Spațiul verde din incinta ”Spitalului de Oase” din Eforie va fi inclus și protejat în fondul forestier

  • La momentul transformării ”Spitalului de Oase” în secție externă a Spitalului Județean Constanța, în mandatul lui Nicușor Constantinescu, planau anumite suspiciuni legate de interese imobiliare
  • În ultima ședință a Consiliului Județean, a fost aprobat un proiect referitor la încetarea dreptului de administrare a unui teren cu o suprafață de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, de către Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Andrei” Constanța, cu scopul de igienizare a terenului și toaletare a copacilor
  • Urmare a unui amendament formulat de consilierii PNL, s-a aprobat includerea terenului aferent spitalului în fondul forestier, prevenind astfel un posibil pericol de înstrăinare a acestui teren


În ultima ședință a Consiliului Județean, a fost aprobat un proiect referitor la încetarea dreptului de administrare a unui teren cu o suprafață de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, de către Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Andrei” Constanța, cu scopul de igienizare a terenului și toaletare a copacilor.
La momentul transformării ”Spitalului de Oase” în secție externă a Spitalului Județean Constanța, în mandatul lui Nicușor Constantinescu, planau anumite suspiciuni cum că decizia ar ascunde anumite interese, altele decât cele spitalicești.

Urmare a unui amendament formulat de consilierii PNL, s-a aprobat includerea terenului aferent spitalului în fondul forestier, amendament prin care aleșii liberali consideră că au prevenit un posibil pericol de înstrăinare a acestui teren.

Prin includerea acestui spațiu verde în fondul forestier, acest teren va fi protejat de codul silvic, iar în acest fel, destinația lui va rămâne ca și în momentul de față.
“Practic, după igienizarea spațiului și toaletarea pomilor, în Eforie va rămâne un spațiu verde, protejat și de legile în vigoare referitoare la fondurile forestiere. În acest fel, suntem siguri că acel spațiu de peste 108 mii de metri pătrați va rămâne unul curat, verde și un plămân de oxigen pentru stațiunea Eforie”, susține autorul amendamentului, consilierul județean PNL, Marian Crușoveanu.
 

 

Citește și:

Cine demolează clădirile fostului spital de ortopedie din Eforie Sud

Proiectul unităţii medicale oncologice de la Eforie Sud, încremenit. Consultarea publică organizată de CJC, fără rezultat!

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în Eforie Sud, județul Constanța. O mașină a intrat în copac (Galerie FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 1672

Medicul Dan Mugurel Raica modifică spitalul privat din Eforie Sud, județul Constanța. Unitatea sanitară oferă servicii de recuperare medicală

22 Feb 2024 1074

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anei-Maria Enache, asistent medical coordonator la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

06 Feb 2024 927

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Dan-Nicolae Neagoe, director medical la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

03 Feb 2024 891

Averea și interesele Roxanei Nartea, membru supleant în CA-ul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină, Fizică și Balneologie Eforie Nord! (DOCUMENTE)

03 Feb 2024 733

Declarații de avere Constanța Ce avere are Liliana Janeta Vasiliev, membru în CA - membru supleant la Spitalul Clinic de Recuperare, medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

03 Feb 2024 736

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Mincea, membru în Consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

31 Jan 2024 718

Declarații de avere Alina Moineagu, Membru în Consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

29 Jan 2024 813

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mirelei Calboreanu, membru în consiliul de administrație la Spital Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

28 Jan 2024 885

Averea și interesele Adrianei Badan, director financiar contabil la Spital Clinic de Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord! (DOCUMENTE)

28 Jan 2024 680

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Ciorbaru, membru în CA la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

25 Jan 2024 819

UPDATE Trei mașini implicate într-un accident rutier, în Eforie Nord, județul Constanța

17 Jan 2024 1177

Fetiță de 7 ani, implicată într-un accident rutier la Eforie Nord

03 Dec 2023 1131

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1150

Oficial IPJ despre cazul intoxicării de la Căminul de bătrâni, din Eforie Sud. S-a întocmit dosar penal! (FOTO+VIDEO)

21 Oct 2023 1103