Surprize, surprize... Cine sunt noii manageri ai instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța?

​                                                            
  • Consiliul Județean Constanța a finalizat concursurile de proiecte de management organizate pentru Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman” Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) și pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța„Căluțul de mare”
  • Noii manageri ai celor trei instituții de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța sunt: Aurel Palade la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, Aurel Mototolea la MINAC și Angelo Mitchievici la Bibliotecia I.N. Roman
  • Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7


Consiliul Județean Constanța a finalizat concursurile de proiecte de management organizate pentru Biblioteca Județeană ,,I.N.Roman”Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) și pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”.
Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Astfel, noii manageri ai celor trei instituții de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța sunt: Aurel Palade - Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, care a obținut nota 9,57, Aurel Mototolea - MINAC al cărui proiect de management a fost evaluat cu nota 9,64 și Angelo Nicolae Mitchievici care a obținut nota 7,90 în cadrul concursului desfășurat pentru funcția de director al Bibliotecii I.N. Roman din Constanța.

Vă reamintim, atât Palade cât și Mototolea au deținut și interimatul la conducerile Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, respectiv Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

În ceea ce privește Biblioteca Județeană I.N. Roman din Constanța, candidatura lui Mitchievici, profesor universitar doctor habilitat la Universitatea „Ovidius” din Constanța unde predă literatură română și literatură comparată reprezintă o surpriză.
Fostul manager al Bibliotecii, Corina Apostoleanu a decis să se retragă și nu a mai participat la concurs. Aceasta va reveni pe postul de șef de secție în cadrul instituției, post pe care l-a ocupat anterior anului 2015, când devenea manager al Bibliotecii.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:


Comisia de concurs pentru desemnarea directorului MINA Constanța, cazată la 3 stele

Un singur candidat la concursul pentru funcția de director al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)

27 Jul 2021 730

Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Taximetriștii cer retragerea lui de pe ordinea de zi și amenință cu proteste!

27 Jul 2021 532

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța. Consilierii USR s-au întâlnit cu riveranii! Ce probleme au semnalat aceștia?

26 Jul 2021 707

Consilierii locali municipali constănțeni, chemați să aprobe noile organigrame ale SPIT și CT BUS. De la Impozite și Taxe sunt îndepărtați colaboratorii administrației Făgădău?

26 Jul 2021 1244

Consilierii locali municipali constănțeni ai USR merg astăzi în Peninsulă să discute cu locuitorii despre noul regulament de acces în zonă

24 Jul 2021 441

Licitație anulată. Reabilitarea clădirii Colegiului Naţional Mihai Eminescu, în aer

23 Jul 2021 826

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul primăriei Constanța?

23 Jul 2021 811

Un nou regulament municipal, lansat în dezbatere publică. Metodologia de vânzare a bunurilor proprietate privată a municipiului Constanța

22 Jul 2021 375

Plecare importantă din echipa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu!

22 Jul 2021 1777

Consiliul Județean Constanța a achiziționat dotările necesare unui laborator de arheologie submersă

21 Jul 2021 373

Un nou regulament de acces în Peninsula Constanței a fost lansat în dezbatere publică! Ce prevede documentul?

20 Jul 2021 967

Autoritățile județene, demersuri pentru reînființarea ansamblului "Brâulețul", cu o tradiție de aproape 60 de ani în Dobrogea

17 Jul 2021 600

În baza unor sentințe judecătorești, CJC a instituit noi decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

17 Jul 2021 976

Care este bugetul Consiliului Județean Constanța pentru evenimentele, programele culturale și sportive de interes local și județean

17 Jul 2021 781

Studiul de oportunitate de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean, lansat în dezbatere publică

15 Jul 2021 583