Structura Consiliului de Administraţie al Ovi-Protect SRL, firmă deţinută de Primăria Ovidiu, modificată


În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 2 a societăţii Ovi-Protect SRL din data de 11.12.2019.


În baza Hotărârii Consiliului Local Ovidiu nr. 151/30.10.2019, asociatul unic Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Ovidiu (UAT Oraşul Ovidiu), persoană juridică de drept public, prin reprezentant legal, primarul Scupra George, a aprobat unele decizii. Astfel, a fost revocat mandatul de membru în Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL al lui Ilie Laurenţiu Scarlat. În locul lui a fost numit în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL, pe o perioadă de patru ani, Anefi Ginghiz. Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL va fi compus din Anefi Ginghiz, Spânu Elena-Roxana, Gune Rodica.
Membrii Consiliul de Administraţie al Ovi-Protect SRL îşi vor exercita puterile împreună.


Având ca asociat unic Consiliul Local Ovidiu, societatea Ovi Protect SRL este un partener real al autorităţii locale, al poliţiei şi structurilor de ordine publică, contribuind activ la un climat mai sigur, fără infracţionalitate în oraşul Ovidiu. Paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, supravegherea, monitorizarea video, sisteme antiefracţie, protecţie umană specializată, transportul valorilor, echipaje de intervenţie rapidă sunt doar o parte din serviciile pe care Ovi Protect SRL le pune la dispoziţia atât cetăţenilor, cât şi persoanelor juridice interesate.


Citeşte şi:

O comunitate fără infracţionalitate Ovi Protect SRL, deţinută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranţă pentru locuitorii oraşului (galerie foto)

Noi denumiri de străzi Locuitorii satului Culmea, oraşul Ovidiu, au primit cărţi de identitate noi (galerie foto)


Primăria Ovidiu susţine educaţia şi competitivitatea. Burse de performanţă pentru elevi şi profesori


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ovi-Protect SRL, firma controlată de Primăria Ovidiu, are un nou administrator

13 Aug 2022 2029

S-a majorat numărul de administratori ai firmei Ovi-Protect SRL

19 Apr 2022 1529

Au fost revocați mai mulți administratori ai firmei Ovi-Protect SRL, din Ovidiu

23 Feb 2021 1883

Primăria Ovidiu, anunț de interes general – „Prin înțelegere și colaborare, toți locuitorii din oraș vor primi Lumina Sfântă a Paștelui“

16 Apr 2020 2252

O comunitate fără infracționalitate Ovi Protect SRL, deținută de Consiliul Local Ovidiu, un factor de siguranță pentru locuitorii orașului (galerie foto)

26 May 2018 3810