Administratie locala

Şi-au încrucişat săbiile pentru titlul de Campion Judeţean Tinerii scrimeri ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pe podium

Tinerii muschetari ai secţiei de scrimă a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, alături de adversarii de la cluburile din Constanţa, şi-au încrucişat săbiile în disputa pentru titlul de Campion Judeţean, care a avut loc în data de 9.11.2019
 
Competiţia s-a desfăşurat în sala de scrimă a Clubului Farul, într-o atmosferă extraordinară, unde ambiţiile de a câştiga au atins cote maxime, emoţiile fiind simţite cu intensitatea specifică luptei pe planşa de scrima şi de părinţii, şi de susţinătorii concurenţilor.
 
După asalturi disputate, tuse şi întoarceri de situaţii spectaculoase, muschetarii au obţinut următoarele rezultate: locul 1 şi titlul de Campion Judeţean la categoria Copii I prin Sara Orban, aceasta impunându-se în final cu 10:9, locul 2 - Trască Ionuţ, locul 3 - Adam Mădălina, locul 3 - Popa Flavius, după o grupă in care a fost lider şi în clasamentul eliminatoriu a pornit de pe locul 1, locul 6 - Taran Valentin, aflat la prima sa participare într-o competiţie oficială.
 
La Categoria copii II, Taran Adriana a pierdut titlul la diferenţă de o tuşă (7:8) în faţa adversarului de la A.C.S. Astiana Constanţa, locul 3 - Catană Darius; locul 5 - Orban Daria.
 
La categoria Copii III (8 – 9 ani), ocupanta locului 8 de la Campionatul Naţional de scrimă - Chiriţă Violeta, obţine locul 3, iar locul 3 - Cimpoiaşu David.
 
„Mulţumim organizatorilor DJST Constanţa, Asociaţiei Judeţene de Scrima Constanţa şi Clubului Sportiv Farul Constanţa pentru sprijinul acordat în organizarea competiţie, mulţumim comisiei de arbitraj şi arbitrilor: Viorel Zvancu, Kortyan Cosmin şi Ștefănescu Sorin care au asigurat un climat deosebit, o conduită profesionistă în luarea deciziilor şi acordarea tuselor. Mulţumim conducerii clubului pentru implicare şi sprijin, dar şi Primăriei comunei Cumpăna reprezentată prin primarul ec. Mariana Gaju. Și, nu în ultimul rând, mulţumim părinţilor care ne-au susţinut permanent, cu mult entuziasm. Sperăm ca evoluţia muschetarilor să fi răsplătit toate eforturile şi să-i fi încântat pe toţi cei implicaţi. Până data viitoare, băgăm săbiile în teacă ne pregătim pentru următoarea provocare“, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.
 
Citeşte şi:
 
Isabela Marin, de la CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la lupte (galerie foto)

Gimnastică ritmică. Sub zodia graţiei şi a eleganţei Sportivele de la Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la „Arad Trophy“ (galerie foto)

Semifinalele şi finalele fazelor judeţene de la Memorialele „Gheorghe Ola“ şi „Gheorghe Ene“ se dispută vineri, la Cumpăna (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptătoare la Victoria Cumpăna Gabriela Prodan şi Bianca Iancău, selecţionate în Centrul de pregătire de la Cluj-Napoca

12 Sep 2019 744

Fotbal La Cumpăna se dispută finala Cupei României, faza pe judeţul Constanţa

18 Jun 2019 1944

Meci de old-boys, disputat între Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna şi Farul Constanţa la Complexul Sportiv „Centenar 2018” (galerie foto)

10 May 2019 1311

Micii rugbyşti de la Victoria Cumpăna, evoluţii apreciate în campionatul AMRB (galerie foto)

08 May 2019 917

Dilek Baubec, primul jucător de la Victoria Cumpăna convocat la loturile naţionale

27 Apr 2019 1592

Campionat Naţional de gimnastică ritmică la Cumpăna, fază regională la oină la Năvodari

20 Apr 2019 1238

În weekend, găzduieşte Campionatul Naţional. Cine participă Cumpăna, singura comună din România cu secţie de gimnastică ritmică afiliată!

19 Apr 2019 906

Cumpăna, gazda Campionatului naţional de gimnastică ritmică pentru copii Primarul Mariana Gâju - „Sportul a creat oameni bravi, călăuziţi de suflet, sentiment şi forţă“

13 Apr 2019 936

Sportivii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate bune la „Cupa Primăverii“ la scrimă (galerie foto)

09 Apr 2019 641

Competiţie internaţională Gimnastele de la Victoria Cumpăna, rezultate de excepţie şi la Cupa Irina Deleanu (galerie foto)

30 Mar 2019 874

Concursul „Cupa Prieteniei“ la scrimă, organizat de Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna“, şi-a desemnat câştigătorii (galerie foto)

25 Feb 2019 1289

Sportivi de la opt cluburi se întrec, la Cumpăna, la Cupa Prieteniei la scrimă

22 Feb 2019 991

An cu rezultate de excepţie Cei mai buni sportivi şi antrenori de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi la „Gala Sportului Cumpănean“ (galerie foto)

17 Dec 2018 1292

Spectacol, premieri şi cadouri de la Moş Crăciun, la Cumpăna, la „Gala Sportului Cumpănean“

13 Dec 2018 734

Rezultate de excepție obținute de gimnastele legitimate la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna la Cupa României la gimnastică ritmică (galerie foto)

15 Nov 2018 1187