Administratie locala

Solicitarea trebuie depusă cu cinci zile înainte. Audienţe acordate de reprezentanţii Prefecturii Constanţa

Dacă doriţi să discutaţi cu prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, sau cu unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului, trebuie să ştiţi că aceştia acordă audienţe în fiecare zi de marţi, de la ora 13.00.
 
Pentru a putea obţine o audienţă, vă puteţi înscrie în intervalul 11.00 - 13.00 la sediul instituţiei, cam. 35, sau telefonic, la nr. 0241/617788, int. 138. Audienţele au loc la sediul Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa, situat la adresa: Constanţa, bd Tomis nr. 51.
 
Pentru înscrierea în audienţă, trebuie să completaţi un formular electronic, iar data şi ora la care sunteţi programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audienţă se face şi în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituţiei.
 
Solicitările pentru înscrierea în audienţă se depun cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte în cazul audienţelor ţinute de către prefect/subprefect. În funcţie de rezoluţia conducerii instituţiei, compartimentul relaţii cu publicul realizează programarea audienţelor şi comunică solicitanţilor data la care se acordă audienţa. Persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului fără a se fi înscris în audienţă pot primi consiliere, în limita atribuţiilor instituţiei, la Compartimentul Relaţii Publice, camera nr. 35.
 
Dacă problema dumneavoastră excedează sfera de competenţă a Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa, vă puteţi adresa pentru o audienţă directorului General al Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului, Teodor Iulian Gheorghe, care acordă audienţe în fiecare joi, între orele 12.00-14.00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne situat la adresa: Piaţa Revoluţiei nr.1 A, sector 1, Bucureşti. Pentru înscrierea în audienţă, trebuie să completaţi un formular, iar data şi ora la care sunteţi programat vă va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parlamentarii constănţeni îi aşteaptă pe cetăţeni la cabinetele parlamentare. Iată ce program au senatorii şi deputaţii! (galerie foto)

24 Oct 2018 914

Deputatul Robert Turcescu şi consilierul judeţean Florin Goidea au mers la Mangalia. Litoralul românesc, subiect de dezbatere

05 Oct 2018 1821