban, aceasta impunându-se în final cu 10:9, locul 2 - Trască Ionuţ, locul 3 - Adam Mădălina, locul 3 - Popa Flavius, după o grupă in care a fost lider şi în clasamentul eliminatoriu a pornit de pe locul 1, locul 6 - Taran Valentin, aflat la prima sa participare într-o competiţie oficială.
 
La Categoria copii II, Taran Adriana a pierdut titlul la diferenţă de o tuşă (7:8) în faţa adversarului de la A.C.S. Astiana Constanţa, locul 3 - Catană Darius; locul 5 - Orban Daria.
 
La categoria Copii III (8 – 9 ani), ocupanta locului 8 de la Campionatul Naţional de scrimă - Chiriţă Violeta, obţine locul 3, iar locul 3 - Cimpoiaşu David.
 
„Mulţumim organizatorilor DJST Constanţa, Asociaţiei Judeţene de Scrima Constanţa şi Clubului Sportiv Farul Constanţa pentru sprijinul acordat în organizarea competiţie, mulţumim comisiei de arbitraj şi arbitrilor: Viorel Zvancu, Kortyan Cosmin şi Ștefănescu Sorin care au asigurat un climat deosebit, o conduită profesionistă în luarea deciziilor şi acordarea tuselor. Mulţumim conducerii clubului pentru implicare şi sprijin, dar şi Primăriei comunei Cumpăna reprezentată prin primarul ec. Mariana Gaju. Și, nu în ultimul rând, mulţumim părinţilor care ne-au susţinut permanent, cu mult entuziasm. Sperăm ca evoluţia muschetarilor să fi răsplătit toate eforturile şi să-i fi încântat pe toţi cei implicaţi. Până data viitoare, băgăm săbiile în teacă ne pregătim pentru următoarea provocare“, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.
 
Citeşte şi:
 
Isabela Marin, de la CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la lupte (galerie foto)

Gimnastică ritmică. Sub zodia graţiei şi a eleganţei Sportivele de la Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la „Arad Trophy“ (galerie foto)

Semifinalele şi finalele fazelor judeţene de la Memorialele „Gheorghe Ola“ şi „Gheorghe Ene“ se dispută vineri, la Cumpăna (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Luptătoarea Ioana Lorelay Jinga a urcat pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 824

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 732

LIVE TEXT Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna prezintă bilanț în prezența primarului Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jan 2024 1175

CS Victoria Cumpăna, două premii la Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Dec 2023 1106

Sportivi de la CS Victoria Cumpăna, medaliați la Festivalul International de șah Smart Village (GALERIE FOTO)

05 Sep 2023 1092

CS Victoria Cumpăna, rezultate deosebite la Campionatul Național de Lupte pe Plajă și Aptiduni Specifice, de la Costinești (GALERIE FOTO)

25 Jun 2023 1575

Primăria comunei Cumpăna a premiat gimnastele de la CS Victoria Cumpăna cu un cantonament la Polovragi (GALERIE FOTO)

22 Jun 2023 1418

Performanțe sportive de vârf ale CS Victoria Cumpăna, răsplătite de autoritățile locale și de club (GALERIE FOTO)

13 Jun 2023 1788

Gimnastică ritmică Victoria Cumpăna, 12 medalii la Campionatul Național și locul întâi pe echipe (GALERIE FOTO)

10 Jun 2023 1458

Sport Constanța CS Victoria Cumpăna se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică

31 May 2023 1249

Victoria Cumpăna - Farul Constanța, sărbătoare fotbalistică la Cumpăna, în campionatul juniorilor B1. Intrare liberă și tombolă!

16 May 2023 2088

Handbal Comuna Cumpăna găzduiește faza pe euroregiune a Campionatului Național de juniori IV

30 Mar 2023 1998

Șahiștii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate frumoase la turneul „Grand Prix MegaChess” (GALERIE FOTO)

18 Jan 2023 1396

Campionii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, premiați la Gala Sportului Cumpănean. 170 de medalii cucerite în 2022 (GALERIE FOTO)

17 Dec 2022 1593

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, alături de sportivele de la Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna. Cu ce medalii s-au întors fetele

07 Nov 2022 1468