Spectacol de Crăciun, oferit de Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu“ din Cumpăna. Unul dintre invitaţi a fost Moş Crăciun (galerie foto)


Sâmbătă, 14 decembrie, pe scena Casei de Cultură din Cumpăna, Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” a susţinut spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă. Costume minunate, candoare, optimism si emoţii în pas de dans, acestea sunt câteva dintre cuvintele care pot descrie atmosfera creată de micuţele balerine. La finalul spectacolului, Moş Crăciun a oferit, din partea Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, cadouri pentru toţi cei prezenţi pe scenă.


Spectacolul a cuprins numere de balet clasic, dansuri neoclasice şi contemporane: polka (muzică Johann Strauss, grupa mică şi mijlocie, solistă Vătafu Luiza), Waves – dans contemporan, prezentat de Guriţă Bianca şi Lulciuc Ana Elena, care au fost pregătite de prof. Silvia Mitroi de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa; Raymonda (variaţie clasică, muzică A. Glazunov), moment prezentat de Iarina Neacşu de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa, Valsul Fluturilor (muzică Eugen Doga), prezentat de Guriţă Bianca, Lulciuc Ana Elena, Negel Franceesca Mihaela şi Vătafu Luiza; Raymonda (variaţie clasică, muzică A. Glazunov), moment prezentat de Maria Zanet de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa; Talismanul (variaţie clasică, muzică C. Pugni), prezentat de Guriţă Bianca; Badinerie (muzică J. S. Bach), prezentat de Lulciuc Ana Elena, Guriţă Bianca şi Negel Francesca Mihaela; Talismanul (variaţie clasică, muzică C. Pugni), prezentat de Lulciuc Ana Elena.

 

Distracţie şi în Orăşelul Copiilor


În fiecare seară, copiii din comuna Cumpăna sunt aşteptaţi în Orăşelul amenajat special pentru ei, aflat la prima ediţie. Sâmbătă seara, 14 decembrie, cei prezenţi au luat parte la spectacole de teatru, jocuri, momente de magie, animaţie cu mascote şi personaje foarte îndrăgite de copii. De asemenea, pe scenă au urcat ansamblurile „Muguraşii Cumpenei” şi „Româncuţa”.


Duminică seară, 15 decembrie, pe scena Orăşelului Copiilor din Cumpăna a urcat îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu alături de taraful.


Sursa foto: Primăria Cumpăna


Citeşte şi:

Elevii merituoşi, răsplătiţi cu burse de Primăria Cumpăna (galerie foto)

De Moş Nicolae, copiii din Cumpăna au primit daruri de la autoritatea publică locală (galerie foto)


Judeţul Constanţa S-a deschis prima ediţie a Orăşelului Copiilor în comuna Cumpăna (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpăna A XIX-a ediție a Festivalului Național "Rodul pământului", la final (GALERIE FOTO)

02 Oct 2023 332

Ștafeta sportului constănțean a ajuns la destinație, în comuna Cumpăna. „Va fi păstrată la loc de cinste“ (GALERIE FOTO)

02 Oct 2023 500

Afaceri Constanța Un punct de lucru din Cumpăna al societății Teo Serv Tronic a fost închis. Ce decizii au mai luat cele două asociate

01 Oct 2023 566

Festivalul Național „Rodul Pământului” a readus în comuna Cumpăna bunătățile toamnei

01 Oct 2023 1172

Firme Constanța Coach 2 Bcomplete SRL s-a înființat în Cumpăna! Cine a fondat-o

01 Oct 2023 408

Afaceri Constanța O nouă afacere în domeniul consultanței pentru afaceri și management, în Cumpăna

30 Sep 2023 478

Primarul Mariana Gâju, la cea de-a 19-a întâlnire a Comisiei pentru Mediu, Schimbări Climatice și Energie (ENVE) a Comitetului European al Regiunilor (FOTO)

29 Sep 2023 509

Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța scoate la concurs două posturi vacante

28 Sep 2023 768

Gimnastică ritmică CS Victoria Cumpăna, aproape 30 de medalii la Cupa Internațională de la Alba Iulia (GALERIE FOTO)

27 Sep 2023 568

MANAGEMENT OBJECTIVES SA solicită Aviz de gospodărire a apelor pentru „Construire fabrică de panificație în Cumpăna, județul Constanța“

27 Sep 2023 387

Primăria Cumpăna organizează cea de-a XIX-a ediție a festivalului "Rodul Pământului - Zilele Recoltei la Cumpăna”. Programul evenimentului

26 Sep 2023 4035

Primăria Cumpăna face angajări!

26 Sep 2023 744

Sănătate prin sport La Cumpăna s-a desfășurat Crosul #BeActiveCumpăna

25 Sep 2023 453

Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, dispărut din spital

24 Sep 2023 975

Oficial de la IPJ Constanța! Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri

22 Sep 2023 1195