Spectacol de iarnă pentru murfătlăreni Primarul Valentin Saghiu a fost mesagerul lui Moş Crăciun şi în acest an



Primăria şi Consiliul Local din Murfatlar au fost, şi în acest an, mesagerii lui Moş Crăciun. Moşul  cel darnic a venit mai devreme pentru elevii murfătlăreni şi siminoceni! Elevii de până la clasa a VIII-a şi preşcolarii din cele două localităţi au primit, săptămâna trecută, cadourile oferite de Primărie.
 
De fapt, la Murfatlar, sărbătoarea a început mult mai devreme, de când micile talente ale oraşului au urcat pe scenă, în cadrul concursului „Micii murfătlăreni au talent“. Sărbătoarea a continuat toată săptămâna trecută, când colindele s-au auzit în tot oraşul şi în toate şcolile. Ba mai mult, sâmbătă, Primăria a organizat un spectacol inedit dedicat celor mici. Personaje îndrăgite de basm, dar şi corul de colindători de la clasa de Canto a Şcolii „Theodor Burada“ i-au încântat pe cei care au ieşit sâmbătă la plimbare prin parcul din faţa Primăriei. Cei mici s-au putut poza cu Moş Crăciun, i-au spus ce aşteaptă să găsească sub brad, iar moşul le-a oferit bomboane de ciocolată. Pentru că nu se putea altfel, alesul local s-a aflat în mijlocul copiilor. Cunoscut ca un gospodar-şef care este mereu aproape de copii, Valentin Saghiu, „primarul copiilor“, i-a întâmpinat pe fiecare.
 
„Ca de fiecare dată, pentru că ştim cu toţii cât de specială este această perioadă din an şi pentru că avem, fiecare dintre noi, înmagazinate undeva amintiri legate de darurile de Crăciun, am decis, la fel ca în fiecare an, să ne chibzuim şi să le facem cadouri copiilor. Şi în acest an, Moş Crăciun le-a adus, din partea Primăriei, daruri alese“, a explicat primarul Valentin Saghiu.
 
Peste 1.500 de pachete cu daruri de la Moş Crăciun a pregătit Primăria Murfatlar pentru a le oferi copiilor în această perioadă magică, aducându-le tuturor zâmbete pe chipuri.  
 
Şi pentru că la Murfatlar este deja o tradiţie ca şi cei mai nevoiaşi să aibă sărbătorile îmbelşugate, primarul, alături de voluntari, se implică şi în acest an în campania „Shoebox“. Din donaţiile primite, cutiile de pantofi vor fi umplute, cu multă generozitate, de cadouri pentru copiii orfani din familiile dezorganizate sau neajutorate din Murfatlar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prejudiciul reținut după auditul Curții de Conturi se ridică la aproximativ 88.000 euro Fostul primar din Murfatlar, Valentin Saghiu, chemat în judecată de actuala conducere a orașului!

02 Jan 2024 5590

Cum a intrat în insolvență Heracris Investment SRL. Printre foștii asociați, un fost deputat PSD de Constanța și un fost primar din județ (document)

22 Oct 2021 1693

Oficial! Heracris Investment SRL a intrat în insolvență. Printre foștii asociați, Radu Babuș, fost deputat PSD, și Valentin Saghiu, fost primar din Murfatlar

16 Aug 2021 2251

Gheorghe Cojocaru este primar al orașului Murfatlar!

28 Sep 2020 2597

Mesaje de interes public Valentin Saghiu, primarul orașului Murfatlar

24 Mar 2020 8206

PSD-iştii se întorc pe funcţiile din care s-au suspendat pentru posturi în administraţia centrală. Ivonne Saghiu s-a întors în Consiliul Judeţean Constanţa

07 Jan 2020 8228

Caz șocant la Murfatlar. Un copil de trei ani s-a accidentat în timp ce se juca în parc. Tatăl micuțului a trimis un mesaj autorităților (galerie foto)

02 Jun 2018 9166

În centrul localităţii Siminoc va apărea un parc! Tinerii din Murfatlar ar putea primi câte un apartament

17 Nov 2016 4854

Reabilitarea străzilor din Siminoc şi Murfatlar, priorităţile autorităţii locale

03 Nov 2016 4167

Cu girul Consiliului Local Murfatlar Noi alocări bugetare pentru învăţământ şi cheltuieli materiale

06 Oct 2016 1911

La început de an şcolar, elevii din Siminoc au primit rechizite (galerie foto)

22 Sep 2016 2463

Valentin Saghiu vrea locuinţe ANL pentru tineri Lucrările pentru alimentarea cu gaze a oraşului Murfatlar, la start

08 Sep 2016 2165

Profesionalizare și dezvoltare, cuvintele de ordine ale administrației din Murfatlar

25 Aug 2016 2008

Oraşul Murfatlar trece într-o nouă etapă a modernizării. Se actualizează PUG-ul

30 Jun 2016 5474

Murfatlar, un oraş cu candidaţi care au investit în locuinţe (documente)

02 Jun 2016 4057