Ţara arde, babele se piaptănă… Despre ce a discutat primarul Decebal Făgădău cu agenţii economici din staţiunea Mamaia?

Staţiunea Mamaia se pregăteşte pentru vacanţa de 1 Mai şi pentru sezonul estival. Pentru ca turiştii să nu-i prindă pe picior greşit, autorităţile au băgat în şedinţă de lucru hotelierii şi patronii de unităţi de alimentaţie publică din staţiunea Mamaia.
 
În acest sens, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalităţii, s-a întâlnit cu peste 80 de agenţi economici pentru a pune la punct ultimele detalii, în aşa fel încât staţiunea să fie gata să îşi primească oaspeţii în data de 27 aprilie, atunci când vor sosi primii turişti.
Subiectul principal al discuţiilor a fost legat de campania „Curăţăm Constanţa Noastră“, căreia, de voie, de nevoie, i se vor alătura şi operatorii din turism din Mamaia. Aceştia au dat asigurări că, până la sfârşitul lunii, faleza şi spaţiile din faţa hotelurilor vor fi curăţate.
 
Primarul i-a informat că echipele municipalităţii au început deja lucrările de igienizare, a fost tunsă iarba şi a fost adunat nisipul de pe faleză.
În următoarele zile, vor fi reparate şi înlocuite şi coşurile de gunoi, băncile rupte de pe promenadă, iar stâlpii de iluminat public vor fi vopsiţi în culoarea bleu.
 
Edilul-şef al Constanţei a făcut apel către agenţii economici să lucreze în echipă astfel încât imaginea staţiunii să fie schimbată până la sosirea primilor turişti. Întâlnirile vor continua şi în perioada următoare, pentru ca Mamaia şi Constanţa să fie pregătite pentru începerea sezonului estival, dau asigurări reprezentanţii executivului din Primăria Constanţa.
 
Şi tema de discuţie a Colegiului Prefectural din această lună este tot pregătirea minivacanţei de 1 Mai. Colegiul Prefectural se va reuni pe 25 aprilie a.c.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUD-ul inițiat de loan Obreja pentru un imobil edificat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, în atenția consilierilor locali din Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 210

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 330

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 474

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 620

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 566

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 626

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 617

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 874

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 400

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 508

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 505

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 371

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 354

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 566

Ședință Consiliul Local Constanța Terenuri din Constanța și stațiunea Mamaia, unele cu acces la promenadă, scoase la vânzare de administrația Chițac (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 1113